Kalevan Xtra-liite ilmestyy sunnuntaina - luettavissa eKalevassa

Xtran teemana on tyyli ja juhla.
Hyvä Elämä 4.11.2017 22:36
Kaleva

Tyyli ja juhla ovat teemana Kalevan teemalehden sunnuntaina ilmestyvässä Xtra-liitteessä.

Ihmiset kaipaavat pientä piristystä syksyn pimeneviin iltoihin, joten Xtra opastaa ystäväjuhlien järjestämisessä illanistujaisiin sopivine tarjoiluehdotuksineen.

Tyyli kuuluu kuvaan myös alkutalvella. Oululainen taiteilija Antti Kairakari kertoo, miten miehet voivat pukeutua klassisesti talveen. Naisten pukeutumisessa neuvotaan, miten yhdistellä vaatekaapissa olevia asuja pikkujouluihin, vapaa-aikaan tai vaikka työhönottohaastatteluun.  

Xtra julkaistaan digitaalisena näköislehtenä, kun päivälehti ei ilmesty. Tilaajille tarkoitettu Kaleva:xtra on luettavissa eKalevassa sunnuntaista 5.11. alkaen. Kaleva:xtran voi lukea tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneen selaimella. Kaleva-tilin voit luoda maksutta täällä.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio, Pello, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

327 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Luikuri-työnantaja yritti viilata linssiin

Kirjoittajan ensimmäinen lause alkaa: "Olin aikeissa vaihtaa työpaikkaa..." Joillakin on vain selkärangassa saakka sama ... Lue lisää...
Sisälukutaito

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image