Hyvän mielen asiamiehet Zaani ja Niko: Lavalla olo huumaa

Zaani ja Niko Kivelä saavat oululaisyleisön hyvälle mielelle vauhdikkailla keikoillaan. KUVA: Ester van Dam
Kale! 25.5.2018 20:29
Mari Rytilahti

Zaanin ja Niko Kivelän mielestä stand up -komiikassa yleisön pitää viihtyä ja nauraa.

– Olennaista on se, että ihmisille tulisi hyvä olo ja he voisivat unohtaa arjen huolet keikan ajaksi.  Kerron yleensä niistä asioista, mitkä ovat minulle tärkeitä ja läheisiä, Kivelä sanoo.

Molemmat kertovat rehellisesti tarinoita omasta elämästään.

– Joskus jotkut ovat epäilleet, että ovatko kaikki tarinat tosia ja voiko minulle oikeasti tapahtua kertomiani asioita. Kyllä voi, Zaani naurahtaa.

Molemmat kuvaavat itseään työssään ahkeraksi ja rehelliseksi. Koomikon täytyy myös tietää lähes kaikki kertomastaan asiasta.

– Jos alat kertoa jotain juttua ja yleisöstä joku sanoo, ettei se pidä paikkaansa, niin sen jälkeen et voi enää samaa juttua kertoa, Kivelä toteaa.

– Se, miten kerrot juttuja on myös olennaista. Tärkeää on löytää sopiva rytmi yleisön kanssa, Zaani ja Kivelä pohtivat.

Zaani ja Kivelä ovat tehneet stand up -komiikkaa jo 18 vuotta. He kuvaavat työtään psyykkisesti kovaksi. Matkustamistakin kertyy paljon.

– Laskeskelin, että minulle tulee 250 hotelliyötä vuodessa, Kivelä sanoo.

Zaani ja Kivelä ovat hyvin vaativia itseään kohtaan. Mutta kova ammatti myös palkitsee tekijänsä. 

– Lavalla olo on huumaavaa, koomikot kuvailevat.

Lue tämä juttu kokonaan ja muut Kalen! jutut näköislehdestä. Kale! on Kalevan letkeä lehti kaupunkilaiselle ja se ilmestyy Oulun alueella torstaisin.

MAINOS

Kommentoi

No huh, täältä täysin päinvastainen mielipide: Zaani on todella taitava ja viihdyttävä työssään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä zaani on kyllä harvinaisen surkea esitys koomikoksi. Jutut on jotain Ö luokan juttuja ja mitään se ei osaa tehä yksin aina peesaa nimekkäämpiä esiintyjiä. Pilasi Grlillit huurussa ohjelmankin. Lopettaisi ja jättäisi lavat niille jotka on naurattajia myös hauskoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa aamusta alkaen runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

283 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Keskusta on ahneuden perikuva. Tämän osoittaa hallituksen ja erityisesti Sipilän toiminta. Köyhiltä ja sairailta leikata... Lue lisää...
KEPU PETTÄÄ AINA

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image