Aloita uusi keskustelu

Postin toiminta ala-arvoista - miksi kirjeet ei tule perille?

Aloittaja: tympii Uutiset 13.3.2018 15:57

nyt on mennyt jo viikko eikä kuulu ja näy kirjettä jota odotan..mitä tässä voi tehdä?? Miten Posti nostaa hintoja ja palvelu on tätä tasoa?! paketeissakin on viivästymiä, ei tule saapumisilmoitusta, itse saa selvitellä vaikka maksaa paketit ja kirjeet. Ärsyttää!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 13 / 13 viestiä

Suuri osa harhapostista johtuu siitä, että lähetyksiä ei ole annettu Postin kuljetettavaksi. Suomessa on nykyään kymmenkunta yksityistä jakelijaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaa varmistaa ensin että onko sitä yleensä lainkaan postitettu ja jos on, niin mihin osoitteeseen. Yleensä vika on noista jommassa kummassa, mutta sitä Postilaitosta kun on niin helppo syyttää kaikesta mahdollisesta...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pieni joululahjani ulkomaille mennyt perille pari päivää sitten. Onneksi ei ollut ruokapuolta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa nykyään saapumisilmoitukset tulla puhelimeen, ainakin minulle. Omassa taloyhtiössä olen huomannut, etteivät ihmiset laita nimeä postiluukkuun. Varmasti jakajalle hankala juttu. En tarkoita, että juuri sinulta nimi puuttuu, mutta tällaista esiintyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Osa postinjakajista lukee äidinkielenään oikealta vasemalle. Ihmekun on kirjeet toisten laatikoissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ei muuten alkanut kuin suvi linden,ministerinä suvi aloitti postin alasajon ja palveluiden heikentämisen ja alamäki senkuin jatkuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiittäkäämme Pekka Haavistoa, hän oli omistajaohjauksesta vastaava ministeri kun postin toimintaa alettiin sekottamaan urakalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siksi kun postin pomot, valtio ei suostu maksamaan ylityökorvauksia postin jakajille, vaatii huomattavasti isompaa työpanosta jakajilta ja palkkaa pienemmäksi. Työntekijät ei enää jaksa repiä itseään enempää. siksi takkuaa. kokoomuksen juoni ulkoistaa postin palvelut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Laitoin eilen palautetta postin jakeluun kun meidän perällä mennyt sille mallille että lootaan tulee ventoviraitten postia useamman kerran viikossa, ja omaa postia myös hukkuu matkalle.
Todella huonoa toimintaa. Joku korvaava palvelu tähän ja äkkiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älkää huoliko. Taksit ja muut yrittäjäthän alkavat kohta jakamaan posteja, kun postinjakelu kilpailutetaan. Näkeehän sen teiden aurauksessakin, että kyllä laatu kilpailuttamisella aina paranee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Lappia. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Pohjois-Lapissa.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan keski- ja länsiosassa, Etelä-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Kemijärvi, Salla, Muonio, Pelkosenniemi, Savukoski, Enontekiö, Inari ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

322 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Minä jäin orvoksi kolmen vanhana. 10-kesäisenä myin käpylehmiä, joilla tienasin sievoisen summan. Pääsin peruskoulusta j... Lue lisää...
Kaikki pystyvät jos ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi