Aloita uusi keskustelu

Linnan juhlat

Aloittaja: Pikkusielu Uutiset 7.12.2017 00:41

Kyllä oli naurettavaa Ylen toiminta Linnan juhlissa. Ensinnäkin kuvaaja ei koko iltana tiennyt miltä kantilta kuvaisi juhlia. Naisväelle on tärkeää nähdä puvut ja kättelyt, nyt ei kunnolla nähnyt kumpaakaan. Ylen piti katkaista lähetys muka uutisten takia, jotka nekin oli ihan mitäänsanomattomat. No eipähän kansa nähnyt hallituksen sisääntuloa, eikä varsinkaan pääministerin tuloa. Odotin pääministerin haastattelua, onhan nykyinen hallitus nostanut Suomen talouden komeaan kasvuun, mutta yle ei katsonut tätä haastattelua aiheelliseksi. Hyvin oli selostajilla tiedossa kokoomuslaisten nimet, puvut ja niiden suunnittelijat. No onhan Ylen johtaja kokoomuslainen. Kyllä taas niin kyrsii maksella yle veroja, vaikka muuten pidän ylen ohjelmia asiallisina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 129 viestiä

Areenasta eilen löysin linnan juhlat kolmosesta koko hallituksen. Kiinnosti pääministerin rouvan puku, en osaa kommentoida, tummansininen valkoisin koristein.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On "hyvä" muistaa että sitä leipäjonon ruokakassia hakevalla henkilöllä on sama ihmisarvo kuin kunniaansa korostavalla linnanjuhlijalla. Suurin osa suomalaisista jää ja on halunnut jäädä kunniaa tavoittelevan kilpailuyhteiskunnan ulkopuolelle ja ihmettelee tätä tsaarinaikaista perinnettä monikertaisine mitaleineen. Moni ei juhli koskaan tai mitään vaikka osaakin arvostaa saavutettuja asioita. Kunnian hakeminen ei ole terve motiivi muuten kuin juoksukilpailussa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aika hyvinpä tuossa läpileikkaus juhlaväestä näkyi, esim Tyrnävän entinen kunnanjohtaja Tölli näytettiin ja mainittiin nimeltä kuvissa. Selvästi ns "presidenttiehdokkaita" välttivät näyttämästä kuvissa ja ottamatta haastatteluihin, lienevätkö jo TV karanteenissa virallisia vaaliohjelmia lukuunottamatta. Pääministeri on ollut puhujana Suomi 100 juhlissa ja on jatkuvasti esillä muutenkin, joten mukavempi oli kuulla vaikkapa näiden urheilijain ja taiteilijain näkemyksiä, kuin valtiovallan virallista jargonia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Eiköhän Paavokin mukana ollut.

Linnan juhliinhan tavataan kutsua kaikki kansanedustajat ja mepit ja Paavo on kumpaakin.

Siksi toiseksi Niinistöllä ei olisi ollut varaa jättää Paavoa, tulevaa presidenttiä kutsumatta Linnaan juhlimaan, koska se olisi tiennyt sitä, että Niinistö olisi juhlinut seuraavina itsenäisyyspäivinä jossakin muualla kuin presidentinlinnassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksi presidenttiehdokas ei ole ollut karanteenissa koko syksynä. Melkein joka päivä julkisuudessa ja vasta tänään aloittaa kampanjansa, jopa Oulussakin hänet taas nähdään.
Taitaapi kääntyä negatiiviseksi kannatusprosentti tuollaisella meiningillä ja haastatteleepi häntä
peräti piispa.
Eipä voisi olla enää puolueellisempaa meininkiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Linnan juhliin pitäisi varmaan naisten pukeutua niin, että paljaana ei olisi kuin kädet ja naama, ei meikkiä eikä koruja ja mekko lähes maata viistäisi, näinhän sinne suviseuroihinkin pitää pukeutua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä menit katsomaan noita turhake juhlia niin siinäpä kärsit ja vedät taas herneen nenään. On se kumma kun näitä valittajia aina riittää.

Kyllä minäkin maksan Yle veroa mutta ei mun ole pakko katsoa mitään sellaista ohjelmaa mistä en tykkää. Kaukosäätimessäni on nappula josta voi sammuttaa koko ohjelman tai vaihtaa kanavaa. Opettele nämä toiminnot niin ei tarvitse mieltään pahoittaa eikä yö unia menettää..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuolla välissä oli hyvä ehdotus: ensimmäisenä marsii kättelyyn "kiintiösuomalainen" eli lottoarvonnan yhteydessä valittu kansaa edustava henkilö. Hän on siis "kuka tahansa." Sen jälkeen tulevat nimeltä kutsutut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On sen keksinyt monikin, mutta keksijät ovat olleet tähän saakka niin fiksuja, etteivät ole esitelleet älyvapaata keksintöään kenellekään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta linnan juhlat tulisi kustantaa osallistujat eikä maksateta niitä meidän verovaroin. Kustannukset yli kaksi miljoonaa olisi hyvä tuki esim. köyhien lapsiperheiden joululahjaksi.Kyllä on aihetta vaihtaa tuollainen presidentti inhimillisempään henkilöön, joka ei näe kuin oman napansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilman muuta pitäis ostaa pääsyliput kaikkien vieraiden.miksi kansan pitäis maksaa bileet ei muutkaan pääse ilmaiseksi mihinkään syömään ja juomaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen nim.LIPUT-kanssa samaa mieltä siitä että osallistujat voisivat ihan hyvin maksaa omat syömisensä ja juomisensa omasta pussistaan miksi tällainen pukukatselmus ja eliitin kokoontuminen ja mässäily pitää verorahoilla kustantaa. Luulenpa että jos jokaiselle laitettaisiin vaikkapa 500€ pääsymaksu (ei sotaveteraaneille) väki vähenisi huomattavasti, sillä nytkin moni moittii näitä bileitä tylsiksi mutta kun on kuulemma pakko näyttäytyä tavan vuoksi, loppujen lopuksi voisivat lopettaaa koko juhlinnan ei meidän olematon itsenäisyys siitä vahvistu vaikka kuinka juhlitaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suuri sotaharjoitus 2021

306 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Suuri sotaharjoitus 2021

Entä sitten jos jumalattomat taas hyökkii tänne? Lue lisää...
Kättä pitempää tarvi...

Jari ja sarjakuvat

Jari

25.4.

Naapurit

25.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut