Starin Kari Kantalan elämä on täynnä elokuvia – elo­ku­va­teat­te­rin pyörittäminen ei kyllästytä

Kari Kantala isännöi Tuirassa elokuvateatteri Staria, joka on säilyttänyt asemansa ison ketjun rinnalla. KUVA: Ester van Dam
Kale! 3.6.2018 21:27
Anna Tilvis

Yksityiset elokuvateatterit ovat käyneet vähiin, mutta Tuirassa jatkaa perinteikäs Star. Kari Kantala on siellä yrittäjänä neljännessä polvessa. 

- Koko ikäni olen tässä isän ja äidin kanssa pyörinyt. Tämä on ilta- ja viikonlopputyötä ja päivät ovat pitkiä, mutta kerkesin nähdä kaiken ennen kuin astuin vetämään tätä hommaa. Ei ole tullut yllätyksiä, Kantala kertoo.

Elokuvateatterin pyörittäminen ei silti kyllästytä, vaan Kantala pitää työstään. Hänelle elokuvat ovat sekä työ että harrastus. Hän toteaa, että paljon niitä tulee katsottua, myös vapaa-ajalla.

Kantalalla ei ole mitään suosikkilajia tai -ohjaajaa, vaan hän katsoo elokuvia laidasta laitaan. Mukaan mahtuu sekä isoja että marginaalissa olevia tuotantoja

- Syy tähän on ehkä se, että minulta puuttuu sellainen näkökanta, että en valitse menisinkö elokuviin, Kantala nauraa. Starissa on asiakkaita, jotka käyvät elokuvissa 50–60 kertaa vuodessa ja jotka katsovat samalla tavalla vähän kaikkea.

- Joskus on mukava haastaa itseä ja katsoa sellaista, josta on syntynyt jo ennakkoluuloja. Voi sanoa, että tykkään elokuvista yleensä. Löydän kaikista jotain positiivista.

Lue tämä juttu kokonaan ja muut Kalen! jutut näköislehdestä. Kale! on Kalevan letkeä lehti kaupunkilaiselle ja se ilmestyy Oulun alueella torstaisin.

MAINOS

Kommentoi

Ulkopaikkakuntalaiset aina kyselevät, että missä Oulussa kannattaa käydä. Sanon aina, että menkää Stariin :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Löysin Starin, kun muutettiin Tuiraan vuonna -93. Sen jälkeen en ole muualla käynyt elokuvissa. Vaikkei Tuirassa enää asutakkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Starissa saa aina hyvää palvelua ja päivänäytösten opiskelija-alennukset ovat ehdotonta plussaa. Myös se, ettei alussa ole kymmenen minuutin mainospläjäystä, on aivan mahtava juttu. Toivottavasti toiminta jatkuu pitkään ja menestyksekkäänä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meidän perheen suosikki elokuvateatteri, tässä on sitä perinteikästä tunnelmaa ja asikaspalevelu aivan ykkönen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Starissa on mahtava palvelu. Kerran viivästyttivät elokuvan alkamista, kun lasten kanssa ei kerjetty ihan aloitukseen paikalle ;)
Muutenkin väki siellä on iloista ja näkee että hommaa tehdään sydämellä sekä positiivisella asenteella...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Star on Oulun paras elokuvateatteri! Loistavaa palvelua. Äänet ovat järkevällä tasolla, eikä tarvitse katsella pitkiä mainoksia tai typeriä kännykkäpelejä ennen elokuvan alkua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Starissa osataan pitää myös toimintaelokuvien äänet järkevällä tasolla toisin kuin Finnkinolla, jonka näytöksiin ei ole asiaa ilman korvatulppia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Starissa kävin eka kertaa katsomassa Vain muutaman dollarin tähden joskus vuonna 1982 muistaakseni. Siellä on tullut monet parhaat elokuvat koettua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Starissa käydään monesti leffoissa kun on paras ehottomasti! Meillä kun ei Raahessa ole omaa teatteria joten eikö Star voisi perustaa Raaheen sivukonttorin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa, että on yksityisiäkin leffateattereita. Palvelu on ihan eri luokkaa kuin ketju paikoissa :) jaksaa jatkaa t. Kiiminkiläiset

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Me ei käydä vaimon kans muutakuin staarissa. Ehkä 10 kertaa vuodessa. Ihanan ystävällinen henkilökunta ja paikat kohillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Star on Oulun paras leffateatteri, suosittelen! Siellähän oli tehty remppaa saleihin, on nyt 10+ !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa aamusta alkaen runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

283 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Keskusta on ahneuden perikuva. Tämän osoittaa hallituksen ja erityisesti Sipilän toiminta. Köyhiltä ja sairailta leikata... Lue lisää...
KEPU PETTÄÄ AINA

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image