Kaupallinen yhteistyö

Mervi Klemetti perusti sähköisen lenkkiringin

Nythän ne parhaat lenkkeilykelit alkavat, Mervi Klemetti vinkkaa. Hänen selässään on niin ikään yhteislenkeistä innostunut Heidi Lumiaho. KUVA: Mervi Klemetti
PPY 15.6.2017 6:00
Ville Koivuniemi

Hieroja Mervi Klemetti sai idean lenkkiringin perustamisesta, kun oli yrittäjien aamukahvitilaisuudessa Siikalatvan kunnantalolla.

– Siinä aamutuimaan mietiskelin, että yrittäjille tämä olisi tarpeen. Kun aina ei vain ole aikaa lenkille.

Klemetti ajatteli rinkiä alustavasti yrittäjien lenkkiringiksi, mutta se laajeni nopeasti kenen tahansa lenkkeilystä kiinnostuneiden ryhmäksi. Samalla ajatuksena oli, että lenkkiseuran kysely kannattaisi tapahtua mahdollisimman matalan kynnyksen periaatteella.

Yrittäjät kamppailevat usein alasta riippumatta samantapaisten aikatauluhaasteiden parissa, joten lenkkiseurankin hakeminen voi olla usein enemmän ex tempore -tyylistä kuin kauan ennen lenkkiä sovittua.

Tällä hetkellä ryhmään kuuluu 11 henkilöä, mutta Klemetti odottaa, että kesällä lenkkeilynhaluisia on todennäköisesti enemmän kuin talvella.

– Nythän ne parhaat lenkkeilykelit alkavat.

Klemetillä ei ole myöskään aikomusta olla itse portinvartijana siinä, ketä ryhmään otetaan, vaan tarkoitus on saada ihmiset ylipäätään ylös, ulos ja lenkille.

– Ajatuksenani on saada ryhmä kesäksi, jossa jokainen liittynyt on ryhmän ylläpitäjä. Jokainen voi näin näppärästi liittää uuden lenkkeilijän. Sovittuja säännöllisiä tapaamisia ei ole, ja kesän myötä jokainen on vapaa lähtemään ja vinkkaamaan lenkkitoverin mukaan.

WhatsApp-ryhmä sai nimekseen “Lenkille lompsista”. Mukaan haluavia Klemetti neuvoo olemaan yhteydessä häneen.

MAINOS

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

242 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

Kylläpä sattui orpoon Rinteen maininta peruskoulun vastustamisesta kuuskymmentä luvulla. Ansio Suomen nousulle ja vakiin... Lue lisää...
elli persley

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image