Mainos

Tapsan paineissa väännettiin päivän aikana 190 ottelua

Tervareitti 13.9.2017 16:12
Tervareitti

Jari Riekki

Neljännen kerran Tapsan painit -nimellä järjestetty Muhoksen Voiton syksyinen painiturnaus keräsi lauantaina Tähti-areenan saliin 108 alle 17-vuotiasta painijaa.

Muhokselle saapui painijanuorisoa yhteensä kahdestatoista seurasta, joista kauimpaa saapuivat Lapista Sodankylästä, Ruotsin puolelta Haaparannasta ja Etelä-Pohjanmaalta Ilmajoelta.

Sadan painijan turnauksen järjestäminen vaatii tiukan minuuttiaikataulun, jossa jokaisella kolmella painimatolla jytältää jatkuvasti painijakaksikko.

Yhteensä 32 sarjassa painittiin päivän aikana 190 ottelua. Kun yksi ottelu päättyi, kuulutettiin molskille jo seuraava ottelu alkavaksi.

Järjestävä seura Muhoksen Voitto oli mukana 20 painijalla, joiden hienoilla otteilla seura varmisti itselleen turnauksen seurapisteiden voiton ennen Kemin Intoa ja Kajaanin Junttaa.

Turnauksen aikana oli Tähti-areenan sali sekä yläkoulun aula kuin kuhiseva muurahaispesä, jossa sata painijaa ja tuplamäärä valmentajia, vanhempia ja järjestävän seuran talkooväkeä loi suurehkon urheilujuhlan.

Voiton painivalmentaja Antti Rasinkangas on tyytyväinen turnauksen onnistumiseen.

Osallistujamäärää voisi vielä kasvattaa lähemmäs kahtasataa, mutta se vaatisi markkinintia, jotta Suomesta, Ruotsista ja miksei Venäjältäkin saataisiin lisää osallistujia.

Lue lisää tiistain 12.9.2017 Tervareitistä.

 

Artikkeli Tapsan paineissa väännettiin päivän aikana 190 ottelua julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomen etu olisi Natoon liittyminen

142 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Onneksi työnantajat pääsevät toteuttamaan paikallista sopimista!

Monilla työpaikoilla se tarkoittaa, että isäntä sanoo. mikä on huomiseta alaken uusi taksa! Ja siitä ei tarvitse neuvote... Lue lisää...
Saneluahan se olis!

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.9.

Naapurit

22.9.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image