Karhu

Kaksi pidätetty luvattomasta kar­hun­kaa­dos­ta Suo­mus­sal­mel­la

Karhu 9.6.2010 0:01 | Päivitetty 6.7.2010 15:48
STT
Kainuun rajavartiosto on pidättänyt kaksi suomussalmelaista miestä, joita epäillään luvattomasta karhunkaadosta viime keväänä. Rajavartioston mukaan toisen miehen epäillään tappaneen karhun luvatta haaskaa hyväksi käyttäen Suomussalmen pohjoisosassa. Toista suomussalmelaista miestä epäillään avunannosta rikokseen.

Kainuun rajavartiosto sai jutun tietoonsa omien tutkimusten kautta tänä keväänä. Rajavartiosto tutkii metsästysrikosta yhteistyössä Kainuun poliisilaitoksen kanssa.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Antaapa viranomaisten selvitellä tapauksen ja eikä syytellä mitään tahoa ennen lopputulosta.Se on ainakin varmaa,että näitä salametsästäjiä meillä Suomussalmella on riittävästi ja eikä tämäkään tapaus jää viimeiseksi.Lumettomana aikana haaskapyynti on yleinen suurpetojen salametsästyksessä.Siksi viranomaisten keskitettäv'ä valvontaa niille alueille,jossa näitä mahdollisia salametsästäjiä on. MKJ-n hallituksen puh.johtaja Partanen toivoi jossakin yhdeydessä nollatolerenssiä salametsästykseen.Hyvä ajatus,mutta ei koskaan todeutu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

bodomin surmat ja kyllikki saaren surma on selvittämättä,mutta karhun tappajat saadaan kiinni.oesko jossain mätää?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei mitään uutta kainuun taivaan alla. Pinttyneet tavat eivät lähde kulumallakaan. Se muutama ripakinttu on niin muka arvokas tänäpäivänä, että pitää muka vaarallisia karhuja luvatta tappaa. Ne olivat ehkä arvokkaita joskus vielä 1960- luvulle saakka täällä kainuussa, mutta ei nykyään, kun lihatiskit notkuu kainuussakin ruuan paljoudesta. Ei tullene tuomiota noillekaan epäilyille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on vaarallisen voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa yöllä rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

302 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Toisinaan sitä on vaikea uskoa lajitovereidensa ajattelukyvyn olemassaoloon. Siitä on kammottavan vähän merkkejä maailma... Lue lisää...
aery

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

21.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image