Joulun jälkeen innostutaan taas ter­veel­li­sis­tä elintavoista

Tervareitti 15.1.2018 9:50
Tervareitti

Marianne Ollikainen

Moni on loppuvuoden ruokajuhlien jälkeen kiinnostut taas omasta kuntotasostaan, kehon koostumusta ja liikuntaharrastusten aloittamisesta.

Yksi tapa saada tietoa kehonsa koostumuksesta, rasvaprosenteista tai lihasmassasta on käyttää Inbody-kehonkoostumusmittausta.

– Jatkuvasti ovi käy. Vaikka olemme jo kymmenen vuotta kulkeneet maakunnassa mittaamassa, niin tänäänkin kävijöistä on puolet tullut ensimmäistä kertaa, iloitsee PoPLin Kyläkisälli-hankkeen vetäjä Ilkka Kurttila.

Ikäskaala Muhoksella järjestetyssä mittauksessa oli todella laaja, sillä niin nuoret kuin eläkeläisetkin ovat yhtälailla kiinnostuneita kehonsa mittaustuloksista.

– Tyypillinen täällä meidän mittauspisteessä käyvä henkilö on jo lähtenyt mukaan muutosprosessiin. Yleensä hänellä on jo niin ruoka- kuin liikuntatavoitteet ja hän haluaa tietää, miten on edennyt. Me voimme täällä antaa lisäksi jotain vinkkejä, miten karikkoja voidaan vältellä.

Lue lisää tiistain 16.1.2018 Tervareitistä.

 

Artikkeli Joulun jälkeen innostutaan taas terveellisistä elintavoista julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 seuraaviin kuntiin: Kuusamo, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa sekä Taivalkosken ja Pudasjärven kunnissa, Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

190 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Vaikuttaa siltä, että kävit hakemassa lukuja tilastokeskuksen tms. sivuilta ja tuuppasit ne kommenttikenttään ymmärtämät... Lue lisää...
oho

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image