Mainos

Vaalaan 11 kun­nan­joh­ta­jaeh­do­kas­ta

Tervareitti 21.11.2017 12:52
Tervareitti

Marianne Ollikainen

Vaalan kunnanjohtajan hakuaika päättyi maanantaina. Virkaan haki 11 henkilöä. Virka täytetyään 1.2.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virkaa ovat hakeneet: Heinonen Hannele, restnomi, Inarista, Kari Mikko, DI, Muhokselta, Kuosmanen Olli-Pekka, KTM, Oulusta, Merilä Asko HTT, Huk, FM, Utajärveltä, Niskanen Jouni HTT, LKV, LVV, Vaasasta, Savola Tiina, KTM, DI, Oulusta, Savolainen Sanna, KM, Oulusta, Tuovinen Jussi Pekka Tapani, MMM, metsänhoitaja, ammatillinen opett.tutkinto, Vartialasta, Tyni Jouni, DI, Oulusta, Väisänen Mika, insinööri, Muhokselta. Yksi hakija ei halua nimeään julkisuuteen.

Juttua on muokattu 22.11.2017: Vaalan kunnanhallitus on päättänyt jatkaa kunnanjohtajan viran hakuaikaa 10.12.2017 asti.

 

 

 

Artikkeli Vaalaan 11 kunnanjohtajaehdokasta julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Älkää, vaalalaiset, enää enempää munatko itseänne. Tyytykää näihin hakijoihin. Jos laitatte paikan uuteen hakuun, entisetkin vetävät paperinsa pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taijanpa hakea miekin tuota virkaa, kun seuraavan kerran paikka aukejaa. Oon pätevydeltäni vähintäänkin muodollisesti pätevä - lienekkö sitten sopiva. Mie oon ollunna vakinaisessa virkasuhteessa toimineen kuntainliiton kuulakärkikynien hankintapäällikön virkavapaan sijainen,VVTKKHVS

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

189
Mikä ihme meni pieleen 35 vuotta sitten? Sekä suomalaisten koulutustaso että älykkyys kääntyivät laskuun
144
Ely-keskus: Pohjantien sillat eivät kestäkään raskaita kuormia – siltaremontti voi viivästyä 2–3 vuotta ja lisäkustannuksia tulee
58
Pohjantiellä körötellään Oulujoen yli hitaasti vielä vuosia
53
Lindström Ylellä: Oikeus opiskella työttömyysetuudella eduskunnan käsittelyyn maaliskuussa
50
Tyrnäväläisen muistisairaan omainen epäilee vilppiä kotiäänestyksessä – Vaalilautakunta: kaikki sujunut ohjeistuksen mukaan
43
Suomella ei ole Norjan aikeita kieltää turkistarhausta – eläinten vedensaantiin tulossa uutta
38
Hanna Sarkkinen juhli Forbesin listalle pääsyä syömällä piiraan Lidlin parkkipaikalla – "Iso ja häkellyttävä huomionosoitus"

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi keskiyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono tai muuttuu huonoksi maan pohjois- ja itäosassa sekä Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

275 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Väyrynen hurjassa nousussa

Väyrysen kannatus verrattuna Vanhasen kannatukseen on jo sitä luokkaa, että presidentinvaalista on tulossa Sipilälle neu... Lue lisää...
kansa neuvoo

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

23.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image