Häkkäselle esiteltiin Pelson vahvuuksia

Tervareitti 15.1.2018 16:42
Tervareitti

Marianne Ollikainen

Oikeusministeri Antti Häkkäsen vierailu maanantaina Pelson vankilalla ei vielä antanut tietoa vankilan tulevaisuudesta.

Myös ministeri odottaa Rikosseuraamuslaitoksen selvitystyön tuloksia, eikä Häkkänen halunnut ottaa kantaa sitä ennen kahden tai yhden vankilan malliin.

Pelsolla odotetaan selvää tilaratkaisua, joka lopettaisi epävarmuuden, jota laitoksessa on koettu tulevaisuuden suhteen jo kymmenen vuotta.

Ensimmäistä kertaa Pelsolla vieraillulle olleelle Häkkäselle ja kansanedustaja Mari-Leena Talvitielle esiteltiin vankilan tiloja ja käytännön toimintaa. Jälleen kerran nousi voimakkaasti esille vankilan edistyksellinen työtoiminta. Häkkäsen mielestä se on arvokasta.

– Minun pääviestini on se, että tämä työ jota te teette täällä vankilalla, on osa sitä isoa polkua, jonka lähtee meidän jokaisen osalta liikkeelle jo lapsuudesta.

– Vankilan on tarkoitus tuottaa hyvää eikä pahaa, ja meidän pitäisi enemmän pysähtyä miettimään, miksi joko putoaa polulta, Häkkänen pohti.

– Te teette täällä todella haasteellista työtä haasteellisessa ympäristössä. Pitääpä hakea todella kauan sellaista työtä tästä yhteiskunnasta, joka olisi vielä haasteellisempaa kuin tämä teidän työnne.

Lue lisää Tervareitistä 19.1.2018.

 

Artikkeli Häkkäselle esiteltiin Pelson vahvuuksia julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS

Kommentoi

kokoomuslainen politiikka tuottaa lisää vankeja,vaikka rangaistukset ovat naurettavan alhaisella tasolla. Häkkiin ei joudu kuin poliisin vastustamisesta ja siviilin taposta.Rehellisten ihmisten hyvinvointipalveluista ja etuuksista sensijaan leikataan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Häkkänen ymmärtää lausumassaan Pelson tärkeän ja hyvän työn vankeinhoidossa. Toivottavasti jatkosta tehtävä päätös tukisi lausuttua mielipidettä, eikä pelkkä lyhytnäköinen säästöpäätös vahingoittaisi hyvin tehtyä pitkäjänteistä työtä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

217 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Ei demareita kiinnosta miten Suomen käy. Näkeehän sen Rinteen katteettomissa lupauksissa. Valta se on mikä kiinnostaa. ... Lue lisää...
Sossunsetä

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image