Aloita uusi keskustelu

Kiitos Lidl-Suomi

Aloittaja: Berkku Hersse Talous 4.1.2018 18:29

Viimeisimmän tutkimuksen mukaan Suomen ja Espanjan ruokakorin hintaero on pudonnut 26% paikkeille.Ollen sitä puolta enemmän vielä edellisessä vertailussa.Tuo ero tarkoittaa vielä sitä että Espanjassa syödään kolme kuukautta vuodessa ilmaiseksi Suomen hintatasoon nähden.Suunta on kuitenkin oikea ja siitä voimme kiittää ainoastaan Lidliä joka toi kilpailun elintarvike myyntiin suomessa.Lidliä ennen Arina ja Kesko kynivät meitä mielinmäärin ilman rehellistä kilpailua.Ainakin omalla kohdallani Arinaan ennen viemäni noin 8500e/v menee nyt Lidlin kassaan.Ahneella on sottanen loppu sanotaan sananlaskussakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 1925 viestiä

Sama ilmiö kuin jääkiekossa,taistelutahto tipotiessään.suomalaiset lapatossu kauppiaat seuraa housut kintuissa kun Saksalainen Lidl valloittaa Suomen elintarvike markkinat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ei tule, Kiiminkiläisillä ei ole ostovoima ja ne on laitaluvultaan sontakepuja, ne käy ossuuskaupassa. Joku vanha kommunistijäärä on, joka ei siedä natsisiwaa. Kuka Lidlisä kävisi ostoksilla? Keput ei uskalla ja kommarit ei muuten käy, joku voi nähdä, ja siittä joutuu lahkolaiset hoitokokoukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lidl on pelastanut monta suomalaista köyhää, kiitos siitä. K-kaupat kurjistaa ja huijaa kaikkia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaan aikaan suomalaisen "X"-lähimarketin "vastaisku": Korotetaan entisestään tiettyjen peruselintarvikkeiden hintoja! Esimerkiksi pakastesein hintaa noin 2,6 eurosta runsaaseen 3 euroon!? Järkevää?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan tuo sein hinnankorotus täysin järjen vastainen kun Lidlistä saa puolta halvemmalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viimeisimpien gallubien mukaan Lidlin asiakasmäärät kasvaa 10-11%per/v.Tämä tietenkin selittyy uusien myymälöidenkin tulon myötä.Kuitenkin on selvää että Lidlistä on tulossa markkinajohtaja elintarvikekaupassa suomessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Markkinaosuuden ja asiakasmäärän kasvu on kaksi eeiasiaa.Lidli kasvattaa myös markkinaosuuttaan tasaisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pakkohan Lidliä on ylistää kun joka vuosi jää ruokaostos säästöjä 2500€-3000€.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ruohikkopalojen vaara on suuri Kainuun maakunnassa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Salla, Kolari, Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Pelkosenniemi.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi. Ruohikkopalojen vaara on suuri Kainuun maakunnassa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Salla, Kolari, Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Pelkosenniemi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

127 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ulkopaikkakuntalaisten huomioita Oulusta

Mistäpäin Suomea kyseiset henkilöt ovat? Kallioparkki on toimiva muttei todellakaan ole toimivin saati tilavin. Otetaan ... Lue lisää...
BoB

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

21.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut