Aloita uusi keskustelu

LONKKAVAIVAT

Aloittaja: Marjatta Terveys ja hyvinvointi 13.5.2013 20:43

Minkälaisista lonkkavaivoista olette kärsineet ja mistä vaivat ovat johtuneet ? Missä iässä kivut alkoivat ja miten ne oireilivat ? Onko vaihdettu tekoniveliä ja jouduttiinko leikkauksia uusimaan ? Miten leikkaus tehtiin, laitettiinko sementtiä ja minkälainen tekonivel ? Kauanko kivut kestivät ? Kauanko meni, että tekonivel lonkilla pääsi kävelemään normaalisti ? Pystyykö tekolonkilla liikkumaan täysin normaalisti, esim. juoksemaan ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 17 / 17 viestiä

Olen sairaslomalla ko.vaivojen takia. Särkylääkkeitä otan. Pari vuotta sitten aloitin glukosamiinin oton. Ei ole ollut vaikutusta. Nokkos-kalkki-inkivääriäkin on tullut napsittua. Noin kuukausi sitten sain vihjeen ns. MSM:stä eli rikkiä sisältävästä tuotteesta. Kokeilu on vielä kesken. Jonkin verran on kivut ja säryt hellittäneet. Johtuneeko ko. aineista vai vaivoihin kuuluvista kivuttomista jaksoista. Netissä on Nivelklupi niminen keskustelu palsta. Käyppä ja kirjaudu sinne. Siellä on samanlaisista vaivoista "kärsiviä" keskustelemassa. Kirjautumisella estetään noiden satu-setien mukaan tulo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

MSM otto tulee aloittaa varovasti. Muuten voi joutua juoksu pa....le. Aika monet ovat kehuneet ko. ainetta. Ei varmaankaan kukaan uskalla luvata tuloksia kaikille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lääkkeeksi painonpudotus ns normaalipainoon, liikuntaa paljon, ruokavalio ja päälle kalaöljyä ja omegaa ja paljon marjoja ja voita ja oliiviöljyä niveliin niin vaivat häviää ja elämä nauraa hymyään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

-kärsin vuosia kovista lonkkakivuista niin, että nukkuminenkaan ei tahtonut onnistua. Piti aina kokeilla, että kumpi puoli on vähemmän kipeä ja yrittää nukkua sillä kyljellä, Sitten eräs kaveri sanoi minulle, että kokeile inkivääriä. Niinhän sitä piti kokeilla eri muodoissa jauheena tai soseena keitoissa, marmeladikaramellina, teenä ym.. Uskokaa tai älkää, mutta minulta hävisi niin lonkkakivut kuin kaikki muutkin nivelkivut.
En olisi sitä uskonut, mutta nyt olen kuin uudelleen syntynyt ilman nivelkipuja. En sitten tiedä auttaako tämä kaikilla, mutta minulla se ainakin tehosi. Kokeilkaa, ei siinä mitään häviä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Jos multa kysyt, niin en ole grammoja laskenut, mutta soseena aina pyykäisen leivän päälle ja keittoihin lisään teelusikallisen. Kauppahallista ostan siltä turkkilaiselta kauppiaalta niitä inkiväärimarmeladikarkkeja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

14.5.2013 Kumppanuuskeskuksessa (Isokatu 47, katutaso) klo 18 keskustelua ja vertaistukea nivelyhdistyksen Oulun piirin kuukausikokoontumisessa.
Kannattaa tulla poriseen, saat hyvää tietoa sieltäkin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen vähän yli 60v. ukko. Minun jatkuvat lonkkakipuni loppuivat, kun lopetin juoksuharrastukseni. Lopetin juoksemisen juuri jatkuvien lonkkavaivojen vuoksi. Lääkäriin en suostu lähtemään, koska pystyn kuitenkin kävelemään lähes kivuitta. Epäilisin että nuorempana tuli juostua liikaa asfaltilla. Aivan varmasti se hakkaa ja kuluttaa lonkkaniveliä. Kiinnostaisi tietää onko muilla maratonareilla tullut lonkkavaivoja ja minkä ikäisinä. Missähän lie liikkuu terveellisen liikkumisen ja liioittelun raja. Liika treenaaminen kuluttaa varmaan lonkkaniveliä siinä missä polvilumpioita ja -kierukoitakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juoksu ei sovi ollenkaan lonkkavikaiselle, pitkien kävelylenkkien tekokin on jo ongelma, kipuja tulee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla on leikattu vasemmanpuoleinen lonkka kun kaaduin kävelylenkillä. Tänä kesänä oikea lonkka on ollut hyvin kipeä. On tunne että toinen jalka on lyhyempi. Vasen lonkka leikattiin 2003 olin 3vk sairaalassa!
Sain myös kolme pussia verta,haava 30cm ja kovat kivut. Moni on päässyt helpommalla

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaa muistaa, että naisen paino on alle 70 kg ja miehenkin reilusti alle 100 kg, painoa ei kyllä yhtään enempää tarvitse minkään pituinen nainen tai mies. Sitten kannattaa vasta alkaa edes miettiä lonkkien leikkauksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Äläs pidä niin kiirettä juoksuhalujesi kanssa.Paras vastaaja on kokenut kirurgi jokaiseen kysymykseesi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älä rakas ystävä täältä kysele...mutta jos vastauksia luet, älä usko puoliakaan. On täällä sellaisia sutkeja, että joskus hirvittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tietysti lääkärin kanssa yhdessä tehdään lopulliset päätökset. Ei kuitenkaan ole haitaksi tietää, miten muilla leikkaukset ovat onnistuneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täältä vastauksen otettuaan ihminen saa panna puolet pois ...siis ns paskanpuhujia riittää - valitettavasti totuutta on toinen puoli jos sitäkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikkihan on kuulijan vastuulla. Joku saattaa kuitenkin antaa sellaisen vihjeen, jota voit kokeilla ihan huoletta. Lääkärissä käynti on eka mistä sun pitää aloittaa. Vaikka siellä voikin käydä niin, että saat kalliita lääkkeitä jota sitten kokeilet kaksi viikkoa eikä mitään hyötyä. No takaisin lääkäriin ja nyt jo laitetaan kuvauksiin, josta ilmenee, että on hiukan kulumaa. Vaivat tietenkin jatkuvat. No otetaan sitten vaikka reumakoe. No puhdashan se oli. No sitten vaikka maksa-arvot. No tietenkin ne ovat koholla, kun niitä lääkkeitä olet syönyt. Mitä seuraavaksi. Uskon kuitenkin, että virheasennoista johtuvat paljonkin nämä vaivat. Kenkiä pidetty nuorempana linttaan ja pieniä joten jalat eivät ole saaneet olla normaalissa asennossa. Sekä liiallinen istuminen vaikka minkäläisissa asennoissa.Ja iän myötä vasta vaivat tulevat ei heti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Poika ei halua mennä armeijaan

130 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietoja lennon MH17 alasampumisen tutkinnasta

Hesari: "Venäjä ei enää edes yritä ylläpitää uskottavuuttaan." Venäjän uskottavuus on mennyt, eikä Juttutuvassa kirjoitt... Lue lisää...
Hesarin pääkirjoitus

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

28.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut