Aloita uusi keskustelu

Raivoisa ja raivostuttava oppositio.

Aloittaja: hyvä siitä tuleekin Politiikka 8.3.2018 19:48

Nyt on sote esitelty ja siinä on mukana kaikkien puolueiden joissakin valmisteluissa ja vaiheissa olevat aikaansaannokset. Siis perusta on monen puolueen tekosia vaikka uutta on pukannut.
Eduskunnassa kiivasta väittelyä, haukkumista ja huutoa.
Oppositiolaiset oikein miehissä ja naisissa kertoivat, kuinka kentällä ollaan peloissaan ja kauhuissaan yms.
Oikein harmitti kun kukaan hallituksen jäsenistä ei kysynyt, että kait sinä rauhoittelit heitä, kai sanoit että hyvä siitä tulee.
Eivät kysyneet ja kaikki tietävät, että oppositiolaiset vain lisäsivät kansan epätietoisuutta haukkumalla edelleen hallitusta joka käänteessä ja samalla kaikki mitä tämä hallitus on tehnyt.
Siinä menee aina puurot ja vellit sekaisin ja se on erittäin epäisänmaallista.
Vallankin tämän soten suhteen, omiakin päätöksiä haukkuvat samalla. Näkeehän sen jo eduskunnasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 60 viestiä

Eipä ole tämä hallitus kuitenkaan äänestänyt eduskunnassa omia päätöksiään vastaan kuten edellinen Subbin Rinteen hallitus.Huonot päätökset korjataan kun aihetta on ja niin kai on hyvä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämän hetken oppositiopuolueet vastustavat ihan kaikkea. Vallassa ollessaan he eivät tiedä mitä tehdä ja jos jotain tehdään se on verojen äärirajoille ja yli vienti, sekä maailmaa syleilevä feminiininen politiikka mitä se nyt onkaan. Aivan päättämätöntä porukkaa, jos tuollainen sakki johtaisi suurta yritystä olisi myyntikunnossa ja alas ajettu alle aikayksikön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepu sentään tiesi oppositiossa ollessaan sen, että se luo tuhat kasvuyritystä ja 200 000 uutta työpaikkaa eikä leikkaa koulutuksesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko käyny mielessä Sote-Lait nekö nuijitaan pöytään ja hyväksyttään kuinka heleposti niitä voi muuttaa , korjata Lain saamia epäkohtia ? Motakohan Kansalaisaloitetta tarvitaan kaikkien epäkohtien korjaamiseen ,mitkä kiireellisyys Lait saavat aikaan ? Eduskunnassa on kuulunut välihuutoja kun Lakikaan ei kiellä !.....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on nyt pakko toteuttaa, muuten suuret terveysfirmat
valtaavat Suomen terveydenhuollon. Korjataan myöhemmin puutteet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Hallituksen itse aiheutettu ongelma, jolloin jotkin kunnat, lähinnä kepukunnat, ovat ottaneet ohjat omiin käsiin, jotta sote ei vie heiltä kaikkea ja saavat edes jonkinlaisen terveyspalvelun kunnilleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä hallitushan juuri tekee kaikkensa saadakseen siirrettyä verovaroin maksettavat terveyspalvelut suurien yksityisten terveysfirmojen toteutettavaksi. Et ole ymmärtänyt kokoomuksen valinnanvapauuslain tavotteita lainkaan. Kuinkahan paljon kansalaisia on asiasta yhtä paljon pihalla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näethän, että täyttä sutta ja sekundaa hallitus puskee eteenpäin, vaikka asiantuntijat ja oppositio ovat parhaansa yrittäneet kertomalla jo satoja kertoja soten olevan susi. Vitsihän onkin siinä, että kepua himottaa hallintohimmeli ja kokoomusta terveyspalvelujen yksityistäminen. Itse terveyspalvelujen kehittäminen ei kiinnosta kumpaakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On tehty kompromisseja niinkuin politiikkaan kuuluukin tehdä. Ei kukaan yksinään saa tahtoaan läpi. Tämä malli kuitenkin estää ylikansallisten toimijoiden valtauksen, joka jo nyt ennen sotea on saanut joka pitäjässä paikkansa. Ne eivät ole olleet halpoja asiakkaille eikä kunnillekaan. Nyt tasa-arvoistetaan, jokainen saa haluamansa hoidon ja pienimmillä kustannuksilla.
Tämä on hyvä sote oppositiosta huolimatta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Opposition yksi tehtävä on kyseenalaistaa hallituksen tehtävät,päätökset. Se kuuluu politiikkaan.
Odottapaaka kun joskus kepulit ovat oppositiossa niin saammme taas kuulla "pystykorvapekkarisen" loputonta räksytystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ongelma on vaan siinä, että oppositio käyttää televisioitavia kyselytuntia hyvänä propagandaväylänä, mikä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppositiolle sotkea asiat kansan silmissä. Näin kävi eilenkin. Kysytään koko ajan niitä samoja ennalta mietittyjä ylimalkaisia kysymyksiä, joihin hallituksen on mahdotonta vastata tyhjentävästi minuutissa. Ja kansa saa sen käsityksen, että hallituksen esitys on sekavaa ja oppositio on oikeassa. Tämä näkyy myös tällä palstalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on tämän opposition aikana ollut räikeää ja suunniteltua toimintaa. Tehdään huolella etukäteistyötä että saadaan hallitus näyttämään epäpätevältä ja tomppelilta.
Eikä se riitä, propakandan levittäminen siihen kuuluvine valheineen levitetään ympäri maata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suurinpiirtein jokaiseen oppositimöläytykseen sisältyy sanat: asiantuntijoiden mielestä sotessa mennään metsään ja pälä,pälä.... Ketähän nämä asintuntijat ovat ja miksi nyt vasta heiltä kysellään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja hallitus on sanonut moneen kertaan, kuinka paljon asiantuntijoita on kuultu matkan varrella. Olisi todella kiva tietää nuo opposition "asiantuntijat".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hartaasti odotan ,Soten pääsyä maaliin,että sen hallitus saa toteutettua. Jospa sitten syrjäytynyt nuoremme pääsee psykiatriseen,kunnon hoitoon.Tähän asti vain liirum-laarum temppuja. Kunta-systeemit ihan heikkoja -hunningolla syrjäytyneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kansanedustajien eläkkeet

Sijoitusvoittoja käytetään tällä hetkellä n.1 miljardi vuodessa eläkkeiden maksuun, Silti eläkekassa lihoi vuonna 2017 1... Lue lisää...
Matemaatikko

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

17.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut