Kyl­mä­län­ky­lään suunnitteilla vuokrattavia lo­ma­huo­neis­to­ja

Tervareitti 22.2.2018 15:52
Tervareitti

Arto Nenonen

Oululainen Finvesting Oy suunnittelee vuokrattavien lomahuoneistojen saneeraamista Muhoksen Kylmälänkylässä sijaitsevan Kiinteistö Oy Muhoskylmän rivitaloon.

Yritys on tehnyt ostotarjouksen sekä rakennuksesta että tontista.

Muhoksen kunnanhallitus esittää maanantaina kokoontuvalle kunnanvaltuustolle, että kunta myy Kiinteistö Oy Muhoskylmän hallinnassa olevasta Lintuniemi-nimisestä tilasta 1,3 hehtaarin kokoisen määräalan Finvesting Oy:lle 2 600 euron kauppahintaan.

Kaupan ehtona on, että Finvesting Oy saa myytyä Muhoksen Koivulehdon alueella olevan täysin remontoidun omakotitalon.

Muhoksen kunnan omistama Kiinteistö Oy Muhoskylmä on asetettu konkurssiin. Velkojana asiassa on Valtiokonttori, sillä rivitalon rakentamiseen on saatu aikanaan arava-lainaa. Yhtiöllä on ollut suuria rahavaikeuksia asukaspulan takia vuosien ajan.

Kiinteistöosakeyhtiö on ollut ulosottoviraston toimeksiannosta myynnissä kiinteistövälittäjällä jo pitkään.

Noin puolitoista vuotta sitten kunta hieroi kauppoja yhden ostajan kanssa, mutta asia kuitenkin raukesi loppumetreillä.

Lue lisää perjantain 23.2. Tervareitistä.

 

Artikkeli Kylmälänkylään suunnitteilla vuokrattavia lomahuoneistoja julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa aamusta alkaen runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

280 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Keskusta on ahneuden perikuva. Tämän osoittaa hallituksen ja erityisesti Sipilän toiminta. Köyhiltä ja sairailta leikata... Lue lisää...
KEPU PETTÄÄ AINA

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image