Aloita uusi keskustelu

VAU Vanhanen!

Aloittaja: Politiikka 11.1.2018 22:08
Näytetään 1 - 20 / 316 viestiä

Saulia tai Mattia aioin äänestää. Nyt Matti Afrikka-agendan "tulokulmallaan" sitten möhli asiansa ja putosi pois. Jos tulokulma olisi ollut se, että ihmisoikeus- ja tasarvoasiat, tyttölasten elimien kohtelu, moniavioisuus j.n.e. ovat asioita, johin pitää Välimeren toisellakin puolella suhtautua kuten EU:ssa ja väärinkäytöksistä sanktioidaan, jos ei suhtauduta, tuo saattaisi olla jokin löyhä peruste, mutta nyt ensisijalla on presidentinvaaleissa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikka.
Noille asioille on jo ihan tarpeeksi mutaman prosentin ehdokkaita ja Haavisto, jonka vesillä ei kannata tuossa mielessä kalastaa. Haavistolle on oma äänestäjäkuntansa, johon ei enää voi mitenkään vaikuttaa, ei ole voinut vuosiin. Haavistoon ihastuneet äänestävät tätä maailmanparannusjargonin jalat-irti-maasta utopiamaailmojen esittäjää, jonka agendalla ei ole mitään tai aivan minimaalisesti tekemistä Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan kanssa.
Matin olisi pitänyt keskittyä rohkeasti Paavon argumentteihin ja väitellä niistä väkevästi. Missä yleensäkin ovat rohkeat EU-puolustajat? EU on koko kansan kusitolppa, terapeuttinen manailukohde, mutta suurin osa ei siitä eroon halua. Matin olisi ollut pantava 'itsensä likoon' tuossa asiassa Paavoa vastaan. Nyt kaikki on ollut niin ponnetonta. Se, että Paavo on tohtorismies, senkin olisi voinut kääntää häntä vastaan, samoin kuin Paavon pitkän "kokemuksen". Paavoon 'henkilönä' ei tietenkään olisi pitänyt puuttua, kokeneesta pepsodentin liukkaasta miehestä ei sitäpaitsi edes saisi otetta 'henkilöön' puuttumisella, sillä tehtäisiin vain vahinkoa lisää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väyrynen on ainoa , joka voi estää kokoomuksen ja niinistön suunnitelman tuoda ydinaseita Suomeen! Matti ei siihen pysty, koska on itsekkin kallellaan samaan suuntaan!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Valitettavasti Vanhasen poliittinen ura loppuu parin viikon päästä. Jos rehellisiä ollaan, niin sääliksi käy Matti. Raha ei Matilla lopu ikinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi Matin poliittinen ura loppuisi. Hän on niin pitkään ollut ja on täysin pätevä jatkamaan vielä yhtä pitkään. Mitä tuo raha tässä tarkoittaa, miksi sanot että raha ei lopu mutta ura loppuu. Taidat olla nauttinut miestä väkevämpää.
Paavoa minä säälin, on niin sairas kuin mies voi sairas olla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monta vuotta on kamppanjoinut ja mitä jää käteen ? 5 Prosenttia. Olisko sittenkin pitänyt levitellä niitä kreppipapereita ympäri Suomen metsiä, niin kuin viime vaaleissa ? Kepulit on jo pitänyt paniikkikokouksia. Ei tarvi Matin enää tehdä mitään. Omaisuutta on kertynyt omiksi tarpeiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paniikkikokousta pitää parhaillaan demarit. Jos Paavo voittaa taas demarien ehdokkaan se on heille suurempi tappio kuin keskustalle.
Onhan juuri demarit vuosikymmeniä pilkanneet ja sovanneet keskustalaisia ja eniten Paavoa. Ja sitten Paavo tuleekin ja voittaa heidätkin, se on liian paksua heille.
Rinne sitoi jo varhain ehdokkaan kannatuksen myös omaan kannatukseensa puoluejohtajana, onko tämä päässyt unohtumaan.
Sipilä ei sitonut, hän sanoi että voi vaikuttaa hänen jatkoonsa, ei sanonut että vaikuttaa. Rinne on sanonut ihan täysin selvästi että hänen jatkonsa on näistä vaaleista kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanhasen tappio sekä Kepun hätä kääntyy muiden ongelmaksi. Näin vain maalaisten lehdessä Kalevassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seuraava puolueiden kannatusta mittaava gallup on monelle hien pintaan nostava uutinen.
Etenkin siniset ovat kohta paniikin vallassa kun kannatusta ei löydy hakemallakaan.
Tämä alkaa vaikeuttamaan hallituksen työtä samalla kun pääministeri käy palaveeraamassa Saksan ja Ranskan päämiesten kanssa suunnitelmista tiivistää EU:ta liittovaltion suuntaan.
Myös euromaiden yhteisvastuut ja EU:n jäsenmaksujen korotukset brexitin jälkeen ovat hiostamassa entistä enemmän sinisiä.
Keskustakin alkaa muistuttaa sinisiä jos/kun Vanhanen häviää Väyryselle pressavaaleissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Rinne sitoi jo varhain ehdokkaan kannatuksen myös omaan kannatukseensa puoluejohtajana".
Tuohan on ihan hänen oma poliittinen päätöksensä. Poliittinen päätöshän on tunnetusti voimassa niinkauan, kuin tehdään uusi poliittinen päätös. Ei se ole mikään uskottavuusongelma.

"Rinne on sanonut ihan täysin selvästi että hänen jatkonsa on näistä vaaleista kiinni." Lue hänen lausuntonsa uudelleen. Jos et löydä siitä vähäistäkään "mutta-jos-ehkä-näillä näkymin" -pöhön oireita, pätee tuo edellä ekassa kappaleessa mainittu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo on jättänyt Matin jo kauas taakse. Pekasta jo kirii ohi kun Pekan juoksu on hyytynyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vieläkin Matti johtaa raadin arvosteluissa. Haavisto sai eräältäkin vain 7 ja seitenpuolta. Matilla yhdeksikköjä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Atte ei ole edes Suomessa. Omin korvin kun kuuntelee niinkuin tänäänkin niin todistettiin Matin paremmuus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokeilin YLEn vaalikonetta. Suositteli yllättäen Vanhasta? Lienenkö mielipeiltäni yhtä väritön ja arjen harmaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Kainuun maakunnassa, sekä Koillismaalla ja Itä-Lapissa lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Merja Kyllönen ylivoimainen !

338 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paavo Väyrysen tavoite

Sipilä ei ottanut paavoa hallitukseen ja saa nyt nuolla asiaa, otti uunituoreen rikkaan naisen ministeroikseen ja sai ... Lue lisää...
taakseen jätetty löy...

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

20.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut