Digi

Bittium esittelee tie­to­tur­va­pu­he­lin­taan viikonloppuna Tampereella

Bittium esittelee uuden Android-pohjaisen älypuhelimen. KUVA: Bittium
Digi 4.9.2015 9:30 | Päivitetty 4.9.2015 10:20
Kaleva

Oululainen Bittium eli entinen Elektrobit esittelee Android-pohjaisen älypuhelimen 4.–5. syyskuuta Tampereella pidettävässä tapahtumassa.

Puhelin on osa tietoturvan ja taktisen kommunikaation tuoteperhettä, joka on tarkoitettu tietoturva- ja puolustusmarkkinoille.

Yhtiö kehuu Bittium Tough Mobilen olevan tietoturvaltaan viimeisintä huutoa.

”Älypuhelimessa on erikoiskomponenteilla toteutettu tietoturva-alusta, joka mahdollistaa sekä asiakkaiden omien että kolmansien osapuolien tietoturvasovellusten integroimisen puhelimeen”, yhtiö sanoo tiedotteessaan.

Alustan ominaisuudet auttavat kerroksittaisen laite- ja ohjelmistotietoturvan rakentamisessa.

Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi ohjelmoitava radiopuhelinpainike ja viiden tuuman HD-kosketusnäyttö, jota on mahdollista käyttää myös käsineillä.

Puhelimen kehutaan olevan myös lujatekoinen veden- ja pölynkestävyytensä sekä iskunkestävyytensä puolesta.

Bittium esittelee myös muita taktisen kommunikaation tuotteitaan, joihin kuuluu langaton runkoverkkoratkaisu ja tuoteperhe, joka mahdollistaa taktiset IP-puhelut ja laajakaistaisen tiedonsiirron vaativissa olosuhteissa. Nämä tuotteet ovat käytössä muun muassa Suomen Puolustusvoimilla.

Otsikkoa muokattu 4.9. kello 10.20.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Hieno homma, mutta ovatko nämä tavallisten kansalaisten saatavilla? Tuo on kyllä arveluttavaa, että tämmöisiä salaisuustuotteita tehdään hallinnolle. Me tiedämme nyt Edward Snowden -aikakudella, että hallinnolla ei tule olla mitään salaisuuksia, sillä muuten se homma ei pysy hanskassa. Puolestaan kansalle on tuotettava äärimmäisen tehokkaat salausmenetelmät joilla varmistetaan se, että hallinto ei tule koskaan edes yrittämään meidän yksityisyyden loukkaamista. Siellä ne todelliset markinat ovat. Hallinnon kanssa naimisiin meno on lyhyt ja piinallinen reitti sekä kunniaton. Kansan puolelle jos tulee, niin se reitti on ikuinen ja kestävä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ostaisin heti, kun en osaa tuota tietoturvaa kovinkaan hyvin. Nykyinen puhelin on 3210 seuraavia jälkeläisiä. Pankit poistaa tunnuslukukortit ja kaikki siirtyy mobiiliin, joten tässä jos on sisään rakennettu turva kaikelle mahdolliselle ilman mitään lisä juttuja , esim, jokavuotista f-securen ostamista, niin ostan.
Miten vaihdetaan akku, kun ei voi avata, vai onko se joku ikuisuusratkaisu. Kun akku loppuu niin pitääkö hankkia uusi puhelin, vai vaihdetaanko se 'samaan hintaan' uuteen.
Onko suomenkielinen käyttis ym. kiinnostaa ennen lopullista päätöstä. Mistä tietoa saa, kun ei mummolta enkku suju.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

121 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Yh-äippien mollaus

Joo, se on todella omituista. Minut kasvatti yh-äiti ja olen menestynyt elämässäni erittäin hyvin. Tärkeintä ei ole se m... Lue lisää...
Typykkä!

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

26.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image