Aloita uusi keskustelu

Hävittäjä jahtasi UFO:a

Aloittaja: Taivaan koneet ja vaunut Tiede ja luonto 7.3.2018 23:46

Vuonna 2004 laivaston lentäjä (U.S.) jahtasi n. 30 feet eli n. 12 m. kokoista lentävää lautasta. Vasta viime vuonna tuli julkisuuteen asian kanssa. Yli äänen lensi tämä jenkkipilotti ja tuo lautanen teki kiemuraa ja mutkaa eikä saavuttanut sitä. Sanoi omalla nimellään ja kasvoillaan; ei ollut tuo lentolaite tästä maailmasta. Voitte katsoa haastattelun ja videon tuosta kohteesta YOUTUBESTA jos kiinnostaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 32 viestiä

jokanen kunnon populisti ussoo julukisuuesa UFO :ihin. kansa kyllä tietää.
>%DDD

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näissä ufojutuissa kannattaa aina pitää mielessä yksi pikku ongelma. Maapallon ikä on melko monta miljardia vuotta ja ihminen on tajunnut jotakin mistään muutaman tuhat vuotta. Viimeiset sata vuotta on ollut joku taju tekniikasta ja lennetty alailmakehässä siitäkin suurin osa ajasta. Matkat planeetalta toiseen vie aikaa ja sittenkin kehityksen olisi pitänyt olla silloin miljoona vuotta sitten sopivasti jotta kun jne. Lähiplaneetoilta ei ole tullut tänne ketään kylään ja muut ovat niin kaukana että aikamoinen ajoitussattuma tarvitaan että miljoonien vuosien aikaerot kehityksissä osuisi kohdalleen. Taas joku sanoo että von Däniken kyllä tietää ... Varmaan joo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Usa:ssa on kaikki mahdollista.
Isojalka ja se havainnointi taitaa olla jo bisnestä.
Sääpallon, " foliopallon", putoaminen Nevadan autiomaahan nostaa vieläkin tunteita ja tarinoita on jo monessa polvessa.
Miten meidän lumimiehelle kävi ?
Yksi mustavalkoinen elokuva " Lumimiehen jäljillä " ja heti usko loppui asiaan ? Eikö Maurikaan Karesuannosta ole lumimiestä nähnyt ?
Nykytekniikalla kaikenlainen " UFOJEN " lentäminen onnistuu, bitteinä !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos olet edes yhden kerran nähnyt oikeasti tunnistamattoman lentävän kohteen, et lässyttäisi apulantaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Nythän ulkoavaruuden alusta pääsisi tutkimaan Antarktiksella. Googlen satelliittikuvasta löytyi yllättäen 100 m pitkä avaruusalus, jonka laskeutumisjälki oli kilometrin mittainen,
Jos hallitus ei olisi uponneena sotesuohon, lähettäisi pikaisesti tutkimusryhmän. Kohta meillä olisi ylivoimaista tekniikkaa, jota ei maapallolla muilta löytyisi ja Suomi palastuisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja tähänkin piti sitten sotkea hallitus ja sote. Niin ja tuo 100 metrinen juttu oli kyllä puppua ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmiskunta on erään tutkimuksen mukaan ufojen istuttama. Ufot toivat tälle planeetalle 2 ihmistä, Aatamin ja Eevan. Nyt ufot kurvailevat täällä katsomassa miten menee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sähkösyöppöjä eikä liene viisasta niitä kovin lähestyä,monta sankaria on kuollut sen takia.Nimittäin kaikki sähkölaitteet lakkaaa toimimasta jos menee lähelle.Myös autot pysähtyy ja tekniset vehkeet sammuu täällä maanpäälläkin .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olipa heikko hävittäjälentäjä, missä maassa tämä tapahtui? Suomessa olisi Kauhavan ilmasotakoulun jääkäri pudottanut tuollaisen pelleufon alta aikayksikön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Turha noita UFOja on jahdata. Ovat jo täällä, mutta eivät ilmoittele itsestään. Eivät uskalla tulla esiin, kun kaikkialla on niin hullu meiniki. Tapellaan ja tapetaan toisiamme milloin minkäkin syyn varjolla. Ja toisaalla huijataan ihmisiä ja tehdään joidenkin elämä todella kurjaksi. Edes kirkosta ei inhimillisyyttä löydy - pedofiliaa sielläkin. Ja hallitseva joukko selittää aina kaiken itselle edullisessa valossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En tiiä tuosta, mutta näin omin miettein tuntuu täysin hullulle, että asusteltaisiin tässä kohtalaisen isossa vakuumissa ihan yssisseen.
Se miksi meitä ei morjestella, niin eihän ihminenkään jää jokaisen muurahaisen kanssa juttelemaan. Kas tyhminä ne meitä pitää jos liikkua jo ossaavat tuolla taivaalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä yhteydessä en ota kantaa ufojen todellisuuteen tai yleensä olemassa oloon. Sitä vain ihmettelen kun aina silloin tällöin näitä ufo-havaintoja tulee julkisuuteen, ne ovat aina sattuneet juuri tällaiset amerikkalaisille. Sitten kun tehdään elokuvia, joissa muka tavataan näitä ufo-olentoja, he puhuvat - ja sitä erityisesti ihmettelen - englantia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toisekseen, kun haastattelee yhtä henkilöä, on aina otettava huomioon, että varsin subjektiivisesta kokemuksesta on silloin kyse. Miksiköhän nuo ufo-lentelijät ovat niin ujoja, etteivät näyttäydy todistettavasti esimerkiksi CNN:lle, YLE:lle ja MTV:lle samanaikaisesti? Aina kyse on jostain epämääräisestä yhden henkilön tekemästä kertomuksesta tai yhden henkilön ottamasta vanhasta valokuvasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuntemattomia lentäviä kohteitako ei ole? Eli siis kukaan ei tosiasiassa ole nähnyt mitään sellaista lentävää kohdetta taivaalla, jota ei olisi kyennyt tunnistamaan? Mistä tällainen tieto on peräisin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

UFO -tarinoita on keksitty ennenkin herkkäuskoisille kauhisteltavaksi. Tästäkin saavat salaliittoteoreetikot jutun aihetta. Kohta joku kirjoittaa, että amerikkalaiset valehtelevat, kun eivät näytä todisteita UFO:sta. No voisi kysellä muiltakin kuin amerikkalaisilta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Antaa niiden lennellä. Kyllä ufot ovat sen verran aikaansa edellä, että hekin ymmärtävät pysytellä tämän maailman pölijyyksien ulkopuolella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Linnanmaan prisman parkkialue, sakot!

Homma on mennyt tuohon, koska viereisten talojen asukkaat/ heidän vieraansa ovat vallanneet Prisman parkkipaikan yötä-pä... Lue lisää...
Aivan oikea päätös

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

19.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut