Vanhat panivat jalalla koreasti Muhoksella

Tervareitti 16.2.2018 15:13
Tervareitti

Arto Nenonen

Muhoksen lukion vanhat vuosimallia 2018 esittivät tanssiosaamistaan kolmessa näytöksessä perjantaina Tähtiareenalla.

Ensimmäistä settiä pääsivät seuraamaan yläkoulun seitsemännet ja kahdeksannet luokat. Toisessa tanssikattauksessa yleisönä olivat yläkoulun yhdeksäsluokkalaiset ja lukion pahnanpohjimmaiset eli ykkösluokkalaiset.

Illaksi Tähtiareenan lehterit oli varattu suurelle yleisölle; vanhojen vanhemmille, sisaruksille, isovanhemmille, serkuille, tädeille ja sedille ynnä muille.

Tiivistahtisen harjoittelun tuloksia vanhat kaikkiaan yhdeksän tanssia. Mukana oli luonnollisesti vanhojen tanssien ikivihreitä, kuten cicapo, Virginia reel, kehruuvalssi ja wienervalssi.

Muhoksen lukion väelle täysin uusia tansseja olivat vanhojen katrilli, Elaine ja rock.

Päivän ehkä mielenkiintoisin valinta oli kuitenkin siirtymämusiikiksi valittu Jääkärimarssi, joka kajahteli tutuin sävelin Tähtiareenan salissa.

Tanssipareja Muhoksen lukion vanhojen tansseissa oli tänä vuonna viisitoista.

Artikkeli Vanhat panivat jalalla koreasti Muhoksella julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Ahvenanmaan maakunnassa pohjoistuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa lännen ja luoteen välinen tuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Keski-Pohjanmaan maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan maakunnassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

250 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Ihan kiva hissipuhe Juha S, mutta mietitäänpä vielä kertaalleen kenen kannattaa JS:ää äänestää. Ehdottomasti uskonvelji... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image