Aloita uusi keskustelu

OLS junioritoiminta

Aloittaja: Vierestä seuraaja Urheilu 25.7.2016 22:58

Muutaman reissun tehneenä ja vierestä seuranneena ihmettelen emäseuran suhtautumista juniorien jalkapallotoimintaan. Ainoastaan kehuvat sillä että ovat Suomen suurin seura saralla. Muuta tukea ei tule. Ei vesiämpäreitä, ei telttoja, ei seuran viirejä. Vanhemmat maksaa kaiken. Toimistonpuolelta ei kukaan käy poikia tervehtimässä. Ei niin tee kyllä palloliitosta, pohjois-suomea lähinnä tarkoitan. Ei järjestetä yhteistä kyytiä. Ei mitään emäseurasta. Onko niin että emäseura on mätämuna joka lypsää jalkapallojunioireiden vanhemmilta rahat jotta poijjat voivat pelata täydellä kustannuksilla jääpalloa muutaman kuukauden. Toisaalta ihmettelen, mitä toimiston väki tekee palkkansa eteen. Olisi suotavaa että esimerkiksi Kaleva tekisi tutkivaa journalismia suhteessa OLS:n toimintaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 158 viestiä

myös tosi moni muukin seura, ja kaikki seurat mm. jalkapallossa.
Miten seuraa pyöritetään, jos ei ns. palvelumaksulla?????!!!!!??????
Ennää ei oo 1960- luku kun tuettiin ja bingolla kaikki maksettiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

juuri näin, kun ei suomalaisilla seuroilla ole vakituisia tulonlähteitä joista rahaa tahkota. Ja niillä kellä on oikeita edutusjoukkueita miesten pääsarjoissa, niin kaikki sieltä hankittu raha menee sen joukkueen pyörittämiseen, jotka on yleensä eriytetty seuran muista joukkueista.
Ei meillä ole oikein muuta mallia asioiden pyörittämiseen kuin että pappa tai mamma betalar. Tai kertokaa jos jollain on joku hyvä idea millä rahaa tehdä. Puolet Suomet alkavat taas ja dieseliä palaa ja kilometrejä kertyy, mutta kaikki on kyllä sen arvoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanotaanko näin että Vuomalta esimerkikisi kannatta kysyä, onko muita rahoitusmuotojs mutta kyllähän Sepit on tämänkin asian selvittänyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ollofilla mennee puurot ja vellit sekä vesi sekaisin.pitää miettiä funktio seuralla/seuralle..pelkkä edari heikolla tasolla ei paljo vaadi.
tai sitten vapaa-ehtoisia isonison määrän,ja se loppuu kyllä aina ennen alkua se lento.
Mut oolof ilmoittaudu tekemään sitä duunia 24/7 johonkin seuraan, niin nousee laji kuin laji sinun ansiostasi..äläkä ota lantin lanttia siitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ei muuta kuin Olle lumikola käteen ja kolaamaan pääsiäisenä kenttää puhtaaksi. Ainoat pääsiäisterveiset Mahlakaarrolta junioreille....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mielestäni kirjoitin ihan asiaa ja juuri niin kuin asiat täällä Pohjois-suomessa menevät. En tiedä oletko sinä mitenkään joukkueiden arjessa mukana ? Kerro sinä mistä olet eri mieltä, niin saadaan keskustelua aikaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

tuollaiset sepit voi painua v, ovat ols zizäpiirits niin ku rooman alueet jaettu. italian juniori tehdasta vierestä seuranneena voin todeta että lähestymistapa aivan toinen kuin ols ja komppaan viestin aloittajaa tässä asiassa- ymmärrän tarkoituksesi erittäin hyvin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kyllä ihmettelen näiden sepit ym seura vastaavien kirjoittelua. vastaa rauhan sanomien toimitusta???!!!.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kertokaa sitten ratkaisu? Pidetään asiallisena, kuten Elli1 halusi, mutta kertokaa miten homman pitäisi mennä.. Ihan uteliasuuttani.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä että jääpalloa pelataan, vanhaa kunnon lajia.
Huomasitteko muuten uutisoinnin äskeisistä jääpallon MM-kisoista? Eipä voisi mediaa vähemmän kiinnostaa.
En minä ainakaan nähnyt telkkarin urheiluosuudessa yhtään filmin pätkää.
Kun oli loppuottelut, niin TV1.n urheiluruudussa oli yksi valokuva. Ja kuin ohimennen mainittiin Suomen pronssi ja Ruotsin MM. MTV 3: n urheilussa ei sitäkään.
Sen sijaan Granlundin hattutempusta tehtiin urheiluruudussa numero suorastaan mauttomuuksiin asti. Ja yhtä tyhjän kanssa oli yhden pujottelijan pitkä haastattelu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pienemmät seurat haluavat Olssiksi Olssin paikalle. Kommentoijat vain toistavat tätä ikiaikaista näytelmää. Kukin heistä on omalla asiallaan vaikka sen hurskastellen junioritoiminnan huntuun verhoavatkin. Siitä tässä kyse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sama virsi jatkuu kuin muutamalla muulla nimimerkillä. Ilmeisesti eivät ymmärrä lukemaan. Tuossahan on kysymys aivan jostain muusta/muista asioista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomennappa sinä tai avaa tekstiä ? Toisaalta onkohan aloittaja kysynyt asioita toimistolta, jotka hanta askarruttavat. Ja niinkin päin monilajiseurassa onko seuran jäsenillä liian suuret odotukset toimistoa kohtaan ? Eikö toiminta kuitenkin luoda joukkueissa ? Nämä ovat vain arvailuja koska en ole Olssilainen, tiedän kyllä mitä jossain muussa seurassa kuuluu toimiston ja yksittäisten joukkueiden työnjakoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ymmärtääköhän täällä kaikki kirjoittelevat mitä yleensä erilaisilla maksuilla seuroissa on tarkoitus kattaa ? Ja ennen kaikkea kannattaa pyytyy selvennys siltä seuralta jossa mukana on, mitä tarkoittavat. Seuran kausimaksu, joukkueen kuukausimaksu, lisenssi- ja vakuutusmaksut ja ennenkaikkea mitä näillä katetaan, ainakin meillä niillä kaikilla maksuilla on hyvin tarkka korvamerkintä. Jos tätä ei seura pysty kertomaan, niin sen jälkeen ehkä kannattaa miettiä meneekö sellaiseen seuraan, joka pystyy kulurakenteen avaamaan.

Ja sitten vielä halliin, eiköhän se ole ihan selvä että Niskanen käy pankinjohtajan puheilla, mikäli haluaa hallin rakentaa, ei millään seuralla ole ylimääräistä useita satoja tuhansia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomen velkataakka on yli 800 miljardia

167 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Suomen velkataakka on yli 800 miljardia

Työnantajan osuuskin on työntekijäkulu joka työntekijän pitää tienata. Kuvitteletko että työnantaja maksaa sen omasta pu... Lue lisää...
Pysypä itse

Uutiset osastoittain

Menokalenteri

to
27.4.
Maria Raasakka ikkunanäyttely
Kulttuuri
to
27.4.
Höyhtyän Välke
Yhteisöt
to
27.4.
Eläinmuseo
Kulttuuri
to
27.4.
"100-vuotta takaisin kotiin" teoksia
Kulttuuri

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut