Utajärven kirjaston it­se­pal­ve­lua­jat ovat saaneet hyvän vastaanoton

Tervareitti 17.4.2018 9:02
Tervareitti

Marianne Ollikainen

Utajärven kirjastosta tuli helmikuussa osittain itsepalvelukirjasto, kun kirjastossa järjesteltiin aukioloaikoja uudelleen.

Itsepalveluna kirjaston aukioloajat ovat pidentyneet asiakasystävälliseen suuntaan, sillä aamuisin itsepalvelulla kirjastolle pääsee jo kello 9 ja illalla itsepalvelun aukiolo loppuu vasta kello 21. Viikonloppuisin itsepalvelua on tarjolla kello 9-18.

Itsepalveluaikana kirjastossa on käytössä uusittua valvontatekniikkaa. Kirjaston lehti- ja kirjahyllyt ovat normaalisti asiakkaan käytössä. Myös varattuja kirjoja voi noutaa erillisestä hyllystä itsepalveluaikana. Lainausautomaatti ei anna kirjaa lainaksi muille kuin varauksen tehneelle henkilölle.

Maaliskuun alussa uutena kirjastonhoitajana aloittanut Pirjo Humalainen on iloinen siitä, että perheille tarjoutuu nyt mahdollisuus rauhassa asioida viikonloppuna kirjastossa.

Itsepalvelua varten kirjaston asiakas tarvitsee normaalin Outi-kirjaston kortin ja lisäksi nelinumeroisen tunnusluvun. Luvun saa omasta kirjastosta. Itsepalveluun pääseminen edellyttää myös 18 vuoden ikää.

– Aina pitää tulla omalla kortilla sisään, ja myös kaverit tulevat omilla korteilla. Jos itsepalveluaikana kirjastossa tapahtuu jotain häiriöitä, on kortillaan sisään kirjaantunut vahingoista vastuussa, muistuttaa Humalainen.

Lue lisää tiistain 17.4.2018 Tervareitistä.

 

Artikkeli Utajärven kirjaston itsepalveluajat ovat saaneet hyvän vastaanoton julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan pohjois- ja itäosassa.

Sadevaroitus: Maan eteläosassa voi sataa tänään rankasti, yli 20 mm tunnissa. Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa voi sataa huomenna rankasti, yli 20 mm tunnissa.

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa kehittyy huomenna ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

185 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kehitysideoita työttömien aktivointiin

Jäin työttömäksi noin vuosi sitten. Olin muutaman kuukauden täysin työtön ja sitten sain/otin vastaan pätkätöitä ja myöh... Lue lisää...
Ihmetyttää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image