Kalen! kalluppi: Palavokko nää aurinkua?

Auringonpalvojat hakeutuvat vilvoittavien vesien äärelle. KUVA: Arkisto
Kale! 12.7.2018 7:00
Kale!

Sääennusteet lupaavat aurinkoisten ja lämpimien kesäpäivien jatkuvan. Käsillä on lomanviettäjien ja auringonpalvojien paras sesonki. Kale! kysyy kallupissaan, palavokko nää aurinkua.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (25)

Aurinkoa voisikin palvoa, onhan se elämämme edellytys. Tosin rannalla makoilua en harrasta, nahka ei kestä. Uiminen on lajini.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ulukoilimatyö pääsääntöisesti, niin on saanu palavoa aurinkoa, niin että komiat rusketusrajat on ilmestynneet käsivarsiin ja jalakoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei passaa valittaa. Kävin juuri kävelyllä koiran kanssa ja ilma oli kerrassaan upea. Tyyni lämmin kesäilta, jota juuri sopivasti raikasti aavistus sateesta. Mahtava ilma!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Palvon kaikkia puujumalia, kansaa kaikkivaltiasta sekä subconscious sarjan kansallisis ja kansainvälisiä starajumalia. Aurinko on ollut useille kansoille pyhä ja eräille jumala elämän tuoja. Nykyään työllistää lähinnä aurinkovoidevalmistajia, matkailu- ja palvelualaa ja arkkumanuja palttoon veistäjiä. Myös terveydenhuolto työllistyy kirurgeineen ja kiirepäivystyksineen. Auringonpalvontaa tulisi verottaa ja asiakkaiden ottaa vakuutus, jotta verorasitus kohtuullistuu. Kaikille teletappisondi. Toisaalta voi olla tärkeä työllistäjä ja verojen tuoja. Siis palvon kristillisin ja pakana menoin minimoiden haitat artificial intelligenceä ja megattendejä seuraten. Toisaalta palvonta loppui, möllikkä meni pilveen häppeemään energian tuhlausta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihoni palaa herkästi joten en saa olla kauan auringonpaisteessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aurinkoinen pellervoinen ja Juicen mainostama SDP:n liekinheitin on pelkkä aloittelija Stalinin kuolema elokuvan Isä Aurinkoisen mainitsemaan tähden tehoon meltoa kolean auringon maan rusketuksen hankinta keinoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Helteen kans pärjää kun on lomalla eikä haittaa jos pihalla (varjossakin) hikoilee. Töissä olis toinen juttu, siellä kun lämpö nousee näillä keleillä lähes neljäänkymppiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanahan ajan ekyptiläisten tavvoin palavon juhlallisin mennoin auringon möllykkää palaavamalla asiakkaitten ja ommaa orvaskesi nahkista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En palvo, en todellakaan. sisällä pysyn viileässä,, roskatkin vien aikasin aamulla tai illalla myöhään,, muuten alkaa heti rintaa puristamaan... nitron vieressä pitää olla... otan helle päivät rauhallisesti, kattelen telkkaria ja luen, ja juon vissyä.... onneksi lupasivat vesisadetta ja ukkosia... niitä odotellessa ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

+20 ja 4 pilveä olisi minulle sopiva keli. Aurinkoa tuli joskus nuorempana otettua, mutta varjoisat paikat ovat mieleeni nykyään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Äiti hikkoilee hirviästi", kuului naapurin pihalta äidin parahdus hellepäivänä. Se vaara tietenkin on olemassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En juurikaan oleskele suorassa auringon paisteessa, sillä lähipiirissä todetut puoli tusinaa melanooma tapausta ovat opettaneet maltillista auringon palvontaa. Kaikki olleet auringossa makaajia.
Hautaustoimistoilla on elokuussa vilkasta, kun sydänkohtaukseen menehtyy iäkkäitä ihmisiä helteessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varjopaikkoja kattelen, etten pala. Auringonotto vanhentaa ihoa ja lisää ihosyövän riskiä. Ja varjossakin ruskettuu, vaatii vain enemmän aikaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (25)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tervola, Muonio, Enontekiö ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

takaa-ajon mielekkyys?

339 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

siveysarvojen rappio

Siis sinulla on oikeus olla eri mieltä, mutta seksuaalisilla vähemmistöillä ei sitä oikeutta ole? Lue lisää...
kenellä on, kenellä ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image