OP Ylä-Savo sulkee Muhoksen konttorin

Tervareitti 17.4.2018 10:20
Tervareitti

OP Ylä-Savon helmikuussa alkaneet yt-neuvottelut ovat päättyneet. Pankki sulkee Jyväskylän, Muhoksen ja Oulun konttorit 30. kesäkuuta. Ylä-Savossa sijaitsevat täyden palvelun konttorit jatkavat toimintaansa Iisalmessa, Kiuruvedellä, Lapinlahdella ja Vieremällä.

– Toimenpiteet ovat välttämättömiä pankin kannattavuuden sekä kustannustehokkuuden parantamiseksi ja turvaamiseksi, toimitusjohtaja Mikko Paananen arvioi.

OP Ylä-Savossa aloittaa kevään aikana erityisesti lakkautettavien Jyväskylän, Muhoksen ja Oulun konttoreiden asiakkaiden palvelemiseen keskittyvä nelijäseninen online-tiimi. Tiimi tarjoaa henkilöasiakkaille aikaisempaa joustavamman tavan asiointiin puhelimen ja verkkoneuvottelujen välityksellä.

Yt-menettelyn seurauksena OP Ylä-Savon henkilöstömäärä vähenee vuoden 2017 lopun 52:sta 27:ään. Kaikki vähennykset toteutuvat toimintojen ulkoistamisiin liittyvien liiketoimintasiirtojen, luontaisen poistuman sekä OP Ryhmän muutostilanteiden tuen hyödyntämisen avulla. Vähentämisiin ei liity irtisanomisia taloudellisilla ja tuotannollisilla perusteilla.

Konttorien sulkeminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Esimerkiksi tili- ja lainanumerot säilyvät ennallaan.

 

Artikkeli OP Ylä-Savo sulkee Muhoksen konttorin julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi ja Keminmaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

takaa-ajon mielekkyys?

289 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Arvokeskustelua köyhyydestä

"Sairastuivat ja osasivat arvostaa yhteiskunnan apua, kun omat voimat ja rahat eivät enää riittäneet. He ovat nyt vanhoj... Lue lisää...
Vähän ontuu nyt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image