Mainos
Kaupallinen yhteistyö

Lentämisestä isoimmat alennukset yrittäjille

PPY 11.9.2017 10:00
Ville Koivuniemi

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien yhteistyökumppanit tarjoavat yrittäjille monenlaisia etuja. Hinnanalennuksia saa muun muassa terveystarkastuksesta, vakuutuksesta sekä turva- ja lakimiespalveluista. Euromääräisesti eniten yrittäjien rahaa säästänyt palvelu on ollut todennäköisesti Norwegianin prosentuaaliset alennukset yrittäjäjärjestön jäsenille. Säästöä on kertynyt esimerkiksi tänä vuonna jo vajaat 20 000 euroa.

–Käytännössä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien saamat alennukset ovat kohdistuneet lähes yksinomaan välillä Oulu-Helsinki, Norwegianin myyntiedustaja Markus Forsström sanoo. Norwegianin alennusprosentti yrittäjälle vaihtelee 2–30 prosentin välillä yhteyden hinnan mukaan.

–Prosentuaalisten alennusten lisäksi tarjoamme fast track -palvelun, joka vähentää jonotusaikaa kentällä. Se on ollut suosittu palvelu, koska se vähentää aikaa, joka lentokentällä täytyy viettää, Forsström sanoo.  Forsströmin mukaan Oulu–Helsinki -välillä Norwegianin ei tarvitse juuri huolehtia kilpailusta junaa tai linja-autoja vastaan.

–VR tekee toki paljon työtä, jotta saisi tuon välin nopeammaksi. Mutta käytännössä yritysasiakkaiden suhteen ainoa kilpailijamme on tälle hetkellä Finnair, Forsström toteaa. 

MAINOS
Mainos
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomen etu olisi Natoon liittyminen

185 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Oliko ennen paremmin?

Kyllä oli ennen paremmin. Pienessäkin kylässä oli monta kauppaa, posti ja koulu. Linja-autot ja junat kulkivat. Töitä sa... Lue lisää...
Minä vuonna -60 synt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.9.

Naapurit

20.9.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image