Kaupallinen yhteistyö

Rastor boostaa hy­vin­voin­tia­lan yrityksiä

PPY 5.1.2018 4:00
Sanna Virtanen

”RastorBooster järjestettiin aikavälillä 30.5.-25.9.2017. Me Happialla kehittelimme parasta aikaa kärkituotettamme Breikkeriä, joka on hyvinvointikasvatuksen työkalu kouluille ja yrityskin oli vastikään perustettu. Itselläni yrittäjänä ei ollut juuri mitään kokemusta yritysmaailmassa toimimisesta, sillä olin tehnyt lähinnä julkisella sektorilla opettajan töitä siihen asti. Kuulin, että Rastorilla oli alkamassa hyvinvointialan kasvuyrityksille suunnattu valmennus, kiinnostuin ja hyppäsin mukaan. Koulutus siis osui nappiin ajankohdallisesti ja teemat tukivat oman yrityksen pohdintoja”, kertoo Happia Oy:n toimitusjohtaja Sanna Virtanen.

Sanna Virtanen Happia Oy:stä on tyytyväinen osallistumisestaan RastorBooster -koulutukseen.

 

RastorBooster on tehokas starttipaketti, joka sisältää lähipäiviä ja etätyöskentelyä erilaisten yritystä kehittävien tehtävien ja business canvas -pohjan kanssa. Teemoina ovat mm. tiimin kokoaminen, myynti, markkinointi, brändi ja strategia

Sanna Virtanen kokee, että sai RastorBoosterin kautta luotua hyvinvointialan verkostoja opiskelijakollegoihini sekä kontakteja kouluttajiin ja sijoittajiin.

”Koulutus antoi varmuutta ja loi rohkeutta yrittäjänä, sain paljon palautetta ja sparrausta omasta toimimisestani ja kouluttajat olivat perehtyneet hyvin yrityksiimme, jotta osasivat valmentaa oikeaan suuntaan. Suosittelen koulutusta erityisesti kasvuyritysten perustajille yrityksen alkuvaiheessa.

RastorBooster valmennusprosessissa, hyödynnetään sähköistä oppimisympäristöä ja –alustaa, jossa valmennuksen kohteena olevalla on käytettävissä joukko kehittämistyökaluja, joita hyödyntäen henkilö/yritys saa valmiudet liiketoiminnan systemaattiseen ja strategiseen suunnitteluun heti alusta alkaen sekä myös edellytykset rahoitustunnusteluun ja rahoituksen hankintaan, koskien yksityistä ja/tai julkista kehittämisrahoitusta. Näin varmennetaan kiinteämpi yhteistyö mm. Tekesin ja riski- ja enkelirahoittajien suuntaan”, avaa konseptin siäsltöä Rastor Oy:n asiakasratkaisupäälikkö Satu Puhakka.

Tavoitteena on, että projekti tuottaa myös kehittämisvälineitä ja –aihioita ELY:n ja TE-toimiston kehittämispalveluille ja tuotekehitystyöhön.

Lisätietoja:

Sanna Virtanen
Toimitusjohtaja, Happia Oy
sanna@happia.fi
040 759 5492

Satu Puhakka
Asiakasratkaisupäällikkö,
KTM, eMBA, AmO
Rastor Oy
Sepänkatu 20, 90100 Oulu
p. 0400 560 700

MAINOS

Uutisvirta

78
Rasismitutkija Vesa Puuronen: MV-oikeudenkäynnissä punnitaan sananvapauden rajat Suomessa – Kovemmat sanktiot tarpeen
38
Uusi valvontalaitteisto Kajaanintien ja Ratakadun risteykseen – seuraa myös liikennevalojen noudattamista
30
Vain joka kolmas jatkaa suoraan lukiosta jatko-opintoihin – tukikuukausia ei haluta käyttää kakkos- tai kolmosvaihtoehtoihin
24
ICT-ala vetää Oulussa – edessä on positiivinen työvoimahaaste
19
Euroopan komissio ehdottaa liikenneverkon ydinkäytävän jatkamista pohjoiseen – mahdollistaisi unionin rahoituksen liikenteen kehittämiseen
17
Tivolilaite jumittui teknisen vian vuoksi Oulun Hietasaaressa, pelastuslaitos auttoi 14 henkilöä alas puomitikkailla
15
Juhannusviikko alkaa Oulussa ukkosen jyrinässä ja kovassa tuulessa, epävakainen sää jatkuu koko viikon

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin kaakkoisosassa kehittyy ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 Kainuun maakuntaan sekä seuraaviin Lapin kuntiin: Kolari, Sodankylä, Pelkosenniemi ja Inari. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

MV lehden kommentointi

169 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Rinteen pullistelu.

Rinne pullistelee kuin rahaton lehmänostaja. Rinteestä ei kuitenkaan ole pääministeriksi, taito ei riitä ja joutuu kuit... Lue lisää...
ei luotettava

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

18.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image