Päivärinteen Päi­vä­pais­teen­maan tonteille hinnat

Tervareitti 7.2.2018 9:32
Tervareitti

Arto Nenonen

Muhoksen tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja -valtuustolle, että Päivärinteen asemakaava-alueen korttelien 73 ja 75 tontit laitetaan yleiseen hakuun.

Päivärinteentien varrella olevissa kortteleissa on kahdeksan uutta omakotitalotonttia, ja alueen kunnallistekniikka on rakennettu. Päivärinteen asemakaavan laajennus eli niin sanottu Päivänpaisteenmaan asemakaava hyväksyttiin kunnanvaltuustossa maaliskuussa 2015.

Esityksen mukaan tonttien myyntihinnat vaihtelevat 15 eurosta 20 euroon neliöltä. Kummassakin korttelissa on yksi tontti, jonka neliöhinta on 20 euroa. Tontin vuokra on kuusi prosenttia myyntihinnasta. Hinnat ovat voimassa 1. toukokuuta lähtien.

Jokaiselle hakijalle luovutetaan lähtökohtaisesti vain yksi tontti. Jos tontteja jää vapaaksi, ne siirtyvät yleiseen jatkuvaan hakuun. Tontin saaja ratkaistaan arvalla, jos hakijoita on useampi kuin yksi.

Tekninen lautakunta esittää lisäksi rakentamisvelvoitetta, jonka mukaan rakentaminen on aloitettava kahden vuoden kuluessa tontin luovutuksesta.

 

Artikkeli Päivärinteen Päiväpaisteenmaan tonteille hinnat julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

237 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

Lahtari haikailee 100 vuotta vanhoja ihania lahtiaikoja, silloin sai lain nojalla hävittää väärinajattelijoita. Lue lisää...
Piti olla sovinto!

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

25.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image