Qstock

Profeetat villitsi yleisön

Sekä Elastinen että Cheek esittivät molemmat ristiin ja yhdessä toistensa tunnettuja kappaleita. KUVA: Matti Räty
Qstock 30.7.2017 14:11
Heidi Peltonen

Kahdesta suomiräpin suurimmasta radionimestä, Cheekistä ja Elastisesta koostuva kaksikko veti koko lauantaina yleisöä eniten innostaneen keikan.

Biletystä ihannoivia ja artistien hittibiisejä yhdistellyt keikka sai Raatin tukkoon, kun juhlatuulella ollut festarikansa täytti paremman näköalan toivossa festarin kulkureitit lavan edustasta puhumattakaan. Elastisen Vain elämää -repertuaarista poimittu Naurava kulkuri sai yleisön ryhtymään raikuvaan yhteislauluun.

Vain elämää -sarjasta mukaan tarttunutta musiikkia edusti myös Cheekin esittämä Peggy. Sekä Elastinen että Cheek esittivät molemmat ristiin ja yhdessä toistensa tunnettuja kappaleita.

Jo keikan alussa käyttöön otetut pyrotehosteet muuttuivat keikan edetessä jatkuvasti näyttävemmiksi. Kuka muu muka -kappaleen aikana liekit kohosivat hipomaan lavan yläreunoja ja esityksen loppupuolella esitetty Sokka irti sai kipinät lentämään hurjan paukkeen kera.

Räppärit kiittelivät välispiikissään Qstockia siitä, kuinka se oli ensimmäinen isompi festivaali, joka hyväksyi heidät esiintyjiksi takavuosina.

– Ensimmäinen kerta oli joskus vuonna 2008, Cheek muisteli.

Yleisön innostumisesta päätellen lauantai-iltainen ei varmastikaan jää herrojen viimeiseksi Qstock-keikaksi.

MAINOS

Kommentoi

Niin kait se valitettavasti on, että miljoona kärpästä ei voi olla väärässä; joillekin maistuu p......kin , mutta se onkin jokaisen oma asia mistä tykkää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä ihme näissä itseään kehuvissa ja naisia halventavissa sovinisteissa kiinnostaa? Musiikkimakuja on monenlaisia, mutta luulisi vähintään urpotökerön käyttäytymisen vähentävän suosiota.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En kyllä käsitä miksi nämä herrat piti saada tänäkin vuonna Qstockiin, tai miksi tulisivat ensi vuonnakaan. Sen verran monesti on kumpikin käynyt jo, ja kun Suomessa on niin paljon hyvää musiikkia ylipäätään, sekä myös muita hyviä suomiräppäreitä, että olisi todellakin jo seuraavien aika. Enkä nyt halua tässä mitenkään vähätellä herrojen menestystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

profeetat oli kyllä niin huono et piti heittää keikan katsominen pois.
jvg on kyllä tällä hetkellä suomen parhaat räppärit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin 20 vuotta sitä oikeaa rap musiikkia kuunnelleena tekee kipeää että tollasia pop artisteja väitetään rap muusikoiksi, eivät sitä ole, harmi jää artistit joilla on asiaa nuorilta pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ens vuonna presidentti? Voi elämän kevät näitä puhetaidottomia räppäreitä. Noh onneksi on iso ego.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti tämä todellakin jää viimeiseksi kerraksi. Vuosi vuodelta festarien sisältö alkaa muistuttamaan enemmän ja enemmän sillisalaattia ja känniset toilailevat paikalla ilman todellista kiinnostusta musiikkia kohtaan. Helpot sanoitukset ja tarttuva kertosäe ja muuta ei tarvita. Olisi varmasti paikallaan rakentaa sellainen ohjelma, jossa vaikkapa raskaamman musiikin ystäville olisi yhtenäinen polku, jota seurata ... alueen toiselle laidalle pitää aina paeta näitä finhit-viritelmien kailotuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa.

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

223 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Arvokeskustelua köyhyydestä

Hyvä kirjoitus. Hyviä esimerkkejä siitä, miten työstä on tehty ahdistavaa on kotisairaanhoitajat ja siivoajat, joiden ty... Lue lisää...
Liian suuret alueet ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image