Aloita uusi keskustelu

Terveyskeskuskurjuus

Aloittaja: Terveys ja hyvinvointi 12.7.2018 20:33

Koin taas kerran meidän terveyskeskuskurjuutemme. Hyvinvointikeskus – nimitys tuntuukin tässä yhteydessä suorastaan irvokkaalta. Kysyin kiireetöntä aikaa lääkärin vastaanotolle ja sain kuulla, että seuraava vapaa aika on vasta lokakuussa!
Syy tilanteeseen ei tietenkään ole hoitohenkilökunnassa, vaan saamme kiittää tästä surkeudesta poliitikkojamme, jotka ovat ajaneet asiat tähän pisteeseen. Muistakaapa seuraavissa kunta- ja eduskuntavaaleissa ketkä ovat olleet näistä asioista päättämässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 10 / 10 viestiä

Hoidon tarpeessa on kolme arviointikohtaa eli hoidontarve arvioitava 3:na arkipäivänä yhteydenotosta tai erikoissairaanhoidossa hoidontarve arvioitava 3:n vkon kuluessa tai tarpeelliseksi todettu hoito on järjestettävä kohtuullisessa ajassa, kuitenkin viimmeistään 3kk: ssa.
valitettavasti tuntuu olevan niin, että 3 - 6 kk:n odotus asiassa kuin asiassa on enemmänkin sääntö kuin poikkeus.
Valviran vastuulla on hoitotakuu toteutuminen ja odotusajoista on jokaisen toimintayksikön julkaistava tiedot erikseen internettiin.
Itse terveydenhuoltolaki vaikeaa diipadaata, josta ei tavalliselle kansalaiselle tietoa avaudu helposti eli "yli hilseen menee", valitettavasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä, niin.
Mitkä puolueet ne eduskunnassa hyvinvointipalvelujen
parannushanketta vastustavatkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä sain lääkärin ajan pyytämättä. Se tuli minulle postissa ohjeiden kera. Kun on tarpeeksi sairas niin saa kyllä ajan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tänään akuuttivastaanotolla klo 11-14 ja lähete oys yhteispäivystykseen lisätutkimukseen. Yhteispäivystys klo 14-18 samat tutkimukset uudestaan ja ei sitä lisätutkimusta, jonka vuoksi yhteispäivystykseen mentiin.

Onko mitään järkeä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mä laitoin urologille kysymyksiä kun oli minun sairaus kertomukseen sekaantunut,ei ottanut asiaan kantaa vaan lähetti paperit takas,en kuulemma oo hänen potilas,lähetin paperit valviraan ja aville,
jos saatas tähän vähä järkeä.olis pitänyt syöpä-oireita tutkia
sanotaan vaan ei sulla voi mitään olla.kun on sormilla tutkittu.
Munuaiset kaikukuvas opiskelija-harhoittelija,heh mitähän ymmärtää munuaisten rakenteesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Monet asiantuntijat ovat sanoneet poliitikoiden komppaamina, että Suomen terveydenhoito on mallikasta eikä se kaipaa mitään sote-tuunauksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä Ouluun onkaan siunaantunut niin ihmisiä vihaavia päättäjiä ja viranhaltijoita, että juuri sairaiden ihmisten elämä tehdään mahdollisimman vaikeaksi? Kertokaapa täällä pitempään olleet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio, Pello, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

329 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Ensinnäkään, tämä ei pidä paikkaansa. Ei ole ketään jotka "aina" saa töitä, eikä ketään jotka eivät "koskaan" saa töitä,... Lue lisää...
Väsynyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi