Kaupallinen yhteistyö

Marko Rautio valittiin Vuoden pu­heen­joh­ta­jak­si

Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja Marko Rautio on Vuoden 2017 puheenjohtaja. Lauri Mikkola Mikkonen palkitsi Raution Raahessa järjestetyssä vuosijuhlassa marraskuun alussa. KUVA: Heimo Turunen VKK-Media Oy
PPY 4.1.2018 6:00
Anni Jyrinki

Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja Marko Rautio on valittu vuoden 2017 puheenjohtajaksi. Pohjois-Pohjanmaaan Yrittäjien väistyvä puheenjohtaja Lauri Mikkonen perustelee asiaa:

”Marko on toiminut Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtajana omalla paikkakunnallaan todella aktiivisesti. Hän on vahvistanut yrittäjien ja kunnan välistä yhteistyötä ja saanut kaikki toimijat kulkemaan samaan suuntaan”.

”Itse en osannut kyllä odottaa mitenkään valintaa, mutta kyllähän se mieltä lämmitti”, Rautio tuumaa valinnan selvittyä.

Rautio on toiminut Pudasjärvellä puheenjohtajana neljä vuotta ja hallituksessa jo pidempäänkin.

”Puheenjohtajana olen saanut olla näköalapaikalla paikkakuntamme elinkeinoelämässä ja se on tuonut tullessaan myös erittäin kattavat verkostot. Pudasjärveä pidän hyvänä paikkakuntana yrittää. Täällä on hyvä ja positiivinen vire rakentamisessa, kaupungin talous on tasapainossa ja Oulun iso talousaluekin on vain tunnin ajomatkan päässä”

Raution mukaan useat Pudasjärven yritykset ovat alkaneet mittaviin investointeihin kesän ja syksyn aikana. ”Syötteen alue tuo myös alueellemme elinvoimaa ja sinne tullaan tekemään lähi vuosina isojakin investointeja kaupungin ja yrittäjien puolesta. Joten positiivisin mielin tässä voi katsella tulevaan, Vuoden 2017 puheenjohtaja pohtii”.

MAINOS

Uutisvirta

78
Rasismitutkija Vesa Puuronen: MV-oikeudenkäynnissä punnitaan sananvapauden rajat Suomessa – Kovemmat sanktiot tarpeen
37
Uusi valvontalaitteisto Kajaanintien ja Ratakadun risteykseen – seuraa myös liikennevalojen noudattamista
30
Vain joka kolmas jatkaa suoraan lukiosta jatko-opintoihin – tukikuukausia ei haluta käyttää kakkos- tai kolmosvaihtoehtoihin
22
ICT-ala vetää Oulussa – edessä on positiivinen työvoimahaaste
19
Euroopan komissio ehdottaa liikenneverkon ydinkäytävän jatkamista pohjoiseen – mahdollistaisi unionin rahoituksen liikenteen kehittämiseen
17
Tivolilaite jumittui teknisen vian vuoksi Oulun Hietasaaressa, pelastuslaitos auttoi 14 henkilöä alas puomitikkailla
15
Juhannusviikko alkaa Oulussa ukkosen jyrinässä ja kovassa tuulessa, epävakainen sää jatkuu koko viikon

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin kaakkoisosassa kehittyy ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 Kainuun maakuntaan sekä seuraaviin Lapin kuntiin: Kolari, Sodankylä, Pelkosenniemi ja Inari. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

MV lehden kommentointi

169 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Rinteen pullistelu.

Rinne on mm. uhannut laittaa aktiivimallin romukoppaan ja nostaa reilusti pienimpiä eläkkeitä. Kokoomus on tyrmännyt jo ... Lue lisää...
mp.

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

18.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image