Aloita uusi keskustelu

Kärpät

Aloittaja: Väyrynen Urheilu 8.3.2018 20:55

Kärpät peluuttaa ns. Kakkosmiehenä ja A-junnuja runkosarjan viimeisilöä kierroksilla. Todellista yleisön aliarviointia! Vai onko runkosarjassa todellakin liikaa pelejä eikä "starat" jaksa pelata viimeisiä pelejä? Kausikorttien hinnasta parikymmentä prosenttia pois, jos näin on!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 6 / 6 viestiä

Kun et selvästikään ymmärrä kiekkoilua saati tiedä mitään viimeaikaisista tapahtumista, niin eiköhän olisi viisaampaa olla tietämätön ihan keskenäs.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Niinpä. Aloittaja ei mikäään kiekkoilua seuraava ole, koska ei ota kantaa siihen että edellisen pelin vastustaja HPK kiitti kausikorttilaisia ym faneja myymällä parhaat pelaajansa kesken kauden.
Kärppiä kyllä piti mollata asialla, jonka todellinen fani ja kausikorttilainen hyväksyy ja ymmärtää oikeana ratkaisuna, kun rumlosarjan voitto ja kotietu ovat jo varmoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa länsituuli on voimakasta aamuyöstä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

184 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Sipilä jatkoon! Höpö höpö, mies joka luulee että kun rangaistaan köyhiä, eläkeläisiä, työttömiä, opiskelijoita, eläkeläi... Lue lisää...
Härski

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

19.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut