Kaupallinen yhteistyö

Hallituksen ja työ­va­lio­kun­nan jäseneltä

PPY 13.10.2017 0:00
Lauri Mikkonen
Lauri Mikkonen puheenjohtaja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät 

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjissä valmistellaan uutta hallintorakennetta. Lähtökohtana on, että uudessa mallissa edetään voimassa olevien sääntöjen pohjalta. PPY:n hallitus on uudistuksen hyväksynyt ja tavoitteena on että vuosikokous Raahessa vahvistaa uuden hallituksen jäsenten lukumäärän ja valitsee jäsenet ja varajäsenet. Raahessa valitaan myös hallituksen puheenjohtaja.

Muutos on merkittävä ja uudella hallintomallilla pyritään paremmin toteuttamaan aluejärjestömme 2016-2020 strategiaa ja reagoimaan toimintaympäristön muutoksiin. Muutoksen myötä kaikki valiokunnat lopettavat nykymuodossaan toimintansa. Valiokuntien tilalle muodostetaan verkostomaisesti toimivat forumit. Yhteiskuntavaikuttamisen forum, jäsenpalvelut forum ja verkosto forum. Koulutus ja oppilaitosyhteistyö kuuluvat entisen yhteiskuntavaikuttamisen valiokunnan pohjalle koottavaan forumiin. Forumeiden puheenjohtajina toimivat PPY:n varapuheenjohtajat. Puheenjohtajien kautta tiedonkulku hallitukselle tehostuu.

Paikallisyhdistysforum tulee olemaan kokonaan uusi toimielin, jonka tehtävänä on lisätä aluejärjestön ja 29 paikallisyhdistyksen yhteistyötä ja linjata aluejärjestön toimintaa. Paikallisyhdistysforum kokoontuu 4-5 kertaa vuodessa ja kaikki paikallisyhdistykset voivat nimetä edustajan kokouksiin.

Suurin muutos uudistuksessa toteutetaan hallitustyöskentelyssä. Hallituksen koko pienenee ja kun työvaliokunta lakkaa, käsittelee hallitus suoraan sille kuuluvat asiat. Hallitus kokoontuu 7-9 kertaa vuodessa. Hallintorakenneuudistukseen sisältyy myös uusi tapa valita luottamushenkilöt tehtäviinsä. Avoimen haun kautta jäsenyrittäjä voi ilmoittautua luottamustehtäviin. Nimitystoimikunta kokoaa hakemukset ja valmistelee esitykset vuosikokoukselle ja hallitukselle.

Uuden hallintomallin tavoitteena on varmistaa hyvät palvelut jäsenyrittäjille ja edesauttaa myönteisen kehityksen jatkuminen yritysten toimintaympäristössä. Visiomme on ”AIDOSTI YRITTÄJÄN ARJESSA”. Haluamme myös olla mukana yhdessä kuntien, sekä alue-ja maakuntahallinnon kanssa rakentamassa elinvoimaista maakuntaa.

Lue lisää 09.10.2017 Kalevasta.

MAINOS

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan eteläosassa.

Sadevaroitus: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa.

Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa kehittyy ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Pohjois-Savon, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Muonio, Kittilä, Sodankylä, Enontekiö, Inari ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

takaa-ajon mielekkyys?

257 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pride

Marssia voi heterokin ei siinä tarvitse olla homoseksuaali. Kuten "sifferi" sanoi "marssi on ihmisoikeustapahtuma." Lue lisää...
olio

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image