Aloita uusi keskustelu

STOP tuulivoima asutuksen lähellä! KUNTAVAALEISTA TUULIVOIMAPROTESTI

Aloittaja: Hävytöntä vihreiltä Politiikka 18.1.2017 18:04

Minua sieppaa tuo tuulivoima.Siinä on paljon samaa kuin susikeskustelussa. Cityvihreät ajavat massiivista tukea tuulivoimalle. Tälläkin hetkellä jokainen tuulivoimalla tuotettu kWh maksaa veronmaksajille liki 5 senttiä. Tuki on siis toistasataa prosenttia verrattuna nykyiseen sähkön hintaan.

Eikä tässä kaikki. Teollisen mittakaavan tuulipuistoja ajetaan kuin käärmettä pyssyyn. Melu- ja maisemahaitat tulevat lähialueen ihmisten riesaksi. Kiinteistöt halpenevat, eikä mitään korvauksia makseta. Tuulivoimatoimijat eivät ota huomioon lähialueen asukkaiden huolia esimerkiksi matalataajusita meluun liittyen. Näitä ei oteta huomioon riittävän vakavasti myöskään kunnallisessa päätöksenteossa jossa hyväksytään tuulipuistokaavat ja myönnetään rakennusluvat.

Sen olen päättänyt että selvitän erittäin tarkkaan kuntavaaliehdokkaiden tuulivoimakannat. Erityisesti siinä mielessä että kuinka paljon ehdokkaalla on valmiutta puolustaa lähialueiden asukkaita, niin mökkiläistä kuin vakituisia asukkaitakin.

Pyydän että ehdokkaat, ja median edustajat ottavat tämän huomioon. Kanta pitää tuoda esille selkeästi. Minun tärkein kriteeri äänestyskopissa on tuulivoimakanta. Valtuutetun tulee ajaa lähialueen asukkaiden asiaa, ei tuulivoimayhtiöiden joista monet operoivat ulkomailta käsin.

Tästä on kysymys kuntavaaleissa,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 231 viestiä

Muistakaa, että Keskusta vetoiset kunnat ovat auleimpia ottamaan tuulivoimaa ahneuksissaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muistakaa: ääni vihreille tai kokoomukselle tarkoittaa tukea jopa 3 miljardiin nousevalle tuulivoimatuelle/vuosi. Tästäkin on kysymys. Kolikon toinen puoli on se että lähiseudun asukkaat kärsivät tuulipuistojen haitat. Kymmenien vuosien ajan.

Tuulivoima ei ole tolkun meininkiä!
Ei tuulivoimalle äänestyskopissa!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa, kun kaivelit tämän puolueemme vaalimainoksen vielä viime tipassa esiin ennen vaalihuoneistojen sulkeutumista.

Aloitus nostaa varmasti suuret määrät nukahtamaisillaan olevia kansalaisia ylös sohviltaan ja laittaa heidät lähtemään vaaliuurnille ja antamaan äänensä puolueemme ehdokkaalle.

Voi olla, että juuri sinun ansiostasi puolueemme, ei jää vaalissa kuudenneksi vaan saavuttaa kunniakkaan viidennen sijan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuulivoimavaalit, kävi juuri, kuin toivoin, kyllä tuulivoimalle, itsekkin hain ehdokkaan, joka ymmärtää puolustaa tulevaisuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos on ylimääräistä lahjoita mieluummin vaikka kirkon ulkomaanapuun. Tuulivoiman tukeminen on typerää

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ja taas vilahtaa kassaan mukavat vuokratuotot, lisää tulee.
Maanomistaja kiittää, metsä kyllä siinä ympärillä kasvaa ja maapohja
tuottaa vielä enemmän vuokrattuna.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuulivoiman tukeminen on järkevää. Myllyt kehittyy, ja tuen tarve katoaa. Vesivoimaakin on valtio tukenut alkuvaiheessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tästä on kysymys. Esim. Muhoksella on useita tuulivoimahankkeita suunnitteilla lähelle asutustsa. EI KÄY!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pohjois-Pohjanmaan tuore maakuntakaavaesitys jossa esitellään maakunnan tuulivoimahankkeet löytyy maakunnan nettisivulla. Käykääpä katsomassa ja pöyristymässä. Niitä on PALJON.

Tästä tulee kallis marjareissu!

Kannattaa todella selvittää ehdokkaan tuulivoimakanta ennen äänestyskoppiin menoa. Mökkiranta on uhattuna!

TVKY:n nettisivulla on lista josta löytyy ehdokkaita jotka ovat sitoutuneet tuulivoiman vastustamiseen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei se ole esitys, se on jo virallinen kaava, olet myöhässä.
Tuulimyllyjä tulee, äänestätte miten tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on maakuntakaava joka kertoo mahdollisia tuulipuisto paikkoja. Kunta tekee lopullisen kaavan, jos tekee. Tästä päättää valtuusto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lähes kaikki kunnat ottavat tuulivoimaa avosylin vastaan, se kun sattuu tietämään lisää kovin kaivattuja verotuloja. Asiat on jo päätetty ennen valtuustoa, joka toimii vaan hyväksyjänä.
Kun katsot tuota maakuntakaavaa, voit olla ylpeä siitä, kuinka paljon tänne rakennetaan tuulivoimaa. Näillä rakentamisilla tavoitteet täyttyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiinteistöveroja tulee toki jonkin verran. Eli kunta saa jotain takaisin mitä kansalaiset maksavat tuulivoimatukea syöttötariffin muodossa. Paljon enemmän hyvää saadaan aikaan esim, biovoimaloiden kautta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ottamatta kantaa tuulivoiman tukiaisiin tai kannattavuuteen, itseäni pikemminkin ihmetyttää se, kuinka tuulivoima aiheuttaa melu / terveyshaittoja vain Suomessa jossa tuulivoimaa on edelleen varsin vähän ja maa harvaan asuttu. Jos nyt ajatellaan vaikka Saksaa jossa tuulivoimaloita oli ainakin viimeksi käydessäni aivan helvetisti, niin tuskin paikallisten terveys tai mielenterveys on tuulivoimaloiden vaikutuksesta merkittävästi heikentynyt. Suomessa on vain totuttu siihen, että rakennetaampa mitä hyvänsä seurauksena on ihme kitinää ja valitustehtailua. Mutta senhän me Suomessa parhaiten osaamme, harmi vai ettei siitä ole vientituotteeksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Me gebussa vaadimme tuulivoiman lisäämistä. Se ei maksa kenellekkään mitään ja siitä saa hyvät tukiaiset. Se ei ole sinun kukkarosta pois, veronmaksajathan sen maksaa.
Sitä paitsi meillä täällä rannikolla on lokit vähentyneet huomattavasti, ei enää lokin kirkumista. Vaimo ajaa kottikärryillä kahdesti viikossa pitkin rantoja, kerää ja kompostoi kuolleet lokit. Kompostointikin on vihreää toimintaa. Tosi ekologista kaikille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vissiin pitää persuja äänestää. Muiden puolueiden touhu tuulivoiman kimpussa epäilyttää

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilä tuo meille lisää tuulivoimaloita, tämä tutkimus tehdään vain rauhoittamaan nämä oudoista kokemuksista "kärsivät" kansalaiset. Onneksi Keskustapuolue on tässä pitänyt linjansa ja ymmärtää tuulivoiman kaavoitustarpeen myös maaseudulla. Se tuo paljon kaivattua vuokratuloa maanomistajille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän Suomessa voida julkistaa negatiivista tuulivoimatestitulosta, mutta rahastaa sillä voidaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 Keski-Suomen ja Etelä-Savon maakunnissa. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa maan eteläosassa sekä Satakunnan ja Pirkanmaan maakunnissa. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi ja Pelkosenniemi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Älykkäät ovat usein ateisteja

252 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hallitus iski taas pientä eläkeläistä

Työeläke ei ole ilmaista leipää. Se on karttunut työtä tekemällä ja eläkemaksuja maksamalla. Lue lisää...
kyllä kehdataan

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut