Mainos
Kaupallinen yhteistyö

Onnea 70-vuotiaalle Yrit­tä­jä­nai­sil­le

Suomen Yrittäjänaiset kiitti Oulun seudun yrittäjänaisten aktiivijäseniä kunniamerkein. Palkitut vasemmalta: Anna Väliaho, Pirkko Ropanen, Katja Karimo, Raija Tuominen, Katriina Ruonio, Auli Lukkarila, Mervi Komulainen ja Kaarina Kivimäki. KUVA: Noora Slotte, Studio PSV
PPY 3.1.2018 6:00
Anni Jyrinki

Oulun seudun yrittäjänaiset viettävät tänä vuonna 70-vuotis juhlavuottaan. Juhlavuoden kunniaksi Suomen Yrittäjänaiset palkitsivat aktiivisia paikallisyhdistyksen jäseniä.

Kultaiset ansiomerkit saivat Katja Karimo sekä Soili Raive-Annanolli. Hopeiset ansiomerkit Auli Lukkarila sekä Raija Tuominen. Katriina Ruonio, Anna Väliaho, Mervi Komulainen ja Kaarina Kivimäki palkittiin pronssisella ansiomerkillä. Yhdistyksen kunniajäseneksi nimettiin Pirkko Ropponen.

Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Seija Estlander kertoo, millainen on etujärjestön ja paikallisyhdistyksen välinen toimiva tehtävänjako ja mikä on naisyrittäjien ehkä tärkein tehtävä.

”Kattojärjestömme kärkitavoitteita ovat vauvalaskun tasaaminen laajalta veropohjalta sekä yrittämistä kannustavan veropolitiikan ja yrittäjän sosiaalituvan petraaminen”.

”Täältä omasta yhdistyksestään oululaiset yrittäjänaiset saavat esimerkiksi virtaa, jaksamista ja vertaistukea arkeen. Täällä yksinyrittäjät kohtaavat ja voivat peilata omia ideoitaan ja tekemisiään kollegoiden mielipiteisiin”.

Täältä omasta yhdistyksestään
oululaiset yrittäjänaiset saavat virtaa,
jaksamista ja vertaistukea arkeen.”

MAINOS
Mainos
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Linnanmaan prisman parkkialue, sakot!

Ihan oikein, että vartioidaan ja on laitettu aikaraja. Kesällä ja syksyllä näkee kun pihit asuntoautoilijat majoittuvat ... Lue lisää...
saa vartioida

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

20.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image