Kaleva.fi uudistuu!

Kaleva.fi-palvelu on uudistumassa. Sinulla on nyt mahdollisuus ottaa uusi Kaleva.fi käyttöön jo ennen muita. Lue lisää...

Ota uudistunut Kaleva.fi käyttöön
Mainos
Urheilu - etusivu

Aravirta ei spekuloi Kärppien pudotuspeliavauksen kokoonpanolla


Jukka Leinonen
Urheilu  16.3.2012 | Joonas Hentilä Muuta tekstin kokoa -+

Oulun Kärpät aloittaa SM-liigan pudotuspelinsä lauantaina Raksilassa TPS:ää vastaan. Kärppien puolustus on kärsinyt viime viikkoina useista loukkaantumisista, ja torstaina Jyväskylässä kokoonpanosta tippuivat Ilkka Mikkola ja Jan Snopek.

Millaisella kokoonpanolla Kärpät lähtee pudotuspeliavaukseen, päävalmentaja Hannu Aravirta?

Ilmassa on niin paljon kysymysmerkkejä, etten lähde spekuloimaan sillä, ketkä pelaavat. Päätökset kokoonpanosta tehdään aamujäiden jälkeen.

Valmennusjohdolla on ollut päivä aikaa analysoida TPS:ää vastustajana. Onko TPS:n pelistä löytynyt joitain uusia asioita, joihin pitää iskeä?

TPS on tuttu vastus, ei sieltä hirveänä löydy uutta. TPS on vahva kiekollinen joukkue ja pelit ovat olleet tiukkoja.

Runkosarja loppui torstaina ja pudotuspelit alkavat lauantaina. Miten asennoituminen pudotuspeleihin onnistuu nopealla aikataululla?

Kaikki ovat tietäneet jo pitkään, että pudotuspelit voivat alkaa lauantaina. Perjantaina hallilla oli sellainen tunnelma, että nyt pudotuspelit alkavat. Sen aisti joukkueesta.

Lähetä kuva, video tai juttuvinkki viestinä puhelimellasi numeroon 13222 tai käytä lomaketta.

Mainos

Kommentit

14/14 kommenttia

Ivalon Joiku
17.3.2012 17:03

W.D. täyttä asiaa ..ja kyllä se Rädyn poikakin pelaa Kärppäjunnuissa.Nepotismi on Kärppälogon toinen nimi.


DDT
17.3.2012 16:56

Upi on korkian paikan leirillä rukalla.


W.D.
17.3.2012 14:14

Jos seuran stategia on kasvattaa pelaajia isä-poika valmennusopeilla juniorisarjoissa, ja peliaika ja sopparit syntyy sulle mulle linjalla 90-luvun isilen ja vanhojen pelaajataustoilla, on lopputulos tämä. Koskee täysin junioritoimiinnan järettömyyttä. Aho saneleen sielläkinn hallinnon ja isäpoikan suhteen mukaan. Miten Rätyn tilanne, palaako poika?
TPS voittakoon paremman organisaation turvin. Aho ulos. Ei mitään koulutusta tehtävään.


Kärpät Fani ! aslak
17.3.2012 12:01

Olen menossa katsomaan kannustettaan KÄRPÄT !! Toivotaan liigat jakseillaan loppuun asti saada kulta palkintoja. Kyllä uskon kärpät kova sisua ja jakseilla pelataan kunnon peli. !! Toivotaan Kärpät voittaa !


tiimityötä
17.3.2012 10:35

Onko sillä väliä ketä siellä puolustuksessa luutii? Kolmas vuosi (vai monesko säälipleijarikausi tämä on?) menossa liigan suurimpiin kuuluvalla budjetilla ilman tulosta, joten vika on jossakin muualla kuin siinä ketä on sairastuvalla ja ketä ei. Tai ketä joukkueessa on ylipäätään, kaikki nämä nykyiset on ihan kelpo-kamaa. Uskoo nyt vaan että se on nuppi-laji tämä jääkiekko, niin kuin kaikki (joukkue)urheilu. Muutenhan koko kautta ei tarvitsisi pelata, katsoisi vaan kenellä on suurin budjetti.


Tps voittaa
17.3.2012 10:31

Plihal ja Vahalahti ratkaisee pelin Tepsille


Karvaaja
17.3.2012 09:57

TPS voitetaan helepohkosti sitte taitaa ollakki seinä vastassa Pelikaanien muodossa. Hieno päätös repaleiselle kaudelle olisi päästä neljän joukkoon. Pelien taso on kuitenki heilahdellut liikaa laidasta toiseen eli katseet on suunnattava jo seuraavaan kauteen jospa se peräpääkin saadaan kuntoon siihen mennessä.


Tapanic
17.3.2012 09:46

Kannattaisko JK tutkia faktat ennen kirjoittamista koska Eminger on syntynyt vuonna 1992 eli hieman vanhempi kuin 16.v. ja Pokkakin 17.v eli ei välillä 18-22.


Kärppä sisu ja tahto puseroon NYT !
17.3.2012 09:23

Nyt pitää vimeistään laittaa sielu ja koko kroppa likoon taklausten muodossa.Nyt ei voiteta surffaamlla ja näennäisellä pelillä.


late
17.3.2012 09:18

Kannattasko antaa luovutusvoitto kun on noin vaikeaa.
Lähetään hiihtään koko porukka.


Ads by google, kommentit jatkuvat alla
Blondityttö
17.3.2012 06:53

Kärpillä kylläkin on kuusi runko puolustajaa pelikunnossa tänään


Limingan niittomies!
17.3.2012 01:13

No missäs on Ylösen Upi?Hokin kausihan on päättynyt ja eikö Upin taidoille ole käyttöä?Kevyesti 5pelaavan pakin joukossa sm-liigassa kärppien joukkueessa.En ymmärrä miksi Upia on pompoteltu kohta 10v.sm-liigan ja mestiksen väliä. Liikkuvuus on aina ollut hyvä hänellä.


Dumari
17.3.2012 09:18

Totta! Upi ollu taisteleva kärppä, paljon parempi kuin mm. Atte Ohtamaa.


JK
16.3.2012 23:17

Kärppien puolustuksesta sairastuvalla Eklund, Ohtamaa, Lehtonen, Snopek, Jokinen ja Mikkola. Pelikuntoisia puolustajia Mäntymaa, Pokka, Niemelä, Lehto, Eminger, jotka ovat nuoria Mäntymaa on vanhin 27 vuotias ja nuorin Eminger 16 vuotias muut ovat 18-22. Kuudentena puolustajana pelaa Komulainen, jos on tarvetta. Uskon silti Kärppien voittavan, kun kaikki nuoret ovat lahjakkaita puolustajia, vaikka Emingeri ei ole pelannut liigassa yhtään peliä. Taas Pokka, Niemelä, Lehto ovat pelanneet hyvin ja kiitos kuuluu pojille. Toivon Eklundin, Ohtamaan ja Lehtosen olevan pelikunnossa. Snopek ja Mikkola ovat vanhoja kettuja, mutta silti ne ovat parhaat päivät nähneet, vaan löytyy fyysisyyttä kavereilta enemmän, kuin nuorissa pojissa. Paineiden kesto nuorillavoi olla huonompi.


Mainos
Mainos
Galleriat »|Urheilu

Galleriat

Mainos
Uusimmat » | Urheilu Down Up
Mainos
Pääuutiset
Mainos
stats-image
Takaisin ylös