Veera Ylikotilalle pisin työpäivä voi olla se paras

Veera Ylikotila ryhtyi yrittäjäksi, koska hän haluaa pärjätä sillä mitä itse tekee, tehdä sitä mitä itse haluaa ja saada tunnustusta siitä, että tekee sen hyvin. KUVA: Daniel Wallenius
Kale! 13.8.2017 17:24
Daniel Wallenius

Oululainen Veera Ylikotila, 21, teki puoli vuotta sitten rohkean loikan. Hän perusti sisustustarvikkeita valmistavan yrityksen ja ryhtyi yrittäjäksi.

– Minua ajoi eteenpäin ajatus siitä, että haluan pärjätä sillä mitä itse teen, tehdä sitä mitä itse haluan ja saada tunnustusta siitä, että teen sen hyvin, hän sanoo.

Ja töitä Ylikotila on tehnytkin, keväällä jopa kellon ympäri. Nyt hän on hieman hidastanut tahtiaan ja työskentelee kuutena päivänä viikossa, viidestä kahteentoista tuntia päivässä.

– Jaksamisen kannalta tärkeintä on pitää se yksi lepopäivä viikossa, vaikka miten haluaisi tehdä töitä. Monesti ne kaikkein pisimmät päivät nimittäin ovat parhaita, eikä silloin malttaisi millään lopettaa.

Idea yrittäjyydestä on elänyt Ylikotilan mielessä jo kauan. Ensimmäisen kerran hän muistaa haaveilleensa siitä 12-vuotiaana, kun hän päällysti kavereidensa kuulokkeita langalla.

– Silloin ajattelin, että myyn idean Sonylle ja Philipsille ja siitä tulee iso juttu, hän naurahtaa.

Seuraavien vuosien aikana Ylikotila teki läheisilleen lahjaksi kaikkea kirjansidonnasta villapaitoihin.

Veera Ylikotilan Vera-Vera myy erilaisia tekstiilejä, säilytyslaatikoita ja  lampunvarjostimia oman verkkokaupan kautta, mutta hän toivoo löytävänsä niille pian jälleenmyyjiä.

– Verkkokauppoja on niin paljon, että on vaikea erottua joukosta.

Lue tämä juttu kokonaan ja muut Kalen! jutut näköislehdestä. Kale! on Kalevan letkeä lehti kaupunkilaiselle ja se ilmestyy Oulun alueella torstaisin.

MAINOS

Kommentoi

Hienoa Veera. Ennemmin tai myöhemmin tule myös menestyyn sinun asenteellasi kun otat huomioon ne sudet jotka ympärilläsi helposti pyöriin. Heillä kun ei ole sitä mitä sinulla on

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan pohjois- ja itäosassa.

Sadevaroitus: Maan eteläosassa voi sataa tänään rankasti, yli 20 mm tunnissa. Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa voi sataa huomenna rankasti, yli 20 mm tunnissa.

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa kehittyy huomenna ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

184 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Arvokeskustelua köyhyydestä

Olen vetreä, nuorehko nainen. Ajattelen kokonaisvaltaisesti, en puoluepoliittisesti. Liikehdintä ei vaadi nytkään senaat... Lue lisää...
Ämpäreitä jonottavat...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image