Kalen! kalluppi: Ookko nää sohovaperuna?

Suomalaiset viihtyvät yhä tiivisti television ääressä, mutta erilaiset älylaitteet vähentävät perinteisen tv:n suosiota. KUVA: Arkisto
Kale! 1.2.2018 7:00
Kale!

Tutkimusten mukaan 86 prosenttia suomalaisista katselee perinteistä televisiota joka viikko. Tv:n katselu on yleisempää vanhemmissa ikäluokissa. 15-25-vuotiaista televisiota katselee 73 prosenttia joka viikko. Kale! kysyy kallupissaan, ookko nää sohovaperuna.

MAINOS

Kommentoi

Televisio on, mutta vain siitä syystä etteivät myy näyttöjä niin isoina. Ns. älypuoli vastaa käytännössä vuoden korkeintaan kaksi tukea saavaa kuppaista tekelettä, joka pakolla pumppaa mainoksia, lähettää käyttäjän tiedot pitkin maailmaa. Lopulta se muuttuu tietoturvariskiksi vaikkei nettiin kytkisikään.

Kukaan tervejärkinen ala elämäänsä ohjailemaan YLE:n ja kaupallisten medioiden ala-arvoisen, roskalaatuisen tarjonnan takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saatan nyt 60 vuotiaana olla, mutta meni 50 vuotiaaksi asti ennekuin hankin edes sohvaa, ei ollut aikaa eikä halua löhötä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En tykkää potuista, joten luonnehtisin television ja Suomi 100 jääkiekkonesteytys suhteeksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen vaatimaton herkku 🍦 sohva chateaubriand, katselen vain kylttyrelliä ja fiksuja ohojelmia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä katson uutiset joka päivä ja jotain joskus mutta miten mitatataan milloin saa sohvaperuna nimityksen kun kuitenkin liikkuu ja joskus enemmänkin niin lepoa kaipaa pää niinkuin kehokin ja jos ei ole tarpeeksi lepoa on ainainen väsymys

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

230 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Porvarihallituksen lomarahaleikkauksien antia!!, jopa 700 euroa kesässä - JHL: ”Moni pienituloinen perhe on menettänyt monta lomamatkamahdollisuutta”

Jos 30 % lomarahasta on 700 euroa, ei todellakaan ole enää kysymys pienituloisesta. Siihen kun pitää olla noin 4200 euro... Lue lisää...
Kuka vei nimimerkin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.5.

Naapurit

23.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image