Aloita uusi keskustelu

VÄYRYNEN PYRKII KESKUSTAN PUHEENJOHTAJAKSI

Aloittaja: Politiikka 1.2.2018 16:59
Näytetään 1 - 20 / 307 viestiä

Paavo haluaa varmistaa, että keskustapuolueesta ei tule ensi vuonna hallituspuoluetta. Ei tule kyllä kansalaispuolueestakaan. Voi vain arvailla kenen kanssa hän on tehnyt diilin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköpähän sieltä peruspersujen joukosta kuulu supatusta Paavon korvaan: mitä jos yritetään yhdessä... on ainakin puoluetukiaisia millä mällätä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mo sitä ei tarvitse Paavon tehdä. Kyllä sen asian on jo hoitanut eräs entinen tj Kempeleestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kalevan tämänpäiväinen pääkirjoitus vertaa Väyrystä Vennamoon ja osuu oikeaan. Ihmettelee myös, miten keskusta on sietänyt Väyrysen venkoiluja näin pitkään.
Samaa on ihmetellyt tavallinen kansalainenkin tietäen, että mitä pitempään sitä siedetään sitä suurempi vahinko siitä puolueelle aiheutuu ja sitä suurempi hyöty Väyryselle.
Sitoutumattomalle sivusta seuraajalle tämä on tietenkin mielenkiintoista poliittista teatteria, mutta Vapaavuori keskittäjineen on tyytyväinen, kun keskittämistä jarruttavat voimat saadaan hajalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Rosvot on myyneet härskisti suomalaista kansallisomaisuutta (kunnat ja valtion omaisuudet), puolustusvoimat vielä myyntiin ja sitten juoksevat tai lentävät karkuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Veikko Vennamo vetosi järjen sijasta häpeilemättä ihmisten tunteisiin kuten ainakin populistit. Muistan eräänkin vaalikeskustelun loppupuheenvuoron kun Vennamo suorastaan itketti telkkarin katsojia isänmaanrakkautta ja köyhän asiaa hehkuvalla paasaavalla puheenvuorollaan.
Väyrynen sentään koettaa pysyä maan tasalla ja kohtuudessa propagandassaan, vaikka muuten mielipiteet on huikeita : "gallupit on väärässä, minä tiedän paremmin".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

PAAVO ajaa Pohjois-Suomen etua.

Tohtori Väyrynen JOHTAJAKSI.

Tarvitaan muutos.
PAAVO puheenjohtajaksi niin muutos tulee.

Mediapeli ja mustamaalauskampanja todistavat että
Kepun johto pelkää Paavoa. 
Eikä ihme.

Kansa kostaa KEPULLE. 

Kun Väyrynen ”ryösti” yli 200 kuntaa Vanhaselta kepun johdossa nousi hiukset pystyyn jopa Pekkarisen peruukissa.

PAAVO on Voittaja. 
PAAVO voitti YKSIN KEPUN 🤣🤣

Mitä voi tästä päätellä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten Väyrynen johtaisi paremmin Suomea kuin nyt Sipilän aikana on tehty? Väyrysen alkiolainen politiikka on vain hämäystä. Nyt politiikkaa pitää tehdä niin, että kun maan asiat ovat hyvässä jamassa, siitä hyötyvät köyhemmätkin.
Tämä on alkiolaisuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No ei tarvi häävisti johtaa, että paremmin johtaa.
Älä pilkkaa köyhiä, sillä Sipilän hallitus kyykyttää köyhiä ja naisvaltaisia aloja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missähän välissä se Paavo ehtii käymään Brysselissä palkkatyötään tekemässä, kun pitää touhottaa täällä kotimaassa koko ajan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö sieltä Brysselistä eräs herrasmies ohjaa jo tälläkin hetkellä etäohjaa puoluettaan ja Laurakin menestyi pressavaaleissa erittäin hyvin; oliko etäjohtamisesta sitten enemmän haittaa kuin hyötyä Huhtasaarelle ja puolueelle, voi jokainen päätellä itse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo voi alkaa keskittymään muistelmiensa kirjoitteluun. Otsikkona voisi olla vaikkapa MENNYT MIES.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä varottelin ennen kuin Sipilä valittiin puolueen johtoon, jotta tämä ei hyvin lopu. Ei lopu ei!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No Sipilähän osti tuon paikkansa rahapula-ahdingossa olleelta kepu-puolueelta. Ja nykyjohto puolueessa kiittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Väyrysen pitää yrittää viedä, tai ainakin yrittää puhua Suomea eteenpäin, hän on käsittänyt väärin, juna on liikkeellä ja ei sitä voi viedä taaksepäin. Jos hän haluaisi enemmän kannatusta kaikenmaailman vaaleihin, mihin hänellä on hinku, puhua eteenpäinmenosta, pitää Venäjä unohtaa näissä asioissa kokonaan, ne pettävät heti muutamasta dollarista, siinä vitsi. Jos esimerkkiä kaipaatte, vaikka alkoholiuudistus, perhevapaat jne käytännön asiat ja pois takapajuisuudesta, mitä Suomessa harrastetaan, hänkin yrittäisi olla 2018 luvulla ja siitä eteenpäin, ei ole esimerkki 100 v. sitten eläneet, silloin oli täysin erilainen maailma.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Brittimies Eddie Edwards ryhtyi ikämiehenä harrastamaan mäkihyppyä ja osallistuikin kisoihin niihin aikoihin kuin Nykänen vielä hyppeli huipputasollaIla. Hänen edesottamuksiaan seurailtiin uteliaana, kunnes kävi ilmi, että mies vaarantaa itsensä olemattomilla taidoillaan. Sydän syrjällään arvailtiin pääseekö Eddie tällä kertaa kummulle asti, jopa vähän sen yli. Niinpä tämän sirkustelijan osallistuminen kilpailuihin kiellettiin.

Paavo Väyrynen on politiikan Eddie Edwards eikä vahingoita ketään muuta kuin itseään. Journalistit antavat ymmärtää, että kansa seurailisi Väyrysen toimia kovinkin kiinnostuneena. Eivät seuraile muut kuin journalistit, sillä hänen ryhtymyksensä ovat Ylenkin kärkiuutisia, kuten on nähty.

Rivikansalainen katselee asiaa korkeintaan epätietoinen hymy silmissään ja miettii, kuinka tämmöisellä realiteettien tajulla varustettu mies on voinut olla kymmeniä vuosia vaikuttajana suomalaisessa politiikassa. Jos Väyrynen olisi järkimies, hän siirtyisi sivuun ennen kuin jokin jury estää hänen sirkustemppunsa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Lapsella kaksi äitiä ?

Joo, tämä on ihmeellistä, maailmankirjat on todella sekaisin. Kellehän lapsiraukka tekee koulussa isänpäiväkortin, ja äi... Lue lisää...
myös ihmettelijä

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.2.

Naapurit

17.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut