Kaupallinen yhteistyö

Onnea 70-vuotiaalle Yrit­tä­jä­nai­sil­le

Suomen Yrittäjänaiset kiitti Oulun seudun yrittäjänaisten aktiivijäseniä kunniamerkein. Palkitut vasemmalta: Anna Väliaho, Pirkko Ropanen, Katja Karimo, Raija Tuominen, Katriina Ruonio, Auli Lukkarila, Mervi Komulainen ja Kaarina Kivimäki. KUVA: Noora Slotte, Studio PSV
PPY 3.1.2018 6:00
Anni Jyrinki

Oulun seudun yrittäjänaiset viettävät tänä vuonna 70-vuotis juhlavuottaan. Juhlavuoden kunniaksi Suomen Yrittäjänaiset palkitsivat aktiivisia paikallisyhdistyksen jäseniä.

Kultaiset ansiomerkit saivat Katja Karimo sekä Soili Raive-Annanolli. Hopeiset ansiomerkit Auli Lukkarila sekä Raija Tuominen. Katriina Ruonio, Anna Väliaho, Mervi Komulainen ja Kaarina Kivimäki palkittiin pronssisella ansiomerkillä. Yhdistyksen kunniajäseneksi nimettiin Pirkko Ropponen.

Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Seija Estlander kertoo, millainen on etujärjestön ja paikallisyhdistyksen välinen toimiva tehtävänjako ja mikä on naisyrittäjien ehkä tärkein tehtävä.

”Kattojärjestömme kärkitavoitteita ovat vauvalaskun tasaaminen laajalta veropohjalta sekä yrittämistä kannustavan veropolitiikan ja yrittäjän sosiaalituvan petraaminen”.

”Täältä omasta yhdistyksestään oululaiset yrittäjänaiset saavat esimerkiksi virtaa, jaksamista ja vertaistukea arkeen. Täällä yksinyrittäjät kohtaavat ja voivat peilata omia ideoitaan ja tekemisiään kollegoiden mielipiteisiin”.

Täältä omasta yhdistyksestään
oululaiset yrittäjänaiset saavat virtaa,
jaksamista ja vertaistukea arkeen.”

MAINOS

Uutisvirta

78
Rasismitutkija Vesa Puuronen: MV-oikeudenkäynnissä punnitaan sananvapauden rajat Suomessa – Kovemmat sanktiot tarpeen
38
Uusi valvontalaitteisto Kajaanintien ja Ratakadun risteykseen – seuraa myös liikennevalojen noudattamista
30
Vain joka kolmas jatkaa suoraan lukiosta jatko-opintoihin – tukikuukausia ei haluta käyttää kakkos- tai kolmosvaihtoehtoihin
24
ICT-ala vetää Oulussa – edessä on positiivinen työvoimahaaste
19
Euroopan komissio ehdottaa liikenneverkon ydinkäytävän jatkamista pohjoiseen – mahdollistaisi unionin rahoituksen liikenteen kehittämiseen
17
Tivolilaite jumittui teknisen vian vuoksi Oulun Hietasaaressa, pelastuslaitos auttoi 14 henkilöä alas puomitikkailla
15
Juhannusviikko alkaa Oulussa ukkosen jyrinässä ja kovassa tuulessa, epävakainen sää jatkuu koko viikon

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin kaakkoisosassa kehittyy ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 Kainuun maakuntaan sekä seuraaviin Lapin kuntiin: Kolari, Sodankylä, Pelkosenniemi ja Inari. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

MV lehden kommentointi

169 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Rinteen pullistelu.

Rinne pullistelee kuin rahaton lehmänostaja. Rinteestä ei kuitenkaan ole pääministeriksi, taito ei riitä ja joutuu kuit... Lue lisää...
ei luotettava

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

18.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image