Ruoka

Mainos

Pizzaguru paljastaa roomalaisen levypizzan salaisuuden – videolla myös ohjeet kotikokeille

Hellavahdit-ruokavideossa toimittaja Riikka Happonen haastattelee italialaista pizzagurua Gabriele Boncia ja valmistaa kotioloissa levypizzaa roomalaiseen tapaan.
Ruoka 20.4.2017 7:42
Riikka Happonen

Roomalaiset rakastavat levypizzaansa eli viipaleina myytävää ”pizza al tagliota”. Se on paksumpaa kuin fiini, puulämmitteisessä uunissa paistettu napolilainen pizza, eikä täytteissäkään yleensä säästellä.

Lännen Median Hellavahdit-videosarjan tekijät piipahtivat Roomassa tutustumassa levypizzan tekoon. He tapasivat kuuluisan pizzamestarin Gabrielen Boncin, joka omistaa kulttimaineeseen nousseen Pizzarium-ravintolan. Oheisella videolla Bonci kertoo, mikä on hyvän roomalaisen pizzan salaisuus.

Lisäksi videolla näytetään, kuinka italialainen levypizza syntyy suomalaisessa kotikeittiössä pizzagurun antamien oppien inspiroimana.

Hellavahdit on kuukausittain ilmestyvä videosarja, jossa Lännen Median ruokatoimittaja Riikka Happonen ja kuvaaja Harri Kuittinen esittelevät ruoanlaiton tekniikoita. Molemmat ovat intohimoisia kotikokkeja ja aina valmiita kokeilemaan jotain uutta.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Kun hiiva on käynnissä (lämpimässä vedessä herätetty) niin lämpötila toimii katalyyttinä eli mitä lämpimämpää, sitä nopeampaa. Vasta kun se jäädytetään tai kuivataan täysin se taas lopettaa toimintansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan huikea ja herkullinen levypizzaohjevideo. Tämän nähtyään 72 tunnin taikinan vetäytymisaika tuntuu kahdelta viikolta, kun vaan haluaisi jo päästä maistamaan ihanan maistuvalta ja hivenen erikoiseltakin tuntuvaa perunalevypizzaa. Tämä on todellista antautumista ja paneutumista pizzan tekoon. Maltan tuskin odottaa ensipuraisua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Keski-Pohjanmaan maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sininen tulevaisuus

161 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Palvelusetelit tukemaan eläkeläisten hyvinvointia

Mitä olen näitä keskusteluja lukenut, niin Y:n aloitukset ja kommentit ovat parasta koko Juttutuvassa. En laisinkaan aja... Lue lisää...
Viola

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image