Mainos

Entinen kotikunta alkoi houkuttaa Jukka Syvävirtaa

Tervareitti 1.3.2018 12:12
Tervareitti

Arto Nenonen

Muhoksen kunnanjohtaja Jukka Syvävirta hakee Suomussalmen kunnanjohtajan virkaa.

Kunnan ykkösjohtajan paikkaa tavoittelee kaikkiaan 28 hakijaa. Ensimmäisellä, 2. helmikuuta päättyneellä hakukierroksella hakijoita oli 17 ja toisella, 23. helmikuuta päättyneellä kierroksella 11.

Syvävirta lähetti hakupaperinsa toisella hakukierroksella.

– Suomussalmi on entinen kotikuntani ja vanhempani asuvat siellä. Kävin Suomussalmella kansa- ja keskikoulun. Lukioon menin Kajaaniin, Syvävirta kertoo.

Uusi pesti alkoi kiinnostaa Syvävirran mukaan myös sen takia, että virkavuosia Muhoksen kunnan palveluksessa on kertynyt liki kolmen vuosikymmenen ajan. Vaihtelu antaa virtaa tekemiseen.

– Kunnanjohtajuuteni Muhoksella on kestänyt pian 15 vuotta. Kun työvuosia on vielä jäljellä, ajattelin kokeilla jotain uutta. Katsotaan, kuinka käy.

Syvävirta ei kommentoi, vaikuttivatko Muhoksen luottamus- ja viranhaltijahallintoa riivaavat ristiriidat päätökseen hakea muualle.

Jukka Syvävirta valittiin Muhoksen kunnanjohtajaksi vuonna 2003. Hän tuli asuinkuntaansa Oulun kaupungin palveluksesta. Ennen noin nelivuotista Oulun kauttaan hän oli Muhoksen kunnan palveluksessa 1985-1999 ensin taloussihteerinä, sitten talousjohtajana ja hallinto- ja talousjohtajana.

Suomussalmen kunnanhallitus valitsee haastateltavat hakijoiden joukosta maaliskuun alkupuolella. Nykyinen kunnanjohtaja, vuodesta 2012 lähtien virkaa hoitanut Asta Tolonen siirtyy Kajaanin kaupungin talousjohtajaksi maaliskuun alussa.

 

Artikkeli Entinen kotikunta alkoi houkuttaa Jukka Syvävirtaa julkaistiin alunperin Tervareitti-lehden verkkosivuilla.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on tai muuttuu huonoksi Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun Koilismaata lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Eläkeläiset, Espanja ja verotus

147 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkeläiset, Espanja ja verotus

Kun puhutaan eläkkeistä ja 8eläkeläisistä, niin on aika mautonta väittää, että silloin puhutaan köyhyydestä ja köyhistä.... Lue lisää...
Nurinperin

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.3.

Naapurit

24.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image