Moottori

Mainos

Kerro meille: Ovatko nämä autoilijan avut turhakkeita vai hyödykkeitä?

Onko hirvipilli turhake vai hyödyke? KUVA: Risto Rasila
Moottori 13.11.2017 10:29
Kaleva

Olemme tekemässä juttua hirvipilleistä, auton perässä roikkuvista ”sähköisyyden poistajista” ja tuulilasiin kaiverrettavista ”turvaurista”.

Kerro meille, onko sinulle ollut jostain näistä kolmesta hyötyä vai oletko kokenut sellaisen täysin mitättömäksi.

Voit kommentoida alla olevaan kommenttilaatikkoon.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (82)

Eiväthän nämä turhakkeita ole; Kaikkien tehtävä on täyttää kauppamiesten lompakkoa ja siinä tehtävässään ne toimivat lähes täydellisesti. Muuta apua niistä ei ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oisitte ottanu tähän keskusteluun mukaan myös magneetit mitkä laitetaan polttoaine letkun ympärille ne järjestävät atomit polttoaineessa oikean suuntaisesti niin tulee tehoa enempi vähemmällä polttoaineella. Ne kun kuuluu samaan katekoriaan 😱😱

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ole ajanut kolaria ennen enkä jälkeen. Mutta esim. Kissat ja koirat tuntui jähmettyvän tienlaitaan kun oli pillit autossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täysinturhia Härpäkkeitä Muut Paitsi Turvaurat, nekunpoistaa pyyhkiöistä liian loskan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisipa kiva tietää, kuinka monella koiranomistajalla on hirvipilli autossaan? Mikäli hirvipillit toimivat niinkuin lupaavat, auton kyydissä olisi todennäköisesti yksi varsin levoton kyytiläinen... Epäilen, että minkäänlaista vaikutusta ei kuitenkaan ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...juuri alkovin alaosassa on hirvipilli. Edellinen omistaja lieneen sen siihen asentanut. Mielestäni toimii koska olen muutaman kerran nähnyt "käytännössä liian myöhään" hirven tien vieressä eikö se ole tullut eteeni. En olisi ehtinyt väistää ja pimeään aikaan nuo näkyvät vasta liki kohdalla ajettaessa. Km määrä on 285 000 josta itse olen ajanut 165 000. Siten noista on ollut hyötyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Karpolta ruutuvihko ja öljylämmityssuntti jokaselle joka on älynnyt käyttää näitä hirvenhäätö-huiluja!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielestäni turhake koska rauhassa oleva hirvi voi säikkyä tota pilliä ja siks lähtä liikkeelle. En tiiä. Mut normaali valppaus!! Ei niihin pillit auta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten se venäläinen Larvavillitys 80-luvulla meni.
Veli naapuri keksi alkaa maadoittamaan auton kumisilla??? lätkillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen ajanut vuodesta 1989. Ei ole kertaakaan tullut hirvi eteen. Pillit toimii, vaikka ne on mullakin vielä kaupan hyllyssä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla on ollut hirvipillit molemmissa auton sivupeileissä pitkään. Niistä on ollut selkeästi hyötyä. Vaikeus on se, että ne eivät tahdo kestää konepesua vaikka ovat asennetut peilin varren alapintaan peilikotelon ja korin suojaan.
Hirvipillit on myös molempien matkamoottoripyörieni etulokasuojissa eli alempana kuin auton sivupeileissä. Pyörissä hyödyn on sekä hirvien, että porojen suhteen todennut vuosien mittaan hyvin selvästi moneen kertaan.
Suosittelen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näitä pillejä testasivat TMässä silloin joskus 80 luvulla kun ne oli muotia. Desipelimittarilla mittasivat ääntä kun auto ajoi ohi. Lopputulos oli että täyttä humpuukkia.
Ääntä ei kuulunut auton eteen vaan taakse, joka onkin luonnollista kun auto liikkuu. Ja ne hirvet kun tulee ja on enempi haitolla siellä auton edessä, eivätkä ne ääntä siis kuule.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

7 vuotta ollut pillit kummassakin peilin alla ei mitään hyötyä hirvi tuli teelle eteen sinä ei pillit auttanut,, humpuukia,,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hirvipilli ja maadoitus eivät ole esittäneet faktoja toimivuudestaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanhassa autossa oli pillit monta vuotta,ei näkynyt hirviä.Nyt niitä kantturoita kyllä käpsehtii kun pillit puuttuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meikäläisen tuurilla on kaikkein varminta teipata auton keulaan hirvilaillinen puolivaippaluoti, niin sen jälkeen ei varmasti osu hirvi auton eteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entisessä autossa oli pillit,niin johan pysyi hirvet metsässä. Uuteen autoon ei laitettu pillejä,eikä mennyt kauan kuin tuli läheltä piti tilanne. Hommattiin jälleen pillit ja sen jälkeen on saanut ajella rauhassa. n.65000 km tulee vuodessa ajettua. ajattelin jatkossakin pysytellä pilleissä. kop.kop.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (82)
Mainos
Mainos

Uutisvirta

189
Mikä ihme meni pieleen 35 vuotta sitten? Sekä suomalaisten koulutustaso että älykkyys kääntyivät laskuun
143
Ely-keskus: Pohjantien sillat eivät kestäkään raskaita kuormia – siltaremontti voi viivästyä 2–3 vuotta ja lisäkustannuksia tulee
56
Pohjantiellä körötellään Oulujoen yli hitaasti vielä vuosia
53
Lindström Ylellä: Oikeus opiskella työttömyysetuudella eduskunnan käsittelyyn maaliskuussa
50
Tyrnäväläisen muistisairaan omainen epäilee vilppiä kotiäänestyksessä – Vaalilautakunta: kaikki sujunut ohjeistuksen mukaan
43
Suomella ei ole Norjan aikeita kieltää turkistarhausta – eläinten vedensaantiin tulossa uutta
38
Hanna Sarkkinen juhli Forbesin listalle pääsyä syömällä piiraan Lidlin parkkipaikalla – "Iso ja häkellyttävä huomionosoitus"

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi keskiyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono tai muuttuu huonoksi maan pohjois- ja itäosassa sekä Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

276 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Väyrynen hurjassa nousussa

Väyrysen kannatus verrattuna Vanhasen kannatukseen on jo sitä luokkaa, että presidentinvaalista on tulossa Sipilälle neu... Lue lisää...
kansa neuvoo

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

23.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image