Taekwon-don SM-turnauksesta mitaleita Muhokselle

Tervareitti 12.2.2018 9:12
Tervareitti

Jari Riekki

Muhoslaisille Taekwon-Don harrastajille tuli toissa viikonloppuna 3.-4.2. tehdyltä Sastamalan turnausmatkalta paljon menestystä.

Sastamalassa kisattiin mustien vöiden SM-kisat ja värillisten vöiden Helmicup, joka on SM-turnausta vastaava korkein kansallinen turnaus värivyötasolla.

Mustosen veljekset Severi ja Valtteri toivat Muhokselle kultaiset mitalit. Veljeksistä nuorempi Severi Mustonen voitti SM-kultaa alle 75-kiloisten junioreiden ottelussa. Finaalissa Severi kukisti viime vuoden MM-hopeamitalistin Thomas Maffein.

Severillä tulee lähiaikoina riittämään harjoittelumotivaatiota, sillä hänet valittiin juuri maajoukkueeseen edustamaan Suomea lajin EM-kisoissa, jotka järjestetään Sloveniassa huhtikuussa.

Sitä ennen Severi matkustaa ”ikuiseen kaupunkiin” Rooma Openiin, joka on maajoukkueen edustajille pakollinen kenraaliharjoitus ennen EM-matkaa.

Isoveli Valtteri Mustonen voitti SM-kultaa erikoistekniikoissa hyppypotkuissa. Valtterilla harjoittelua tulevat lähiaikoina häiritsemään yo-kirjoitukset ja varusmiespalvelus, jonka jälkeen hänelläkin on tavoitteena päästä maajoukkueeseen.

Värivöiden Helmi Cupissa saavutti Jeremias Kellokumpu hopeaa junioreiden erikoistekniikoissa. Toisen hopean Muhokselle Sastamalasta toi Aapo Ilvesluoto liikesarjoissa.

Sastamalan turnauksessa oli Muhokselta mukana vielä viidentenä edustajana Anni Kemppainen. Hän on aiemmin saavuttanut Helmi Cupissa kaksi pronssia, mutta tällä kertaa jäi liikesarjoissa mitali saavuttamatta.

Lue lisää tiistain 13.2.2018 Tervareitistä.

 

Artikkeli Taekwon-don SM-turnauksesta mitaleita Muhokselle julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

43
Kaupunginhallitusta vetävä Kyösti Oikarinen haluaa Ouluun samanlaiset kaupunkipyörät kuin Helsingissä – 600 pyörää ja 50 asemaa olisi sopiva määrä
25
IL: Hoitajat järkyttyivät lomarahaleikkausten summista – ”Jäsenkuntamme ihan raivona” 
6
Miksi tietokoneiden teho vain kasvaa kasvamistaan? Vastauksen tietää suomalaismies, jonka presidentti juuri palkitsi miljoonan euron Millennium-palkinnolla
5
Lääkereseptejä uusivat verkkofirmat ministeriön syynissä – Lääkäriliitto suhtautuu toimintaa kielteisesti
5
Eurobarometri julki: EU-kriittisyys laskee Euroopassa – suomalaisten usko EU:n suuntaan silti heikentynyt
5
Jos kutsu käy, Ylivieskan uusi kirkkoherra Eija Nivala on kesän kansanedustajana
3
Oysissa kehitetty diabeetikoiden jalkahaavojen hoitoa, tavoitteena vähentää amputaatioita

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

232 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Porvarihallituksen lomarahaleikkauksien antia!!, jopa 700 euroa kesässä - JHL: ”Moni pienituloinen perhe on menettänyt monta lomamatkamahdollisuutta”

Jos 30 % lomarahasta on 700 euroa, ei todellakaan ole enää kysymys pienituloisesta. Siihen kun pitää olla noin 4200 euro... Lue lisää...
Kuka vei nimimerkin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.5.

Naapurit

23.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image