Mainos

Moot­to­ri­kelk­kaen­du­ron SM-pisteet jaossa Vaalassa jo yhdeksättä kertaa

Tervareitti 2.3.2018 9:40
Tervareitti

Sauli Kallio

Moottorikelkkakansa kokoontuu lauantaina kolmen vuoden tauon jälkeen Vaalaan kilpailemaan moottorikelkkaenduron SM-pisteistä. Huominen kilpailu on järjestyksessä yhdeksäs Vaalan Vene- ja Moottorikelkkakerhon järjestämä SM-tason kisa.

– Tänä vuonna lumitilanne on poikkeuksellisen hyvä, joten odotettavissa on kovatasoinen kilpailu, kilpailun johtaja Pekka Virtanen ennakoi.

Jokainen SM-tason kilpailu on yksilöllinen ja myös reittien linjaus elää kulloinkin vallitsevien olosuhteiden mukaan. Virtasen mukaan tälle vuodelle tehdyt muutokset ovat kuitenkin varsin vähäiset.

– Edellisten vuosien kilpaurat on todettu hyviksi, joten reitteihin ei ollut tarvetta tehdä juurikaan muutoksia.

Virtanen odotti kisaan noin 150 ilmoittautunutta kilpailijaa, mutta hyvä lumitilanne ja kolmeen osakilpailuun kutistunut SM-kiertue nostivat ilmoittautuneiden määrän peräti 188 kilpailijaan. Suuresta osallistujamäärästä kieli jo viikon takainen Karstulassa ajettu SM-kiertueen ensimmäinen kilpailu, johon osallistui 184 kilpailijaa.

Kilpailukeskus sijaitsee tuttuun tapaan Urheilutalolla, josta ensimmäinen kilpailija lähtee siirtymäosuudelle kello 9.00. Lähdöt tapahtuvat minuutin välein ja viimeinen kilpailija lähtee taipaleelle kello 12.56.

Myös tällä kertaa yleisöllä on mahdollisuus seurata kilpailua sekä kilpailukeskuksessa että maastossa. Järjestäjän mukaan hyviä paikkoja seurata kilpailua ovat EK 1:n lähtö ABC Vaalanportin luona sekä Paloaseman luokse yleisölle rakennettu katselualue.

Lue lisää perjantain 2.3.2018 Tervareitistä.

 

Artikkeli Moottorikelkkaenduron SM-pisteet jaossa Vaalassa jo yhdeksättä kertaa julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kansanedustajien eläkkeet

Sijoitusvoittoja käytetään tällä hetkellä n.1 miljardi vuodessa eläkkeiden maksuun, Silti eläkekassa lihoi vuonna 2017 1... Lue lisää...
Matemaatikko

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

17.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image