Mainos

Pekka Homanen pureutuu kurssillaan valokuvauksen ytimeen

Tervareitti 14.9.2017 8:50
Tervareitti

Sauli Kallio

Oulujärven kansalaisopiston tämän syksyn valokuvauskurssille ei ole välinevaatimuksia, vaan kurssilla pureudutaan valokuvauksen ytimeen.

Kurssin opettaja Pekka Homanen kertoo, että alkavalle kurssille voivat osallistua sekä vasta-alkajat että kokeneemmatkin valokuvauksen harrastajat.

– Nyt alkavalla kurssilla lähtökohtana on, että valokuvaaminen ei ole välinelaji, vaan kuvan voi tallentaa monin eri tavoin. Käymme kurssilla läpi valokuvaamista kaikenlaisilla kameroilla ja mukaan voi tulla vaikka kännykkäkameran tai tabletin kanssa. Itsekin kuvaan vapaa-ajallani enemmän kännykkäkameralla kuin pokkarilla tai järjestelmäkameralla, Homanen kertoo.

Aiheina ovat muun muassa miten valokuvaa luetaan, valokuvan sommittelu, valon hyväksikäyttö kuvaustilanteessa ja oikean hetken valinta.

Ohjelmassa on myös eri valokuvauslajien ymmärtäminen ja niiden toteuttaminen käytännössä.

– Hyvästä valokuvasta löytyy idea, tarina, graafisuus, kerroksellisuus ja tunne. Tulemme paneutumaan kurssin aikana valokuvauksen ytimeen menemällä kuvan syvimmälle tasolle, Homanen lupaa.

Lue lisää tiistain 12.9.2017 Tervareitistä.

 

Artikkeli Pekka Homanen pureutuu kurssillaan valokuvauksen ytimeen julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Voi Arto Nyberg minkä teit

Minusta tämä alkaa mennä jo naurettavuuksiin.Oikeasti on naisia jotka kostavat jos saavat "pakit" ja tulee torjutuksi. N... Lue lisää...
vm57

Jari ja sarjakuvat

Jari

19.11.

Naapurit

21.11.

Fingerpori

21.11.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image