Mainos

Joulun jälkeen innostutaan taas ter­veel­li­sis­tä elintavoista

Tervareitti 15.1.2018 9:50
Tervareitti

Marianne Ollikainen

Moni on loppuvuoden ruokajuhlien jälkeen kiinnostut taas omasta kuntotasostaan, kehon koostumusta ja liikuntaharrastusten aloittamisesta.

Yksi tapa saada tietoa kehonsa koostumuksesta, rasvaprosenteista tai lihasmassasta on käyttää Inbody-kehonkoostumusmittausta.

– Jatkuvasti ovi käy. Vaikka olemme jo kymmenen vuotta kulkeneet maakunnassa mittaamassa, niin tänäänkin kävijöistä on puolet tullut ensimmäistä kertaa, iloitsee PoPLin Kyläkisälli-hankkeen vetäjä Ilkka Kurttila.

Ikäskaala Muhoksella järjestetyssä mittauksessa oli todella laaja, sillä niin nuoret kuin eläkeläisetkin ovat yhtälailla kiinnostuneita kehonsa mittaustuloksista.

– Tyypillinen täällä meidän mittauspisteessä käyvä henkilö on jo lähtenyt mukaan muutosprosessiin. Yleensä hänellä on jo niin ruoka- kuin liikuntatavoitteet ja hän haluaa tietää, miten on edennyt. Me voimme täällä antaa lisäksi jotain vinkkejä, miten karikkoja voidaan vältellä.

Lue lisää tiistain 16.1.2018 Tervareitistä.

 

Artikkeli Joulun jälkeen innostutaan taas terveellisistä elintavoista julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sipilän mahdoton työllisyystavoite toteutuu !

Huonoin hallitus ikinä. Takinkäääntäjiä ja valehtelijoita. Tempputyöllistämisellä ja mailmantalouden nousulla saavutettu... Lue lisää...
vempula porukkaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

25.2.

Naapurit

24.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image