Mainos
Kaupallinen yhteistyö

Kaupat nyt -tapahtuma ottaa kaiken irti di­gi­taa­li­suu­des­ta

PPY 4.7.2017 10:00
-

Syksyllä 5. syyskuuta järjestettävä Kaupat nyt -tapahtuma lupaa kertoa yrittäjille, miksi digitaalisuus voi lisätä etenkin pk-yrityksen liiketoimintaa. Tilaisuudessa kerrotaan myös, mitä digitaalisia kanavia yrittäjällä kannattaa olla käytössä, paljonko niihin kannattaa satsata, mihin kannattaa resursoida ja keneltä kannattaa kysyä milloinkin apua.

Innokampus Oy:n toimitusjohtaja Rami Saarniaho luennoi tapahtumassa digitalisaation mahdollisuuksista pk-yrityksille otsikolla ”Silmät auki – katse tulevaisuuteen”.

Luvassa on myös käytännön vinkkejä liiketoimintaan pöytäryhmissä, Elisan asiakascase ja verkostoitumisrinki, jossa yrittäjät kohtaavat toisensa esittäen minuutin mittaisen hissipuheen toinen toisilleen. Tilaisuuden ja verkostoitumisringin juontaa Jenna Antinmaa.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 5. syyskuuta kello 8–12 hotelli Lasaretissa osoitteessa Kasarmintie 13, Oulu. Tapahtuma on maksuton, ja avoin kaikille digitalisaation mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Tapahtumaan pyydetään ilmoittautumaan Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien verkkosivuilla osoitteessaa yrittajat.fi/pohjois-pohjanmaan-yrittajat.

MAINOS
Mainos
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumipyryn vuoksi. Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi iltayöstä alkaen Lapin länsiosassa lumipyryn vuoksi. Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Lapin itäosassa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sopeutumiseläkkeet

Minuakin ihmetyttää todella suuresti, että miksei Susanna Koski esimerkiksi anna mitään vinkkiä Suvi Lindeenille noista ... Lue lisää...
Älli

Jari ja sarjakuvat

Jari

19.11.

Naapurit

23.11.

Fingerpori

23.11.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image