Kaupallinen yhteistyö

Lentämisestä isoimmat alennukset yrittäjille

PPY 11.9.2017 10:00
Ville Koivuniemi

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien yhteistyökumppanit tarjoavat yrittäjille monenlaisia etuja. Hinnanalennuksia saa muun muassa terveystarkastuksesta, vakuutuksesta sekä turva- ja lakimiespalveluista. Euromääräisesti eniten yrittäjien rahaa säästänyt palvelu on ollut todennäköisesti Norwegianin prosentuaaliset alennukset yrittäjäjärjestön jäsenille. Säästöä on kertynyt esimerkiksi tänä vuonna jo vajaat 20 000 euroa.

–Käytännössä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien saamat alennukset ovat kohdistuneet lähes yksinomaan välillä Oulu-Helsinki, Norwegianin myyntiedustaja Markus Forsström sanoo. Norwegianin alennusprosentti yrittäjälle vaihtelee 2–30 prosentin välillä yhteyden hinnan mukaan.

–Prosentuaalisten alennusten lisäksi tarjoamme fast track -palvelun, joka vähentää jonotusaikaa kentällä. Se on ollut suosittu palvelu, koska se vähentää aikaa, joka lentokentällä täytyy viettää, Forsström sanoo.  Forsströmin mukaan Oulu–Helsinki -välillä Norwegianin ei tarvitse juuri huolehtia kilpailusta junaa tai linja-autoja vastaan.

–VR tekee toki paljon työtä, jotta saisi tuon välin nopeammaksi. Mutta käytännössä yritysasiakkaiden suhteen ainoa kilpailijamme on tälle hetkellä Finnair, Forsström toteaa. 

MAINOS

Etusivulla nyt

Kaleva.fi suosittelee

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

272 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Kun päähenkilömme hallituskausi päättyy voimme tehdä yhteenvedon henkilömme ammattitaidosta, ja se ei ole raponen, on se... Lue lisää...
oppositio odottaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

21.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image