Moot­to­ri­kelk­kaen­du­ron SM-pisteet jaossa Vaalassa jo yhdeksättä kertaa

Tervareitti 2.3.2018 9:40
Tervareitti

Sauli Kallio

Moottorikelkkakansa kokoontuu lauantaina kolmen vuoden tauon jälkeen Vaalaan kilpailemaan moottorikelkkaenduron SM-pisteistä. Huominen kilpailu on järjestyksessä yhdeksäs Vaalan Vene- ja Moottorikelkkakerhon järjestämä SM-tason kisa.

– Tänä vuonna lumitilanne on poikkeuksellisen hyvä, joten odotettavissa on kovatasoinen kilpailu, kilpailun johtaja Pekka Virtanen ennakoi.

Jokainen SM-tason kilpailu on yksilöllinen ja myös reittien linjaus elää kulloinkin vallitsevien olosuhteiden mukaan. Virtasen mukaan tälle vuodelle tehdyt muutokset ovat kuitenkin varsin vähäiset.

– Edellisten vuosien kilpaurat on todettu hyviksi, joten reitteihin ei ollut tarvetta tehdä juurikaan muutoksia.

Virtanen odotti kisaan noin 150 ilmoittautunutta kilpailijaa, mutta hyvä lumitilanne ja kolmeen osakilpailuun kutistunut SM-kiertue nostivat ilmoittautuneiden määrän peräti 188 kilpailijaan. Suuresta osallistujamäärästä kieli jo viikon takainen Karstulassa ajettu SM-kiertueen ensimmäinen kilpailu, johon osallistui 184 kilpailijaa.

Kilpailukeskus sijaitsee tuttuun tapaan Urheilutalolla, josta ensimmäinen kilpailija lähtee siirtymäosuudelle kello 9.00. Lähdöt tapahtuvat minuutin välein ja viimeinen kilpailija lähtee taipaleelle kello 12.56.

Myös tällä kertaa yleisöllä on mahdollisuus seurata kilpailua sekä kilpailukeskuksessa että maastossa. Järjestäjän mukaan hyviä paikkoja seurata kilpailua ovat EK 1:n lähtö ABC Vaalanportin luona sekä Paloaseman luokse yleisölle rakennettu katselualue.

Lue lisää perjantain 2.3.2018 Tervareitistä.

 

Artikkeli Moottorikelkkaenduron SM-pisteet jaossa Vaalassa jo yhdeksättä kertaa julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa aamusta alkaen runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

280 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Keskusta on ahneuden perikuva. Tämän osoittaa hallituksen ja erityisesti Sipilän toiminta. Köyhiltä ja sairailta leikata... Lue lisää...
KEPU PETTÄÄ AINA

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image