Aloita uusi keskustelu

Kiitos Lidl-Suomi

Aloittaja: Berkku Hersse Talous 4.1.2018 18:29

Viimeisimmän tutkimuksen mukaan Suomen ja Espanjan ruokakorin hintaero on pudonnut 26% paikkeille.Ollen sitä puolta enemmän vielä edellisessä vertailussa.Tuo ero tarkoittaa vielä sitä että Espanjassa syödään kolme kuukautta vuodessa ilmaiseksi Suomen hintatasoon nähden.Suunta on kuitenkin oikea ja siitä voimme kiittää ainoastaan Lidliä joka toi kilpailun elintarvike myyntiin suomessa.Lidliä ennen Arina ja Kesko kynivät meitä mielinmäärin ilman rehellistä kilpailua.Ainakin omalla kohdallani Arinaan ennen viemäni noin 8500e/v menee nyt Lidlin kassaan.Ahneella on sottanen loppu sanotaan sananlaskussakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 881 viestiä

Ethän sinä saa sieltä Lidlistä tavaraa yhtään edullisemmin, jos saman rahan viet, vai ostatko kenties enemmän?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lidlin banaaneissa ei ole mitään vikaa!
Lohet otan omasta pakasteesta...Tenon saalista.

Kana- ja broilerituotteet vaatisivat parannusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tenon lohia ole pakkasessa, joku ruutana ja särki. Käyppä kattoon Prisman tai Cityn hedelmäpuolta. Minä en pidä pakasteessa mitään, kauppa pitää minun puolesta. Haen sitten sieltä tarvittaessa. Lohi menee pilalle, kun sen pakastaa, ostan "tuoreena" fileenä Lidlistä, tosin ei se tuoretta ole. Parin päivän vanhan voi vielä ostaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin. Nyt on Lidl-Suomi jutusteluun jo 863 kannanottoa puolesta ja vastaaan. Hyvä!
Lidlin tulo aiheuttaa asiakkaissa liikehdintää. Pidän uusien kauppaketjujen saapumista maahamme edelleen hyvänä asiana. Pitää kauppiaat notkeina. Ja mikä tärkeintä meistä jokainen voi valita mistä "appeensa" ostaa. Lisää kilpailua.ehdottomasti.
Onhan suomalaisetkin kauppiaana mm. Venäjällä. Ei onnistunut. Suomalainen rauta-kauppa tuli takaisin häntä koipien välissä.
Jokainen meistä voi ostaa ostoksensa joko aatteelliselta pohjalta tai kukin pörssinsä mukaan.
Suunta on oikea!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Arina ja Kesko lypsivät meitä rankimman mukaan ennen Lidlin apuun tuloa.Paljon hyvää on Lidli saanut aikaan meidän kuluttajien eduksi.Eduista on päässeet hyötymään myös Arinan asiakasomistajat koska kaikkien on mentävä kilpaan mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka vieläkin maksamme ylihintaa ruuasta,suunta on kuitenkin oikea,kiitos Lidlin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Halpa kauppahan Lidl on. Mutta mitä muuta se voisikaan olla? Vakuumipakkauksia, prosessoitua ruokaa eli puolivalmisteita kuten monissakin muissa kaupoissa. Tuoretavara sen sijaan enemmän paitsiossa kuin saatavilla. Jos johonkin johtopäätökseen pitäisi tulla, niin sanoisin että Lidlissä kävijät profiloituu ruokailutottumuksiltaan sekä tulotasoltaan aika selvästi. Ratkaisevassa osassa voi toki olla myös ruuanlaittotaito.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suosittelen kaikille lidli mainoksiin kyllästyneille, että lopettavat Kalevan tilauksen se on hyvä vastaveto tuolle lidlin pakkosyötölle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keitäppä Antti itsellesi rauhoittavat Bellarom-iltakahvit ja siihen sitten kaveriksi vastapaistettu korvapuusti tai vadelmahillomunkki Lidlin paistopisteestä. Mitä tuota turhaa stressaamaan, kun elämän voi ottaa lidlisti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Bellarom kahvi ja juuri Lidlin uunissa paistettu lihapiirakka sopii yllättävän hyvin pikku suolasen puutteeseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Me ja monet tuttavamme tilasimme Kalevan siitä syystä kun siellä kerrotaan asioista avoimesti,mihinkään suuntaan kumartelematta.Ouluhan on pilattu Arinaa hyyssäämällä.Keskustaankaan ei ole enää asiaa Valkean tukkiessa Isokadun.Toisin kuin jossain naapurimaassamme meillä on sananvapaus,onneksemme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Iso Antilla on mitä ilmeisin "lidli mainosten" allergia. Tosiasia on, että Kalevassa on kuitenkin varmasti noin 1000 kertaa enemmän Citymarketin kuin Lidlin mainoksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kävin juuri Karjasillan Lidlissä.Ostin todella hyviä toffee levy makeisia ja ajattelin että kylläpä ne Saksalaiset osaa.Tarkemmin päällykuorta lukiessani huomasin että nämähän onkin Suomalaisen pienyrittäjän tuottamia Suomessa.Eipä ole näitä näkynyt Keskon eikä Prisman laareissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sipilän mahdoton työllisyystavoite toteutuu !

Koska Juha Sipilä on tehnyt noin valtavan paljon Suomen työttömien hyväksi - hän on suorastaan antanut kaikkensa - on me... Lue lisää...
Kansalta kaunis kiit...

Jari ja sarjakuvat

Jari

22.2.

Naapurit

23.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut