Aravirta ei spekuloi Kärppien pu­do­tus­pe­lia­vauk­sen kokoonpanolla

KUVA: Jukka Leinonen
Urheilu 16.3.2012 20:50
Joonas Hentilä

Oulun Kärpät aloittaa SM-liigan pudotuspelinsä lauantaina Raksilassa TPS:ää vastaan. Kärppien puolustus on kärsinyt viime viikkoina useista loukkaantumisista, ja torstaina Jyväskylässä kokoonpanosta tippuivat Ilkka Mikkola ja Jan Snopek.

Millaisella kokoonpanolla Kärpät lähtee pudotuspeliavaukseen, päävalmentaja Hannu Aravirta?

Ilmassa on niin paljon kysymysmerkkejä, etten lähde spekuloimaan sillä, ketkä pelaavat. Päätökset kokoonpanosta tehdään aamujäiden jälkeen.

Valmennusjohdolla on ollut päivä aikaa analysoida TPS:ää vastustajana. Onko TPS:n pelistä löytynyt joitain uusia asioita, joihin pitää iskeä?

TPS on tuttu vastus, ei sieltä hirveänä löydy uutta. TPS on vahva kiekollinen joukkue ja pelit ovat olleet tiukkoja.

Runkosarja loppui torstaina ja pudotuspelit alkavat lauantaina. Miten asennoituminen pudotuspeleihin onnistuu nopealla aikataululla?

Kaikki ovat tietäneet jo pitkään, että pudotuspelit voivat alkaa lauantaina. Perjantaina hallilla oli sellainen tunnelma, että nyt pudotuspelit alkavat. Sen aisti joukkueesta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

W.D. täyttä asiaa ..ja kyllä se Rädyn poikakin pelaa Kärppäjunnuissa.Nepotismi on Kärppälogon toinen nimi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos seuran stategia on kasvattaa pelaajia isä-poika valmennusopeilla juniorisarjoissa, ja peliaika ja sopparit syntyy sulle mulle linjalla 90-luvun isilen ja vanhojen pelaajataustoilla, on lopputulos tämä. Koskee täysin junioritoimiinnan järettömyyttä. Aho saneleen sielläkinn hallinnon ja isäpoikan suhteen mukaan. Miten Rätyn tilanne, palaako poika?
TPS voittakoon paremman organisaation turvin. Aho ulos. Ei mitään koulutusta tehtävään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen menossa katsomaan kannustettaan KÄRPÄT !! Toivotaan liigat jakseillaan loppuun asti saada kulta palkintoja. Kyllä uskon kärpät kova sisua ja jakseilla pelataan kunnon peli. !! Toivotaan Kärpät voittaa !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko sillä väliä ketä siellä puolustuksessa luutii? Kolmas vuosi (vai monesko säälipleijarikausi tämä on?) menossa liigan suurimpiin kuuluvalla budjetilla ilman tulosta, joten vika on jossakin muualla kuin siinä ketä on sairastuvalla ja ketä ei. Tai ketä joukkueessa on ylipäätään, kaikki nämä nykyiset on ihan kelpo-kamaa. Uskoo nyt vaan että se on nuppi-laji tämä jääkiekko, niin kuin kaikki (joukkue)urheilu. Muutenhan koko kautta ei tarvitsisi pelata, katsoisi vaan kenellä on suurin budjetti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

TPS voitetaan helepohkosti sitte taitaa ollakki seinä vastassa Pelikaanien muodossa. Hieno päätös repaleiselle kaudelle olisi päästä neljän joukkoon. Pelien taso on kuitenki heilahdellut liikaa laidasta toiseen eli katseet on suunnattava jo seuraavaan kauteen jospa se peräpääkin saadaan kuntoon siihen mennessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaisko JK tutkia faktat ennen kirjoittamista koska Eminger on syntynyt vuonna 1992 eli hieman vanhempi kuin 16.v. ja Pokkakin 17.v eli ei välillä 18-22.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt pitää vimeistään laittaa sielu ja koko kroppa likoon taklausten muodossa.Nyt ei voiteta surffaamlla ja näennäisellä pelillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattasko antaa luovutusvoitto kun on noin vaikeaa.
Lähetään hiihtään koko porukka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No missäs on Ylösen Upi?Hokin kausihan on päättynyt ja eikö Upin taidoille ole käyttöä?Kevyesti 5pelaavan pakin joukossa sm-liigassa kärppien joukkueessa.En ymmärrä miksi Upia on pompoteltu kohta 10v.sm-liigan ja mestiksen väliä. Liikkuvuus on aina ollut hyvä hänellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kärppien puolustuksesta sairastuvalla Eklund, Ohtamaa, Lehtonen, Snopek, Jokinen ja Mikkola. Pelikuntoisia puolustajia Mäntymaa, Pokka, Niemelä, Lehto, Eminger, jotka ovat nuoria Mäntymaa on vanhin 27 vuotias ja nuorin Eminger 16 vuotias muut ovat 18-22. Kuudentena puolustajana pelaa Komulainen, jos on tarvetta. Uskon silti Kärppien voittavan, kun kaikki nuoret ovat lahjakkaita puolustajia, vaikka Emingeri ei ole pelannut liigassa yhtään peliä. Taas Pokka, Niemelä, Lehto ovat pelanneet hyvin ja kiitos kuuluu pojille. Toivon Eklundin, Ohtamaan ja Lehtosen olevan pelikunnossa. Snopek ja Mikkola ovat vanhoja kettuja, mutta silti ne ovat parhaat päivät nähneet, vaan löytyy fyysisyyttä kavereilta enemmän, kuin nuorissa pojissa. Paineiden kesto nuorillavoi olla huonompi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

7
Tiukat pudotuspelit veivät kärppäluotsi Mannerin yöunet – ”Puhelin näyttää yleensä herätystä kolmen neljän tunnin päähän, kun menen nukkumaan”  
5
Oulun torinrantaan suunnitellaan 22-kerroksista tornihotellia – Terwa Toweriin tulisi hotellin lisäksi asuntoja ja kokoustiloja
5
Terho: Kokoomuksen vastenmielinen teko ei ole riittävä syy kaataa hallitus – siniset pysyy hallituksessa
4
Kevät on herättänyt rengas- ja vannevarkaat Oulun seudulla – lue poliisin vinkit varkauden estämiseen
4
Väyrynen jättää keskustan, palaa eduskuntaan kesäkuussa – "Ei enää mitään syytä edesauttaa sote- ja maakuntauudistuksen hyväksymistä"
3
Väyrysen tilalle EU-parlamenttiin lähtee kansanedustaja Mirja Vehkaperä
2
Väistötilat luovat jatkuvuuden Oulun kauppahallin toiminnalle – mallia Hakaniemestä ja Östermalmilta Lukijalta

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suuri sotaharjoitus 2021

315 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Suuri sotaharjoitus 2021

Entä sitten jos jumalattomat taas hyökkii tänne? Lue lisää...
Kättä pitempää tarvi...

Jari ja sarjakuvat

Jari

26.4.

Naapurit

26.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image