Mainos
Kaupallinen yhteistyö

Mukana ke­vät­mark­ki­nois­ta kunnan kaavoitukseen

Kuvassa Limingan Yrittäjien puheenjohtaja Riikka Pesämaa, PPY:n toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen ja PPY:n puheenjohtaja Jussi Riikonen.
PPY 26.2.2018 4:00
Anni Jyrinki

Limingan Yrittäjät valittiin Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden 2017 parhaaksi paikallisyhdistykseksi.

”Limingan Yrittäjät osaavat aidosti tehdä yhteistyötä, tekeminen on hauskaa ja se näkyy myös ulospäin aktiivisena toimintana ja vaikuttamistyönä, summaa palkitsemisperusteita Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen”.


Yhdistys on monessa mukana

Limingan Yrittäjät ovat olleet vuoden 2017 mittaan monessa mukana. Yhdistys vaikutti muun muassa uuden Lakeustalon ja kunnan keskustan kaavoitukseen sekä oli mukana uuden yrityskoordinaattorin palkkaamisessa. Yhdistyksellä on viisi yrittäjäjäsentä kunnan elinkeinotyöryhmässä ja tämä on ollut yhdistyksen kannalta merkittävä paikka vaikuttaa yrittäjien yhteisiin asioihin. Lisäksi Limingassa on järjestetty aamukahvitilaisuuksia yhdessä kunnan kanssa.

Vuoden mittaan tämä erittäin aktiivinen paikallisyhdistys on toteuttanut neljä isoa tapahtumaa: naistenillan, kevätmarkkinat, joulunavauksen sekä verkostoitumistilaisuudet, joissa on ollut runsaasti osallistujia.

Edellisten lisäksi toteutettiin keväällä myös vaalitentti tuleville päättäjille ja useita pienempiä tilaisuuksia.

Alkanut vuosi pullollaan tapahtumia

Limingan kunnassa suositaan toisten yrittäjien palvelujen käyttämistä ja samalla tätä suositellaan paikkakunnan asukkaillekin.

Yrittäjäyhdistys on toteuttanut jäsenilleen koulutusta esimerkiksi somen käytöstä, EU-tukimahdollisuuksista sekä sijoittamisesta.

”Jäsenyyttä tarjotaan aktiivisesti, tapahtumiin kutsutaan aina kaikki alueen yrittäjät. Tilaisuudet toimivat samalla yhdistyksen markkinointitilaisuuksina. Myös kunnalle on tehty aloite uusien yrittäjien tutustumistilaisuuden järjestämisestä”, Limingan Yrittäjien puheenjohtaja Riikka Pesämaa kertoo.

Pesämaa uskoo, että avain yhdistyksen menestykseen on sen aktiivinen ja innostunut hallitus, ennakkoluuloton suhtautuminen sekä aito halu kehittää yrittäjyyttä yhdessä eri verkostojen kanssa.

Pesämaa on tyytyväinen, että Limingassa tehdään yhteistyötä ja kunnassa on aito halu saada tästä yhteistyöstä irti mahdollisimman paljon.

”Vuonna 2018 jatkamme samalla innolla asioiden hoitamista. Haluamme yhä enemmän jäsenistöä mukaan verkostoitumaan. Vuosikellomme onkin pullollaan tapahtumia, jokaiselle jotakin!”

MAINOS
Mainos
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kansanedustajien eläkkeet

"eläkemaksuja ja -karttumia tulee suhteuttaa: suuret maksut tarkoittavat suuria karttumia, ja päinvastoin." Olet sinä va... Lue lisää...
Voi y...

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.3.

Naapurit

17.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image