Aloita uusi keskustelu

Ampumahiihdon blondiselostaja

Aloittaja: vaavi Urheilu 3.12.2017 16:44

Eilen kattelin naisten ampumahiihtikisoja, lähettäjänä ylen tv 2. Selostajana, asiantuntijana on kai entinen blondihiihtäjä.

Välillä tuntui, että onko ehkä väärä kanava eli joku vauva -sivuston chatti. Nainen "selosteli" pitkät jorinat kunkin osallistujan makuuhunetouhuista joiden tulokset tämä asiantuntija hyvin tuntui tietävän.

Olisiko naisen kuiteski parempi keskittyä itse kisaan ja jättää nämä vauva -uutiset johonki muuhun foorumiin.

Pääselostaja eli uusi Oikarinen on tosi hyvä ja paikkaa tätä Ohtosta enemmän kuin hyvin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 22 viestiä

Tämä uusi miesselostaja on ihan toivoton tapaus. Selostaa kuin olisi juuri lentoon lähdössä. On ihan villissään, kun on saanut uuden pestin.
Mutta, Perunka on todella hyvä ja asiantunteva selostaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanna-Leena Perunka on tosi sopiva ja osaava kommentaattori ampumahiihto lähetyksiin, mutta ei hän tietenkään kilpailijan ohilaukauksille sieltä selostuskopista mitään voi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sama minulla taannoin, mutta kun ymmärsin, niin sehän johtui hänen reippaudestaan, joka minun laiskaa mieltäni kaihersi, josta opin ymmärtämään, että vikahan..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kun kirjoittelet palautetta, voisit aina miettiä miten itse selviytyisit kyseisestä tehtävästä. Toisilla on tyyli aina arvostella jotain. Varmaan kaikki selostajat olet jo haukkunut jossain palstalla. Kommentaattorit ovat yleensä entisiä kilpailijoita. Siten he tietävät lajista enemmän. Entinen mm-mitalisti hänkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perunka on asiantuntija todella. Eilen hän kertoi eräästä naishiihtäjästä, että hän on saanut välillä vauvan ja palannut kilpaladuille. Tätäkö tarkoitat makuuhuonetouhuilla??? Perunka on ammattilainen ja osaa asiantuntijana vastata kysymyksiin, mihin miesselostaja ei pysty. Lisäksi hän osaa kehua muitakin kuin suomalaisia ja iloita heidän kehittymisestään ja menestymisestään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä Ylen ampumahiihdon asiantuntija oli itse ampumahiihtäjänä samantasoinen kuin Suomen nykyiset naisampumahiihtäjät poislukien Mäkäräisen ja Laukkasen eli menestystä tuli vain kotimaan kisoissa ja sielläkin pienimmissä sellaisissa. Todellisia asiantuntijoita, kuten hiihdon puolella Virpi Sarasvuo ja Sami Jauhojärvi ampumahiihtoon on näköjään vaikeaa saada.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No, Virpi kyllä, mutta 'mustista' tiedä; enemmän onnenkantamoinen, mutta voihan ihminen tietää kuinka pitää tehdä ilman, että osallistuu itse toimintaan. Valmentajat eivät usein ole itse harrastaneet lajeja muutoin kuin juuri opastamalla toisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hän kilpaili maailmancup-tasolla vuosina 1995–2005.[2]

Ampumahiihtoharrastuksen vuonna 1988 aloittanut Perunka osallistui yhdeksän kertaa MM-kilpailuihin ja kerran olympialaisiin. Hochfilzenin MM-kisoissa 1998 hän saavutti pronssia joukkuekilpailussa yhdessä Mari Lampisen, Tiina Mikkolan ja Katja Holannin kanssa. Ensimmäisissä MM-kisoissaan Ruhpoldingissa 1996 Perunka oli Suomen viestijoukkueen mukana kahdeksas ja Oslossa 2000 seitsemäs. Salt Lake Cityn olympialaisissa 2002 hänen paras sijoituksensa oli takaa-ajokilpailun (7,5 + 10 km) 20. tila.

Hanti-Mansijskin MM-kisoissa 2003 Perunka oli sprintissä (7,5 km) kahdeksas, yhteislähtökilpailussa (12,5 km) kymmenes, normaalimatkalla (15 km) kahdestoista ja takaa-ajossa kahdeskymmenes; lisäksi hän kuului kuudenneksi sijoittuneeseen Suomen viestijoukkueeseen. Seuraavana talvena hän sijoittui 19:nneksi Oberhofin MM-kisojen sprinttikilpailussa.

Kaudella 2002–2003 Perunka sijoittui kolmanneksi maailmancupin takaa-ajokilpailussa Östersundissa. Samalla kaudella hän oli cupin loppupisteissä viidestoista. Uransa aikana hän sijoittui maailmancupin osakilpailuissa kuudesti kymmenen parhaan joukkoon.

Kyllä Sanna-Leena on ollut parhaimpien joukossa aikakautenaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perunka pystyy olemaan äänessä naisten ampumahiihdossa, jossa meillä on kaksi huipputason edustajaa. Miesten puolella on huomattavasti hiljaisemmin, koska sijoituksemme siellä hipovat 50 korvilla tai sen huonommalla puolella. Ei ole paljon sanottavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä kehnompi on se 'kenttäpsykologi' Niina Vanhatalo, joka yrittää vaikuttaa mäkihyppääjien ja nyt ampumahiihtäjien mielentilaan, kuin olisi asioista jotain perillä. Haastateltavat ovat usein hyvin kiusaantuneen tuntuisia, kun eivät pääse lähtemään tämän tenttauksesta, joka kestää usein turhan pitkään. Sanna on sentään viihdyttävä, vaikka innostuu selostamaan joitakin asioita ehkä liiankin seikkaperäisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitähän tekemistä tässä on hiusten värin kanssa ? Entinen maajoukkeampumahiihtäjä. Kilpaili maailancupissa 10 vuoen ajan. Tietää ampumahiihdosta enempi, kuin moni mustatukkainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä moitita Sanna-Leenaa, selostajana mitä mainioin.Tietää
asiat, itsekkin entinen lajin kilpailija. Osaa puhua muistakin, kuin vaan Kaisasta !!
Oikarisen kanssa oiva tiimi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvänen aika, senhän vuoksi kommentaattorit ovat, jotta olisivat "aina äänessä". On niitä ollut, joilta ei toimittaja ole saanut kuin tinkaamalla ääntä, ja se, se vasta rasittavaa kuultavaa on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"makuuhunetouhuista"...tuota sanaa yritin ymmärtää kauan ja luulin sen ensin tarkoittavan jotakin makuulle tai siis makuuhun menon muotoa ampumahiihdon makuuammunnassa, ja vasta kun luin loppuun, salamanvälähdyksen omaisesti ymmärsin, että sana on "makuuhuonetouhuista" tarkoittaen siis touhuja makuuhuoneessa, ja vain yhden puuttuvan o-kirjaimen takia.

Kiitos kuitenkin. En katsonut tuota kilpailua, mutta seuraavalla kerralla osaan ehkä selostustyylistä päätellä, ketä tarkoitetaan. Ehkä tuollainenkin taustoitus kuuluu asiaan, noilla asioilla voi olla vaikutusta suoritukseen. Ehkä seuraavalla kerralla kuulemme lisävalaisusta asennoista y.m.s. asiaan liittyvästä, vai oliko niistäkin mainintoja?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi keskiyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono tai muuttuu huonoksi maan pohjois- ja itäosassa sekä Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

276 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Väyrynen hurjassa nousussa

Väyrysen kannatus verrattuna Vanhasen kannatukseen on jo sitä luokkaa, että presidentinvaalista on tulossa Sipilälle neu... Lue lisää...
kansa neuvoo

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

23.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut