Unton fes­ta­ri­ve­te­raa­nit urakoivat fasiliteetit kuntoon

Tervareitti 14.6.2018 14:12
Tervareitti

Jari Riekki

Utajärven jäähallissa on tämän viikon ajan uurastettu talkootyössä, kun Utajärven Nuorten Toimintaorganisaation ydinporukka valmistelee puitteita Oulujokilaakson suurimmalle rock-festivaalille Untorockille.

Perjantaina ja lauantaina jäähallissa ja sen pihalla järjestettävä tapahtuma vaatii aikamoisen työn, jotta artistit voivat laulaa jäähallin lavalla ja festarikansa hoilottaa pihan karaoketeltassa.

Vaikka Unton järjestäjänä toimii Utajärven Nuorten Toimintaorganisaatio, ei talkooporukassa kovin monta Robinin tai edes Cheekin ikätoveria näy.

Suurin osa talkoilijoista on jostain Sami Lopakan ja Asko Keräsen väliltä, muttei sentään Dannyn ikäluokkaa. Veteraaniluokkaa rokkifestareiden järjestämisessä kuitenkin.

Moni on ollut mukana suurimmassa osassa 28 kertaa järjestettyä Untorockia. Esiintymislavan rakenteita tiistai-iltana paikoilleen paukuttanut Timo Rämö on mukana vasta neljättä kertaa, mutta on kovasti tykännyt järkätä Untoa.

– Näissä talkoissa on hauskinta tämä porukan keskinäinen läpänheitto, Rämö kiittelee.

Untorock rokataan Utajärven jäähallissa perjantaina 15.6. kello 19-03 ja lauantaina 16.6. kello 19-03.

 

Artikkeli Unton festariveteraanit urakoivat fasiliteetit kuntoon julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Hyvä pojat,ilman teitä koko mahtavaa tapahtumaa ei olisi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on vaarallisen voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa yöllä rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

302 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Toisinaan sitä on vaikea uskoa lajitovereidensa ajattelukyvyn olemassaoloon. Siitä on kammottavan vähän merkkejä maailma... Lue lisää...
aery

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

21.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image