Aloita uusi keskustelu

Työttömyys tuet , toimeentulo tuet , entäs .......

Aloittaja: Tuo tottako lie. Politiikka 9.2.2018 22:52

Kansanedustajien tuet , ilmaiset lentoliput , rautatie liput , linja-autoliput ,taksi liput siis kaikki julkisen liikenteen liput ,kaikenlaiset työmatkat , sopeutumis eläkkeet ,työkännykät ,tapletit , lomat ,automaattiset palkankorotukset , kulukorvaukset ,torkkupeitteet ,eikä tässä vielä kaikki ,kaikki mitä keksivät niin ovat heidän päätettävissä laativat Lait ja niitäkö ei muuteta , sanovat emme voi mitään kun on tällaiset Lait , on painavat Osakesalkut veroja ei voi korottaa , eikä Pörssi-Yhtiöitä saatikka Veroparatiisi asiakkaita verottaa .Tähän on tultu ,Työväestö ,pienituloiset,vähäosaiset,maksavat verot lisäksi tasaverot ,muttako se ei riitä Yhteiskunnan pitää ottaa lisä lainaa sen takia ,Yhteiskunnan rattaiden pitää pyöriä kaikesta huolimatta tähän on tultu ja monta muuta tässä muutama esimerkki .......miksihän asiat on näin .......

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 11 / 11 viestiä

Mielestäni annoit jo asiaan "vihjeitä" ja itse näköjään vahvan kausaalisuussuhteenkin esitit, joten siltä osin kysymys sitten tuntuu tarpeettomalta. Ottamatta kantaa siihen, onko asia noin vai ei, kysyisinkin, mitä ehdottaisit sitten siihen, että miten tuo kuvailemasi asiaintila muutetaan, mikä on se keino tai keinovalikoima? Jos ehdotat jotakin parlamentaarisesti hyväksyttävää keinoa, eikö se johda vain ehkä uusiin toisiin kansanedustajiin? Oletko havainnut aiemmin, että kuvailemasi asiaintila olisi jotenkin muuttunut, jos tuossa asiassa uusi ketju hyppää boksiin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja siitäkin huolimatta, että heillä on näin mahtavat työmaaedut, jotkut onnettomat vielä käyttävät systeemiä hyväkseen. Onhan näitä kupruja tehneitä ministereitä joitakin nähty. Saati sitten, että pysyisivät työmaalla edes selvänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta kai kommunismi paratiisi ihmisten hyvin voiniksi ,kuten on Kuuba ,pohjoiskorea ,ventsuela ,ihimiset on niin tyytyväisiä että heti lähtisivät maasta pois jos olisi jotenki mahdolista .nälkää ja köyhyys ja kurjuus on näitten maitten ihmisillä oleva aina joka päiväsessä elämässä ,tätäkö halutaan suomeenki .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kapitalistimaassa hyllyt notkuu ruokaa, mutta kansalla ei ole rahaa ja kommunistimaassa hyllyt on tyhjät ja taskut täynnä rahaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tuo tottako lie on tässä taas hyvällä asialla, pienen ihmisen puolella, eliitin ahneutta vastustamassa ja tästä pyrkimyksestä annan omasta puolestani aloittajalle tunnustusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

285 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

mölisevät lapset linja-autoissa

Eikös ne lasten äänet ole niitä elämisen ääniä aidoimmillaan? Pipo kiristyy ja naama muuttuu norsun takapuoleksi vasta ... Lue lisää...
mirko

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut