Aloita uusi keskustelu

Trumppia ja Putinia tukeva mielenosoitus Helsingissä

Aloittaja: eläke 850e Politiikka 12.7.2018 19:42

On todella hienoa ja mahtavaa että isänmaalliset Suomalaiset järjestävät Presidenttejä Trumppia ja Putinia tukevan mielenosoituksen Helsingissä Nämä uljaat miehet jotka ajavat kansojensa etua todella ansaitsevat sen Olisipa meilläkin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 40 viestiä

Lehdistö mollaa globaalissa rintamassa Putinia koska hän ei ole päästänyt amerikkalaisia keskuspankkeja Venäjälle pilaamaan talousjärjestelmää ja infrastruktuuria. Helsingin tapaamisessa näemme myös kuinka merkityksetön tyyppi Sauli Niinistö on. Jenkkien sylikoirana pääsee ehkä kättelemään Trumpia ja Putinia jos tarpeeksi nöyrästi anoo, mutta neuvottelujen ajaksi Sale lähetetään jäätelölle kauppatorin rantaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Trump ja Putin. Hienostit puolustatte omaa kansaa. Todella hatunnoston arvoista. Olisi siinä hyvä malli tänne mutta ei niin ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoja pressoja. Onneksi eurooppaa tulee samanlaisia pikkuhiljaa, kun huomaavat nykyisen elämän mallin menevänä kiville

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki epämääräiset porukat lyöttäytyivät persujen mukaan ja heitä oli jopa yli 100 yhteensä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Trump varmaankin hyväksyy Krimin valtaamisen Venäjälle takaisin sillä ehdolla, että Putin palauttaa Suomelle Tarton rauhan rajat, kunhan Suomi lupaa irtautua Schengenistä ja alkaa heti vartioida kaikkia rajojaan tiiviisti joka päivä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sitä ennen Suomi palauttaa maat Venäjälle,jotka se voitti 1809 Ruotsilta,koska sopimusta ei ole muutettu!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se vanhin sopimus on Pähkinäsaaren rauha vuodelta 1323.

Taas tämä täysin tolkuton ajatus. Haminan rauhansopimusta ei ole muutettu. Sen sijaan sen ovat korvanneet uudemmat sopimukset: Tartto 1920, Moskova 1940, Moskovan välirauha 1944 ja Pariisin rauha 1947. Tämän lisäksi Neuvosto-Venäjä tunnusti Suomen itsenäisyyden. Jokainen näistä sopimuksista merkitsee Haminan rauhansopimuksen mitätöimistä, samoin kuin Suomen saama tunnustus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Helsingissä on tosiaan yli 10 näitä herroja vastustavaa mielenosoitusta ja lisäksi nuorpersujen ja heidän aktivistien mielenosoitus, jossa puolestaan he toivottavat mielenosoituksellaan Trumpin tervetulleeksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Enpä ole huomannut mitään hatutusta, taisit keksiä sen ihan itse.

Mutta minä nautin siitä welcome trump- mielenosoituksesta, säälittävät parikymmentä osallistujaa.....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jonkun kirjailijan puhetta kun kuunteli niin johan ottaa suvakeilla koville. Tai sitten hiusväri vaikuttaa aivotoimintaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä tuommoisesta mielenosoituksesta on kerrottu ? Totta on , että äärettömän itsekästä ja kovaa politiikkaa (Trump) ja voimapolitiikkaa (Putin) ajavat ovat monien suomalaisten ihailun kohteita ja suosiossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sullakin on ja pysyy tuo eläke tuossa luvussa kunhan Trumpin ja Kiinan ja EU.n kauppasota kiihtyy äärimmilleen. Suomi jos mikä siitä kärsii kun tulee tulleja, vienti takkuaa ym. vähemmän mukavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitäs juhlimista meillä suomalaisilla siinä on, että kahden suurvallan johtajat ajavat omien valtioittensa etua?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joko työmies jäi eläkkeelle? Se on kyllä huomattu, että Putin ja Trump ajavat omia etujaan. Ei ole jenkkilässä tainnut toista tuommoista pressaa olla, ja toivottavasti ei tulekaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio, Pello, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

329 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Ensinnäkään, tämä ei pidä paikkaansa. Ei ole ketään jotka "aina" saa töitä, eikä ketään jotka eivät "koskaan" saa töitä,... Lue lisää...
Väsynyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi