Aloita uusi keskustelu

OLS junioritoiminta

Aloittaja: Vierestä seuraaja Urheilu 25.7.2016 22:58

Muutaman reissun tehneenä ja vierestä seuranneena ihmettelen emäseuran suhtautumista juniorien jalkapallotoimintaan. Ainoastaan kehuvat sillä että ovat Suomen suurin seura saralla. Muuta tukea ei tule. Ei vesiämpäreitä, ei telttoja, ei seuran viirejä. Vanhemmat maksaa kaiken. Toimistonpuolelta ei kukaan käy poikia tervehtimässä. Ei niin tee kyllä palloliitosta, pohjois-suomea lähinnä tarkoitan. Ei järjestetä yhteistä kyytiä. Ei mitään emäseurasta. Onko niin että emäseura on mätämuna joka lypsää jalkapallojunioireiden vanhemmilta rahat jotta poijjat voivat pelata täydellä kustannuksilla jääpalloa muutaman kuukauden. Toisaalta ihmettelen, mitä toimiston väki tekee palkkansa eteen. Olisi suotavaa että esimerkiksi Kaleva tekisi tutkivaa journalismia suhteessa OLS:n toimintaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 173 viestiä

Miksi te viette sitten poikanne Olssiin kun siellä ei mikään toimi, Oulun alueella on vaikka kuinka monta muuta seuraa, josko niissä asiat on sitten paremmin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka niin sanoo että mikään ei toimi? Kerrotko esimerkkejä kun noin vahvasti esität mielipiteesi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

myös tosi moni muukin seura, ja kaikki seurat mm. jalkapallossa.
Miten seuraa pyöritetään, jos ei ns. palvelumaksulla?????!!!!!??????
Ennää ei oo 1960- luku kun tuettiin ja bingolla kaikki maksettiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

juuri näin, kun ei suomalaisilla seuroilla ole vakituisia tulonlähteitä joista rahaa tahkota. Ja niillä kellä on oikeita edutusjoukkueita miesten pääsarjoissa, niin kaikki sieltä hankittu raha menee sen joukkueen pyörittämiseen, jotka on yleensä eriytetty seuran muista joukkueista.
Ei meillä ole oikein muuta mallia asioiden pyörittämiseen kuin että pappa tai mamma betalar. Tai kertokaa jos jollain on joku hyvä idea millä rahaa tehdä. Puolet Suomet alkavat taas ja dieseliä palaa ja kilometrejä kertyy, mutta kaikki on kyllä sen arvoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanotaanko näin että Vuomalta esimerkikisi kannatta kysyä, onko muita rahoitusmuotojs mutta kyllähän Sepit on tämänkin asian selvittänyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ollofilla mennee puurot ja vellit sekä vesi sekaisin.pitää miettiä funktio seuralla/seuralle..pelkkä edari heikolla tasolla ei paljo vaadi.
tai sitten vapaa-ehtoisia isonison määrän,ja se loppuu kyllä aina ennen alkua se lento.
Mut oolof ilmoittaudu tekemään sitä duunia 24/7 johonkin seuraan, niin nousee laji kuin laji sinun ansiostasi..äläkä ota lantin lanttia siitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei muuta kuin Olle lumikola käteen ja kolaamaan pääsiäisenä kenttää puhtaaksi. Ainoat pääsiäisterveiset Mahlakaarrolta junioreille....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mielestäni kirjoitin ihan asiaa ja juuri niin kuin asiat täällä Pohjois-suomessa menevät. En tiedä oletko sinä mitenkään joukkueiden arjessa mukana ? Kerro sinä mistä olet eri mieltä, niin saadaan keskustelua aikaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

sepit ei ymmärrä lukemaansa. ei kait tuossa kyse että pidetään huoli pojista eikä vain emä seuran raha saatavista. hox hox

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvinkin perillä! Kun tämä keskustelu käytäisiin edes fiksusti ja niin että näistä on hyötyä pelaajille, mutta kun nämä on menneet siihen että yhtä seuraa mollataan ihan turhaa, joten en käytä aikaani turhanpäiväiseen. Tervetuloa itse seuratoimintaan mukaan, talkoilemaan yms. niin tietäisit mitä ja mistä puhut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

tuollaiset sepit voi painua v, ovat ols zizäpiirits niin ku rooman alueet jaettu. italian juniori tehdasta vierestä seuranneena voin todeta että lähestymistapa aivan toinen kuin ols ja komppaan viestin aloittajaa tässä asiassa- ymmärrän tarkoituksesi erittäin hyvin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos olet potilaana vuodepotilaana sairaalassa niin otaksun sekä hoitaja että hoitava lääkäri kohtaa sinut henkilökohtaisesti eikä anna hoito-ohjeita jostain linnuntornista. Toinen asia voisi olla että sinua näissä kohtaamistilanteissa kohdellaan ihmisenä. Toisaalta olet potilas mutta toisaalta olet oman itsesi asiantuntija. Ei ole kovinkaan vaikeaa. Eihän se ole muuta kuin huolehtimista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

285 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

mölisevät lapset linja-autoissa

Eikös ne lasten äänet ole niitä elämisen ääniä aidoimmillaan? Pipo kiristyy ja naama muuttuu norsun takapuoleksi vasta ... Lue lisää...
mirko

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut