Mainos

Uusia koulutuksia alkaa Luovin Muhoksen yksikössä

Tervareitti 24.2.2018 7:10
Tervareitti

Jari Riekki

Ammattiopisto Luovi tarjoaa Muhoksella ammatillista erityisopetusta noin 220 opiskelijalle.

Muhoksella voi opiskella perustutkintoon tähtäävissä koulutuksissa muun muassa ajoneuvoasentajaksi, autonkuljettajaksi, kiinteistönhoitajaksi, kodinhuoltajaksi, kokiksi, maaseutuyrittäjäksi, talonrakentajaksi, toimitilahuoltajaksi, varastonhoitajaksi, yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi ja ympäristönhoitajaksi.

Ensi syksynä koulutusvalikoima laajenee entisestään, sillä Muhoksella alkaa pintakäsittelyalan perustutkintokoulutus, josta valmistuu maalareita. Maatalousalan opetuksessa koulutustarjonta muuttuu, kun hevosalan opetus päättyy ja tilalle tulee tuotantoeläimiin keskittyvä eläintenhoitajien koulutus.

Varikkotiellä työskentelevä rakennusalan ammatillinen erityisopettaja Jukka Jurvakainen kertoo, että uusi osaamissuunta perustetaan työelämästä tulleiden toiveiden mukaan. Rakennusalan yritykset eivät nykyisin tarvitse niinkään koristemaalareita, vaan suurten pintojen maalareita, jotka hallitsevat myös lattiamattojen ja laminaattien asennuksen.

Lue lisää perjantain 23.2.2018 Tervareitistä.

 

Artikkeli Uusia koulutuksia alkaa Luovin Muhoksen yksikössä julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Eikö Luovi voisi laajentaa opetusta myös muille kuin erityisopiskelijoille? Terve kilpailu myös ammatilliseen opetukseen olisi tervetullut. Nykyinen toimija on kovin dominoiva ja ei huomioi oppilaiden etuja. Esimerkiksi koulutuksien keskittämissä ei huomioida ollenkaan sitä, miten oppilaat kulkevat kouluun. Opetuksen taso on vedetty alas ja etäopiskelua on liian paljon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Linnanmaan prisman parkkialue, sakot!

Homma on mennyt tuohon, koska viereisten talojen asukkaat/ heidän vieraansa ovat vallanneet Prisman parkkipaikan yötä-pä... Lue lisää...
Aivan oikea päätös

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

19.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image